Kitesurf pumper

En kite pumpe er en helt essentiel del af det udstyr, du har brug for, når du skal kitesurfe. Med en kitesurf pumpe kan du let puste din drage op, så du kan komme afsted på vandet. Herunder kan du danne dig et overblik af vores forskellige modeller, når det kommer til kite pumper.

Viser alle 3 resultater

 • CABRINHA-kite-pumpe

  Cabrinha Sprint Inflation Pump (std)

  379,00 kr.
 • Tilbud surfmore-hp2-sup-pumpe

  SURFMORE HP2 SUP Pumpe

  299,00 kr.
 • f-one-big-air-kite-pumpe-mango

  F-One Big Air Kite Pumpe – Mango

  429,00 kr.

En kitesurf pumpe er en essentiel del af udstyret, når du skal ud at give den gas med kitesurfing. Uden en pumpe kan du nemlig ikke puste din drage op, og så bliver det altså problematisk at komme på vandet.

Med den rette kite pumpe har du styr på det vigtigste, og så er du klar til at komme på vandet og surfe derudaf!

 

Hvad er en kitesurf pumpe?

En pumpe til kitesurf er en speciel pumpe, som er designet og lavet til at kunne puste luft i din kite, eller drage, som det også kaldes. Kites til kitesurfing kræver en betydelig mængde luft, før at de opnår den nødvendige mængde luft, der gør, at de kan trække dig hen over vandet på dit kitesurf board ved hjælp af vindens kraft.

Pumper til kitesurf er både effektive, holdbare og forholdsvis nemme at bruge, så du kan få maksimal tid på vandet og nyde surfingen!

 

Typer af kite pumper

Der findes flere forskellige typer af pumper til kitesurf, hvorfor det er værd at kende modellerne og hvor de har deres fordele og ulemper:

 

Manuelle pumper

Dette er en helt traditionel håndpumpe, som du også kender fra cykler. De er de mest almindelige og billigste modeller, der kræver fysisk kraft for at puste kiten op. De er lette, kræver ingen strøm og er samtidig robuste.

Her kan vores SURFMORE HP2 pumpe eller F-One Big Air Kite Pumpe være en oplagt mulighed!

 

Elektriske pumper

Vil du bruge færrest tid på land og dermed mere tid på vandet, skal du have en elektrisk pumpe til kite, så du skal bruge minimal tid på at pumpe. Elektriske kitesurf pumper puster effektivt og hurtigt din drage op, men kræver til gengæld lidt strøm, før at den kan gøre det.

Du kan se alle vores elektriske pumper her.

 

Dobbeltvirkende pumper

Med en dobbeltvirkende pumpe leveres der både luft ved op- og nedtryk på pumpen, hvilket gør processen hurtigere. Disse er et populært valg blandt kitesurfere, da du dermed hurtigere får luft i din kite.

 

Derfor skal du bruge en kite pumpe!

Det er faktisk ikke noget, du kan vælge.. Hvis du vil kitesurf, har du brug for en kite pumpe, der kan pumpe din drage, for anderledes kan det ikke være. Det kan dog være en god ide at lave en pumpe, som er decideret designet til kitesurf, da du dermed er sikker på, at den puster korrekt op.

 

Nøjagtigt tryk

Ligesom med alt andet der skal pustes op, er det ikke ligegyldigt hvor mange bar, der ender med at være pustet i. Kig altid på din kite og undersøg, hvor mange bar den skal pustes op til, så du er sikker på, at den har det rette lufttryk.

Mange kite pumper kommer med en indbygget trykmåler, der fortæller, hvor meget luft der er i kiten.

 

Køb din nye kite pumpe hos SURFMORE.dk!

Hos SURFMORE har vi et stort sortiment af kitesurfing udstyr, uanset om du leder efter din nye kite trapez, kite pumpe eller en våddragt, som du kan anvende til den populære vandsport.

Har du svært ved at gennemskue hvilken, som er den bedste pumpe til kitesurf for dig? Så tag endelig kontakt til vores kundeservice, der gør sig umage ved at udvælge den rette for dig!