Snorkelsæt

Med et snorkelsæt kan du gå på opdagelse under vandets overflade, og blive klogere på havets univers. Et snorkelsæt består af maske, svømmefødder og snorkel, der lader dig trække vejret, mens du er under vandet. Her på siden finder du hele vores sortiment af snorkelsæt.

Viser alle 4 resultater

 • seac-snorkelsaet-junior-blaa

  SEAC Snorkelsæt Junior – Blå

  From 239,00 kr.
 • seac-magica-fullface-snorkelmaske-blaa

  SEAC Magica Fullface Snorkelmaske – Blå

  489,00 kr.
 • seac-giglio-snorkelsaet-blaa-voksen

  SEAC Giglio Snorkelsæt Voksen – Blå

  319,00 kr.
 • seac-dykkersaet-voksen-maske-sniorkel-sort

  Dykkersæt voksen maske & snorkel – Sort

  299,00 kr.

Med et godt snorkelsæt får du mulighed for at se mere, når du svømmer og kigger under vandets overflade. Under vandet gemmer sig et helt andet univers, som en stor del af os aldrig har stiftet bekendtskab med, men det giver snorkelsættet mulighed for.

 

Opdag undervandsverdenen med et snorkelsæt

Udforskning af livet under vand, kan være fascinerende og spændende og blive en oplevelse, du sent glemmer. Med et godt snorkelsæt får du både komfort, klarhed, men også sikkerhed under vandet, så du intet behøver at frygte. Lyder det interessant? Så læs med herunder, hvor vi går mere i dybden med snorkelsæt og udstyr, som et sæt indeholder.

 

Hvad er et snorkelsæt?

Et snorkelsæt er et sæt, der består af flere komponenter og til sidst danner grundlag for et samlet sæt af snorkeludstyr, der giver dig mulighed for at trække vejret under vandoverfladen, mens du snorkler. Et snorkelsæt består af en snorkel, en snorkelmaske og svømmefødder, så du får hurtigere fremdrift og komfort under vandet.

 

Hvorfor bør jeg have et snorkelsæt?

Der kan være mange fordele ved at have et snorkelsæt og så er det ovenikøbet rart at have sit eget sæt. Når du har dit eget snorkelsæt, er du fri for at leje et, hvilket giver meget mere fleksibilitet, er i længden billigere og så har du samtidig selv valgt sættet, så du ved, at der er god pasform og komfort i snorkelsættet.

Kan du lide at dykke rundt, se hvad der gemmer sig under overfladen og gå på eventyr i vandet? Så er et snorkelsæt helt oplagt til dig, da du dermed kan gå på opdagelse og kigge efter fisk samt andet der gemmer sig under havets overflade.

 

Hvilke dele består et snorkelsæt af?

Der er nogle grundlæggende komponenter, som et snorkelsæt oftest består af. Dette inkluderer følgende:

 

Snorkel

Snorklen er et form for rør, der tillader dig at trække vejret, mens du er under vandet uden at du rent faktisk skal have hovedet op og trække luft. Ved flere nyere og moderne snorkler, er de designet med dry-top teknologi, der gør, at vand ikke kan trænge ind i snorklen, når du befinder dig under vandet.

 

Snorkelmaske

Masken dækker dine øjne og næse, og har et klart udsyn, så du kan se alt, hvad der foregår foran dig i vandet. Her er det essentielt, at du vælger en god maske, der passer til dit ansigt, har en god pasform og samtidig byder på komfort. Derudover skal den være designet med en tæt forsegling, der forhindrer vand i at trænge ind.

 

Svømmefødder

Disse giver ekstra fremdrift og manøvredygtighed, når du giver den gas og svømmer under vandet. Svømmefødder giver dig et lettere glid gennem vandet, og tillader dig at komme hurtigere frem.

 

Sådan vælger du det rigtige snorkelsæt!

Det er faktisk ikke nødvendigvis en let opgave at vælge snorkelsæt. Derfor kan du med fordel kigge på følgende faktorer, inden du foretager det endelige køb:

 

Pasform og komfort

Det er vigtigt, at masken sidder helt tæt til ansigtet, da der ellers vil komme vand ind, som forstyrrer dit udsyn. Dernæst bør den ikke sidde for stramt, da det vil være ubehageligt, og du ikke vil kunne holde til at have den på særlig længe.

 

Kvalitet

Vi anbefaler, at du vælger et snorkelsæt af højere kvalitet, da det giver dig bedre materialer og en længere holdbarhed. Snorkelsættet skal gerne kunne holde til at blive brugt i saltvand og kunne modstå sollys.

 

Funktionalitet

Vær gerne opmærksom på eventuelle funktioner og egenskaber i snorkelsættet, som bl.a. kan være dry-top teknologien eller anti-dug behandling på masken, så du får et klart udsyn.

 

Design

Snorkelsæt kommer i flere forskellige designs, farver og stil. Det vigtigste er, at du vælger en, som passer til dig, dine præferencer og din personlige stil – og det ved du bedst selv, hvad er.

 

Køb dit snorkelsæt på tilbud hos SURFMORE.dk

Gå på opdagelse i vores brede sortiment af snorkelsæt og find det perfekte sæt til din næste undervandsoplevelse. Vi tilbyder snorkelsæt af høj kvalitet fra anerkendte mærker, som både kan anvendes af voksne og børn.

Har du nogen spørgsmål til snorkelsæt og det tilhørende -udstyr, sidder vi altid klar til at hjælpe dig med god rådgivning!