Arva

Arva er kendt for at lave sikkerhedsudstyr til ski og snowboarding, som inkluderer lavineudstyr. Derudover finder du også et udvalg af rygskjolde, hylstre og andet. Rul ned på siden, og se alle vores produkter fra Arva.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Arva siger selv, at de er pioneer, når det gælder redning på bjerge og sikkerheds- samt lavineudstyr. Arva har opereret på dette område i mange år, og det er ingen hemmelighed, at de har haft stor succes med at lave godt lavineudstyr, som giver dig sikkerhed på bjergene rundt i verden.

Arva byder ikke kun på sikkerheds- og lavineudstyr, men også rygskjolde og andet sikkerhedsudstyr, så du kan få en behagelig skiferie og rejse.

 

Hvorfor vælge lavine- og sikkerhedsudstyr fra Arva?

Arva har været frontfigur, når det gælder sikkerhedsudstyr til skiløbere og snowboardere i mere end 25 år. De har konstant formået at skubbe grænserne og udvikle nye og bedre produkter, hvor teknologien og brugervenligheden er blevet bedre.

 

Find Arva produkter på SURFMORE.dk

Hos os finder du et mindre udvalg af de unikke produkter fra Arva. For os er det vigtigt, at du føler dig sikker, når du er på skiferie. Derfor gør vi det vi kan, og tilbyder rygskjolde, men også sikkerheds- og lavineudstyr fra Arva.