Waydoo

Her på siden kan du se alle vores elektriske jetboards og tilbehør fra Waydoo. Waydoo producerer nogle af de bedste elektriske surfboards, som du kan finde herunder.

Viser alle 5 resultater

 • flying-fish-waydoo-flyer-one-epp-edition

  Waydoo Flyer One+ EPP Edition

  55.799,00 kr.
 • flying-fish-jet-one-controller

  Waydoo Jet One controller

  2.799,00 kr.
 • waydoo-flying-fish-flyer-one-carbon-edition

  Waydoo Flyer One Carbon Edition

  59.999,00 kr.
 • waydoo-flying-fish-e-foil-kvinde-paa-vand

  Jetboard kursus

  2.800,00 kr.
 • waydoo-powerlift-batteri-e-foil

  Waydoo E-Foil Powerlift batteri

  19.999,00 kr.

Hvem er Waydoo?

Waydoo er et af de mest populære brands indenfor efoils. I europa er waydoo modellerne vundet frem i stor stil. 2 forskellige modeller med samme software, men i forskellige konstruktioner.

Går snakken først på efoils og de elektriske surfboards, så kan du ikke komme uden om de ekstremt populære modeller fra Waydoo. Her får du en af de bedste elektriske foils på markedet og det er endda uden, at løbe kompromiser hvad angår batteri, oplevelse og kvalitet. Nyd 120 minutters batteritid ved fuld drift og et nærmest vedligeholdelsesfri elektrisk surfboard.

De elektriske surfboards er blevet vildt populære, men de kan være svære at finde rundt i. Vælger du en efoil fra waydoo er du sikker på høj kvalitet, oplevelse og et elektrisk surfboard med den sidste nye teknologi.

 

Hvad gør e-foils fra Waydoo specielle?

Teknologien kommer først og det samme gør den hos Waydoo. Tilslut efoilen din app på telefonen og lad alle enheder tale sammen. Batteriet oplades nemt og tillader hele 120 minutters aktiv tid på vandet. Det gør efoilen fra waydoo til et af de absolut bedste på markedet.

Alle e-foils fra waydoo kommer i praktiske og ikke mindste smarte transportkasser. For dig giver det rig mulighed for opbevaring, men bestemt også transport til og fra stranden. Hvad enten du skal bruge din e-foil i sommerhuset eller ferien i udlandet, så kan du nemt transportere det.