SMITH Optics

Her på siden kan du finde alle vores produkter fra det anerkendte skimærke, SMITH Optics. Rul ned på siden, og se vores udvalg.

Viser alle 6 resultater

 • smith-skibriller

  SMITH – Skyline Skibriller

  1.399,00 kr.
 • smith-gambler-skibriller-rose-copper-antifog

  SMITH Gambler Skibriller Børn

  339,00 kr.
 • Tilbud smith-skibriller

  Smith Proxy Skibriller

  1.149,00 kr.
 • smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller

  649,00 kr.
 • smith-squad-mag-storm-rose-flash

  SMITH Squad Mag Skibriller

  1.699,00 kr.
 • smith-squad-skibriller

  SMITH Squad Skibriller

  899,00 kr.

Hvem er Smith Optics?

I 1965 startede Robert Smith det, der senere hen skulle vise sig, at blive til en global brilleproducent nemlig Smith Optics. Robert Smith var først og fremmest tandlæge, men udover det var han også en rigtig atlet og en habil skiløber. 

Dog var Robert også innovativ og handlekraftig. Efterhånden som månederne gik kom den første prototype som skulle gøre skiløbet nemmere. Nemlig en goggle med den første dobbelt-linse. I 1965 var dette helt ekstraordinært og fornyende. 

Skibrillen som dengang var ny og innovativ slog igennem markedet og i dag har navnet ændret sig til noget mere internationalt, nemlig Smith Optics. Med hovedsæde i Sun Valley, Idaho, USA er Smith Optics i dag et globalt brille brand som både producere, udvikler og distribuerer alt fra solbriller, cykelbriller og selvfølgelig vores elskede goggles til snowboard, ski og sne sport. 

 

Hvorfor skal jeg vælge Smith Optics? 

Smith Optics er kendt for deres altid innovative og opfindsomme tilgang til design og udvikling af solbriller og goggles. Kvaliteten er høj og det samme er finish og oplevelse når du vælger goggles fra Smith Optics. 

For Robert og Smith Optics har det altid været et mål, at skabe goggles til den aktive udøver. Det er goggles til snowboarderen, skiløberen og personen som foretrækker noget af det bedste på markedet. 

Smith Optics er i dag et af de førende brands indenfor snowboard, Mountain Bike, fashion, freestyle skiløb og action sport på tværs af sportsgrene.