Triple Eight

Her på siden kan du finde alle vores produkter fra Triple Eight. Triple Eight er anerkendt for at lave beskyttelse og sikkerhedsudstyr til skating. Rul ned, og se alle produkter.

Hvem er Triple Eight?

Siden 1996 har Triple Eight designet hjelm til hverdag og actionsport. Måske er du en af dem som cykler gennem byen hver morgen. Måske står du på snowboard eller cruiser med longboardet langs kysten.

Hvis du kan nikke ja, så er du også en af dem som bør bruge en hjelm på farten. En hjelm til at beskytte dit vel og ve, og ikke mindst dit hoved.

Triple Eight designer hjelme og kvaliteten er I top.

 

Hvordan opstod Triple Eight?

Triple Eight stammer fra New York. Der er næsten ikke noget farligere sted, at hoppe på en cykel end i hjertet af New York. Gule taxa’er, skraldebiler og folk som har mere travlt end man troede fandtes. New York er det perfekte sted at starte et brand som designer hjelme til cyklister og skatere. Tripe Eight var født!

25 år efter designer Tripe Eight stadig hjelme. I dag er det fortsat hjelme til New York’s travle gader, men i lige så høj grad skiløbere, snowboarderen og personer som dyrker actionsport.

 

Hjelme til både børn og voksne 

Hos Triple Eight får I CE godkendte hjelme som kan bruges af både børn og voksne. Alle hjelme er gennemtestet og polstret indvendigt. Det gør dem bløde og behagelige at bruge, hvad enten i står på rulleskøjter eller blot cykler til og fra arbejde.

Flere af hjelmene fra Triple Eight kan justeres på flere led. Det betyder at du kan indstille dem på flere punkter for optimal pasform og komfort. Det er en stor fordel.

Husk at det er dit ansvar som forældre, at dit barn bruger hjelm.

 

Beskyttelse hos Triple Eight

Udover hjelme til hverdag og skate, så laver Triple Eight og en lang række af beskyttelsestilbehør. Det gælder alt fra håndledsbeskyttere, til knæbeskyttere og albuebeskyttere. Fælles for alle disse er høj kvalitet og lang levetid.

Triple Eight er rigtig godt udstyr til begyndere såvel øvede. Her får du rigtig meget kvalitet og pasform for pengene. Produkterne er holdbare og samtidigt er de til at betale for den nye skateboarder.