Cabrinha

Cabrinha er et anerkendt surfmærke, der har fået særligt stor succes på området inden for kitesurfing og tilhørende udstyr som kites, boards og andet tilbehør, I dag tilbyder Cabrinha et bredt sortiment af produkter til surfing, og herunder finder du vores udvalg fra mærket.

Viser alle 4 resultater

 • Cabrinha-duffle-bag

  Cabrinha Duffle Bag

  499,00 kr.
 • CABRINHA-Foil-Kit-Bag

  Cabrinha Foil Kit Bag

  299,00 kr.
 • CABRINHA-kite-pumpe

  Cabrinha Sprint Inflation Pump (std)

  379,00 kr.
 • cabrinha-code-board-wing-foil-komplet-wingsurf-pakke

  Cabrinha Code board+wing+foil – Komplet Wingsurf Pakke

  16.899,00 kr.

Cabrinha er et surfmærke, der er særligt kendt for at revolutionere verdenen inden for kitesurfing. De har været med så længe der kan huskes, og er siden da også kommet med på wingfoil, hvor de laver gode wingsurfers, men også wingfoil boards, finner og alt det tilhørende.

 

Hvordan blev Cabrinha til?

Cabrinha blev etableret på Maui, Hawaii i USA, hvor det også drives fra. Cabrinha producerer kitesurfing udstyr til vandsportseventyrsøgende og har siden starten været blandt de mest innovative brands på markedet samt haft deres udviklingsfilosofi med konstant.

Det betyder også, at investerer du i surfing udstyr fra Cabrinha, uanset om det er wingfoil, kitesurfing eller andet, får du rent teknisk blandt det nyeste.

 

Cabrinha merger med Neil Pryde i 2000

I år 2000 bliver Cabrinha slået sammen med mærket, Neil Pryde, som får står gavn af Pryde Groups store og rige historie med at producere yacht- og windsurfing sejl.

 

Køb Cabrinha på SURFMORE.dk

Hos os finder du et sortiment af Cabrinha og det inkluderer både pumper til dine kite drage, tasker og komplette wingfoil sæt.

Har du nogen spørgsmål til et produkt fra mærket, uanset om det er wingfoil board, wingsurfer eller noget helt tredje, bør du ikke tøve med at kontakte os.