Salty Crew

Se alle vores produkter fra tøjmærket, Salty Crew. Rul ned på siden, se alle produkter og “forbliv saltet”.

Viser alle 5 resultater

 • salty-crew-fleece-trøje

  Salty Crew – EBBTIDE 1/2 ZIP POLAR FLEECE – Olive

  599,00 kr.
 • salty-crew-fannel-tech-skjorte

  Salty Crew – FATHOM LS TECH FLANNEL skjorte

  749,00 kr.
 • salty-crew-mahi-trucker-cap

  Salty Crew – Mahi Mount Retro Navy Trucker

  299,00 kr.
 • marlin-trucker-cap-salty-crew

  Salty Crew – Marlin Mount Retro Trucker – Dark Heather Grey

  299,00 kr.
 • salty-crew-trucker-cap

  Salty Crew – ROOSTER 6 PANEL

  299,00 kr.

Hvem er Stay Salty?

Tøjmærket, Salty Crew, er skabt grundet kærligheden til saltvand – uanset om du dykker, surfer eller svømmer, er Salty Crew tøjmærket, du leder efter. Mærket er etableret af den amerikanske sportsmand, CJ Hobgood, Jared Lane, Hayden Lane og Milo Myers i 2014 i Californien, USA.

Hobgood, Lane, Lane og Myers havde en drøm om at give unge surfere modet til at prøve kræfter af med sportsgrenen og teste dem selv på vandet. Salty Crew er ikke bare et mærke, men en livsstil, og henvender sig til dig, som elsker at bruge tid i vandet.

Tøj fra Salty Crew

Bruger du meget tid i vandet, uanset om det er surfing, windsurf, stand up paddling eller anden sport, kender du til at være “badet” ind i saltvand. Visse mennesker kan lide det og synes ovenikøbet, at det giver et fedt look til håret, mens andre bryder sig mindre om det.

Med tøj fra Salty Crew kan du for alvor give udtryk for, at du elsker saltvandet og samtidig bliver du en del af et fællesskab, hvor kærligheden til vandsport er i højsæde.

Salty Crew laver tøj til mænd, kvinder og børn, og dette inkluderer langt de største beklædningsdele, såsom t-shirts, hættetrøjer, shorts, hatte/caps og meget mere.