SMITH Optics

Her på siden kan du finde alle vores produkter fra det anerkendte skimærke, SMITH Optics. Rul ned på siden, og se vores udvalg.

Viser alle 8 resultater

 • Tilbud smith-vantage-m-mips-skihjelm-sort

  Smith Vantage MIPS Skihjelm Dame – Sort

  From 1.399,00 kr.
 • Tilbud smith-squad-skibriller-sort-chromapop-everyday-green-mirror-lens

  SMITH Squad Skibriller – Sort + ChromaPop Everyday Green Mirror Lens

  599,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud smith-scout-mips-skihjelm-sort

  Smith Scout MIPS Skihjelm – Sort

  From 649,00 kr.
 • smith-vantage-m-mips-skihjelm-sort

  Smith Vantage MIPS Skihjelm Herre – Sort

  1.399,00 kr.
 • Tilbud smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller – Black + Green Sol-X Mirror Lens

  449,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud smith-range-skibriller-french-navy

  SMITH Range Skibriller – French Navy

  449,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • Tilbud smith-squad-sort-chromapop-sun-platinum-mirror-yellow

  SMITH Squad – Sort + ChromaPop Sun Platinum Mirror + Yellow

  599,00 kr.
 • smith-holt-2-skihjelm-sort

  Smith Holt 2 Skihjelm – Sort

  499,00 kr.

Hvem er Smith Optics?

I 1965 startede Robert Smith det, der senere hen skulle vise sig, at blive til en global brilleproducent nemlig Smith Optics. Robert Smith var først og fremmest tandlæge, men udover det var han også en rigtig atlet og en habil skiløber. 

Dog var Robert også innovativ og handlekraftig. Efterhånden som månederne gik kom den første prototype som skulle gøre skiløbet nemmere. Nemlig en goggle med den første dobbelt-linse. I 1965 var dette helt ekstraordinært og fornyende. 

Skibrillen som dengang var ny og innovativ slog igennem markedet og i dag har navnet ændret sig til noget mere internationalt, nemlig Smith Optics. Med hovedsæde i Sun Valley, Idaho, USA er Smith Optics i dag et globalt brille brand som både producere, udvikler og distribuerer alt fra solbriller, cykelbriller og selvfølgelig vores elskede goggles til snowboard, ski og sne sport. 

 

Hvorfor skal jeg vælge Smith Optics? 

Smith Optics er kendt for deres altid innovative og opfindsomme tilgang til design og udvikling af solbriller og goggles. Kvaliteten er høj og det samme er finish og oplevelse når du vælger goggles fra Smith Optics. 

For Robert og Smith Optics har det altid været et mål, at skabe goggles til den aktive udøver. Det er goggles til snowboarderen, skiløberen og personen som foretrækker noget af det bedste på markedet. 

Smith Optics er i dag et af de førende brands indenfor snowboard, Mountain Bike, fashion, freestyle skiløb og action sport på tværs af sportsgrene.

 

Skibriller fra smith 

Smith er et af de ledende brands indenfor vintersport og især til skiferie. Er der et område hvor smith virkelig dominiere, så er det på skibrille fronten.

Smith designet og udvikler skibriller i imponerende design og kvalitet. Samtidigt har smith altid formået at skabe ski goggles i et fornuftigt prisleje hvor alle kan være med. Det betyder også at smith i dag er et brand til familien som vægter kvalitet og brugervenlighed højt.

Indimellem har smith designet nogle af de mest populære skibriller til freeride segmentet og det er tilmed også blevet til flere awards fra internationale belønninger.

Smith skihjelm 

Du kan ikke undgå at tage på skiferie uden at støde på skihjelme fra smith. Rigtig mange vælger i dag en skihjelm fra nogle af de førende brands og det er helt forståligt. Derfor vil du også opleve at rigtig mange bruger skihjelme fra smith og det er der flere gode grunde til.

Smith producere nogle af markedets letteste skihjelme. Det betyder at du får en skihjelm som føltes utrolig let på hovedet og det har klart sin fordel. Vi vil gerne have en skihjelm som er så robust og hårdfør som muligt, men samtidigt er den lave vægt vigtig. Smith har altid været dygtige på denne front og derfor er de klart at fortrække.

Udover at have lav vægt kommer smith skihjelme med alle de funktioner du drømmer om. Det er alt fra den berømte stødreducerende funktion MIPS til utrolig komfortable designs og vaskbar polstring.