Mini BMX

Mini BMX cykler er populære for både børn og voksne, og tilbyder ekstrem meget sjov, uanset om du er nybegynder, øvet eller avanceret i BMX verdenen. Se vores sortiment af mini BMX cykler i forskellige farver, til gode priser og fra anerkendte mærker.

Viser et enkelt resultat

  • wildcat-3a-mini-bmx-bike-ck

    Wildcat 3A Mini BMX Cykel – Royal Green

    2.749,00 kr.

Mange tror, at en mini BMX er en ganske almindelig BMX, men det er det faktisk ikke. Det hele ligger i ordet “mini”, som jo betyder, at en mini BMX er ganske mindre end en almindelig BMX. Vælger du en mini BMX betyder det dog ikke, at du får en mindre spændende cykel, men derimod en model, som er bedre egnet til andre grene inden for BMX sporten.

Mini BMX cykler er både et populært valg for børn såvel som voksne, der elsker ekstremsport og sjov, som det bringer med sig. Med disse så og kraftfulde mini BMX cykler åbner der sig en ny verden af ekstrem meget spænding, sjov og vilde udfordringer, uanset om du er helt ny inden for sporten eller er erfaren BMX rytter. Læs med herunder og bliv meget klogere på, hvad der gør mini BMX cykler så specielle, og hvordan du får mest muligt ud af disse.

 

Hvad er en mini BMX?

Du kender måske til den helt traditionelle BMX cykel, der har hersket i mange år, både i udland, først i USA og dernæst så småt er kommet til Europa og dernæst Danmark. Det er en forholdsvis enkel cykel, der er designet til at være manøvredygtig og letvægtig, hvilket gør den oplagt til at lave tricks og stunts på f.eks. skateramper i skatehallen og -parker, men også på gaden eller på en pumptrack. Selvom de er mindre end normale BMX cykler, er mini BMX cykler stadig ekstremt holdbare og kan modstå de hårdeste tricks og landinger, når du prøver kræfter med dette.

Er du overbevist om, at du udelukkende vil lave tricks, hop og køre i skateparken, -hallen eller gaden med din mini BMX, kan du eventuelt også kigge på vores udvalg af BMX freestyle cykler, der er samme størrelse som normale. Disse er nemlig decideret udviklet og designet til at blive brugt i freestyle mæssig sammenhæng med tricks og hop.

 

Hvorfor bør jeg vælge en mini BMX?

Der kan være mange gode grunde til, at du skal vælge en mini BMX cykel. En af disse er blandt andet manvøredygtigheden, du finder i disse modeller. De kan anvendes af de fleste, uanset om du er begynder, øvet eller avanceret BMX rytter, og er perfekte til at øve og udføre tricks på, stunts og hoppe på mindre overflader som ramper og rails.

Måske har du en ide om, at en mini BMX cykel er mindre holdbar grundet dens størrelse, men dette er ikke korrekt. Mini BMX cykler er meget holdbare og kan modstå gentagne stød, belastninger og at blive brugt igennem.

Med den mindre størrelse som en mini BMX kommer i, får du også en cykel, der er nemmere at transportere, end hvis du vælger en normal størrelse. Det betyder, at du kan medbringe din mini BMX cykel de fleste steder hen, uanset om du skal med toget, metroen, på ferie eller noget fjerde.

 

Hvordan vælger jeg den rigtige mini BMX?

Er det første gang, at du skal købe en mini BMX cykel, kan det være svært at finde ud af, hvad du skal kigge efter. Dermed ikke sagt, at det ikke kan være svært, hvis det er anden eller tredje gang, du skal købe en mini BMX. De kommer til mange forskellige priser, i hver deres størrelser, valg af materialer og med forskellige dækbredde og specifikationer.

Vi anbefaler, at du kigge efter følgende, når du skal finde den mini BMX, som passer bedst til dig:

Størrelse: Først og fremmest skal du have en mini BMX cykel, som passer til din højde og vægt. Det er en vigtig faktor for, at du får en cykel, der er nem at styre, behagelig og som har den rigtige størrelse.

Materialer: Vær gerne opmærksom på hvilke materialer, som cyklen er fremstillet i, så du ved, at den kan holde til at blive brugt. Stel og rammer i aluminium er ofte holdbare og lette, hvilket gør materialet til et godt valg, når det gælder fremstilling af mini BMX cykler.

Dæk og dæktryk: Dækkets bredde, men også dæktrykket kan godt have betydning for, hvordan trækkraften, men også stabiliteten i mini BMX cyklen er.

 

Køb mini BMX til billige priser på SURFMORE.dk

Hos os finder du et større sortiment af mini BMX cykler, men også modeller til freestyle og traditionel brug. Vi elsker mini BMX, og har både varianter til børn og voksne, i forskellige farver og til hver deres pris. Vi har bl.a. Wildcat Mini BMX og mange flere mærker.