Fanatic

Viser alle 5 resultater

 • fanatic-fodstrop-sky-wing

  Fanatic Fodstrop Til Sky Wing Inkl. Skruer (1 stk)

  299,00 kr.
 • fanatic-sky-wing-foil-board

  Fanatic Sky Wing Foil Board

  10.499,00 kr.
 • fanatic-carbon-sup-paddle-justerbar

  Fanatic Carbon SUP Paddle Justerbar

  1.849,00 kr.
 • fanatic-diamond-sup-paddle

  Fanatic Diamond SUP Paddle

  1.879,00 kr.
 • fanatic-pure-8-0-sup-paddle

  Fanatic Pure 8.0 SUP Paddle

  999,00 kr.

Fanatic 

Fanatic er I dag et af de ældeste og mest ikoniske brands indenfor surfing på verdensplan. Siden 1981 har Fantic været repræsenteret som et ægte vandsportsbrand og i dag spænder de bredt over hele linjen.

Hos Fanatic har det altid været et mål at være innovative, skabe kvalitetsprodukter og grej som kunne bruges igen og igen uden bekymringer. Fanatic er designet med udgangspunkt i nye materialer, produktion og en evig høj kvalitet. En kvalitet du vil se, mærke og opleve går igen i alle produkter. Det gælder uanset om du vælger en sup paddel eller et nyt oppustelige SUP board.

Fantic er oprindeligt startet som et rent windsurfing brand, men har gennem de sidste år bevæget sig hen af oppustelige sup boards, de bedste kulfiber padler og det sidste nye legetøj på markedet, nemlig wing-foil.

 

Fantic SUP paddle

Formålet med at bruge en paddel er selvfølgelig, at den skal give dig noget fart på. Du bruger din SUP paddel til at skubbe vandet og derved får du fart i dit paddleboard.

I dag medfølger en SUP paddle til stort set alle oppustelige sup boards, men kvalitet, design og funktion spænder milevidt. Overvejer du derfor om vi bør opgradere din sup paddel, så kan du med god grund overveje at investere i en SUP paddel fra Fanatic. Her får du en af markedets bedste padler.

 

Fanatic SUP board

Fantic er kendt for deres high performance SUP boards. Udover SUP boards producere og udvikler Fanatic også oppustelige SUP boards I mange forskellige modeller. Det er blandt andet alt fra oppustelige touring boards, til ALLROUND sup boards og race paddleboards. Fælles for alle er en uhyre høj tilgang til design, konstruktion og kvalitet.

Med et Fanatic SUP board får du et komplet sæt som er klar til at komme på vandet og blive pumpet op.

Hos SURFMORE har vi et udvalg af oppustelige Fanatic sup boards, men vi har også mulighed for at skaffe hard sup boards. Kontakt os hvis du leder efter en specifik hard sup board model.