Skirygsække

Leder du efter en god skirygsæk til skiferien? Her på siden kan du finde alle vores skirygsække, som både egner sig til dig på ski og snowboard. Rul ned, og se alle vores produkter.

Viser alle 4 resultater

 • dakine-drafter-HYDRAPACK-10L-sort

  Dakine Drafter 10L Bike hydration Backpack – Black

  1.399,00 kr.
 • dakine-drafter-HYDRAPACK-10L-camo

  Dakine Drafter 10L Bike Hydration Backpack – Cascade Camo

  1.399,00 kr.
 • black-crows-dorsa-27-backpack-wh

  Black Crows Dorsa 27 Rygsæk

  1.199,00 kr.
 • black-crows-dorsa-37-rygsaek

  Black Crows Dorsa 37 Rygsæk

  1.599,00 kr.

Hvad er en skirygsæk? 

En ski rygsæk er oplagt til skiferien, hvor du har brug for en smule bagage og måske lidt proviant. En god ski rygsæk har en lille række funktioner, som gør den anderledes fra en almindelig rygsæk, men i særdeleshed egnet til skirygsæk. 

En ski rygsæk er først og fremmest utrolig let. En ski rygsæk skal sidde på ryggen af dig, når du suser ned af pisten og derfor er det vigtigt, at den nærmest ikke vejer eller fylder noget. Er den først for tung får du den aldrig med og fylder den for meget, ja så bliver den også mere et irriterende element end funktionel. Det er derfor vigtigt at det er en rygsæk til ski eller snowboarding!

Et af kendetegnene ved en skirygsæk er, at de altid er lavet med spændestrop henover brystet. Det er der en god grund til. Som skiløber har du brug for en ski rygsæk, som sidder tæt til kroppen. Der findes ikke noget værre, end en rygsæk til skiløb som sidder dårligt på kroppen. Spændestroppen henover brystet er med til at holde rygsækken tæt og fast. Det er blandt andet en af årsagerne til, at du altid skal købe en ski rygsæk.

Derudover skal nævnes at alle rygsække til skiløb er designet med mest mulig funktion og mindst muligt spild. Her er ingen overflødig vægt eller ubrugelige rum. En ski rygsæk er kun designet til at have få ting med på bjerget og ikke mere end højest nødvendigt. 

 

Hvorfor skal jeg købe en skirygsæk? 

Du skal overveje at købe en ski rygsæk, hvis du allerede ved at du gerne vil have en smule udstyr med på pisten. Mange finder frihed i at have mulighed for, at medbringe en telefon, et gopro kamera eller en lille madpakke på pisten. En ski rygsæk er her en oplagt mulighed for, at medbringe en smule tilbehør. Det kan også være et par ekstra handsker eller væske til under turen. 

Måske skal i afsted som familie. Det kan være rart at vide, at man altid kan finde en snickers frem, hvis nogle i familien skulle gå sukkerkolde. Det kan også være oplagt at medbringe drikkevarer. På en skiferie forbrænder man meget og det er vigtigt at få væske gennem hele skiferien. Især når man kommer højere op på bjerget er det fornuftigt, at medbringe væske. En ski rygsæk er dermed en oplagt følgesvend til turen!

En ski rygsæk kan bruges til mange formål. Typisk er en rygsæk til MTB også funktionel som ski rygsæk eller til vandreture. Det vigtige er dog, at du også sikre at din ski rygsæk vejer det minimale og er nem at have med. 

 

Ski rygsæk mærker 

I dag udkommer løbende massere af nye skirygsække. Alle rygsække til skiløb findes i forskellige størrelser, farver og modeller. Ofte kan du købe en rygsæk til skiløb fra kr. 400 og op til et par tusinde. Prisen afhænger af mange forskellige ting, såsom mærke, funktioner og selvfølgelig kvaliteten. 

Nogle af de mest anerkendte brands i skiverdenen har produceret skitasker gennem mange år. Det er blandt andet mærker som Salomon, som du nok allerede kender. Salomon er kendt for at være et af de største brands inden for vintersport med design af jakker, handsker, huer og hjelme. 

Et af de absolut mest hypet og fremadstormende mærker i tiden er det norske mærke Douchebags. Tidligere hed det Douchebags, men i dag kaldes det faktisk bare Db. Det norske Db fremstiller nogle af de fedeste tasker til ski overhovedet. Kvaliteten er i top og produkterne kendetegnes ved mange spændende og anderledes detaljer. 

Dakine er kendt for surfing og våddragter, men faktisk er de også store når det kommer til skisport. Dakine har alt fra skitaske til støvler, værktøj til ski og snowboards, men selvfølgelig også en lang række af fede heli ski rygsække og tasker.