Snowboards til børn og junior

Når du skal finde et godt snowboard til dit barn, bør du vælge et snowboard, som er udviklet specielt til børn. Det sikrer, at barnets krop og størrelse er tænkt ind i boardet under design og produktion. Rul ned på siden, og se vores udvalg af snowboard til børn og junior.

Viser et enkelt resultat

  • stiga-snowboard-wild-groen-boern

    STIGA Wild Snowboard Børn – Grøn

    379,00 kr.

Hvad er et snowboard til børn?

Et snowboard til børn er kortere og smallere end andre, f.eks. snowboards til dame og herre. Bindingerne er designet i børnestørrelse, hvorfor snowboardet passer perfekt til et barn. Det er selvfølgelig vigtigt, at snowboardet passer, da et snowboard til voksne hurtigt bliver alt for stort at manøvrere rundt for et barn.

Der findes flere typer af snowboards, og alle kan noget forskelligt. Visse snowboards er gode til tricks og freestyle, mens andre egner sig bedre til mountain, kørsel i pudder eller freeride rundt i alle bjergene. Vi anbefaler, at du foretager en dybere undersøgelse på nettet, og gør dig selv klogere på, hvilket snowboard der er det ultimativt bedste for dig og din kørestil.

 

Hvorfor bør mit barn have et snowboard designet til børn?

Et snowboard til børn og junior er mindre og kortere, og så vejer det samtidig mindre. Det giver selvfølgelig god mening, for dit barn skal kunne bære på det, og kunne manøvrere det rundt på pisterne – og derfor skal dit barn bruge et snowboard, som er designet til børn. Det nytter ikke meget, hvis du blot finder et stort, tungt snowboard til voksne frem til dit barn. Det bliver en svær oplevelse for alle, også dig som forældre….sagt med et smil!

Børn bør altid starte med mindre snowboards, og når fysik og krop vokser, kan I gå ud og investere i et lidt større snowboard. Det kan f.eks være et bedre snowboard, nogle andre snowboardbindinger og jeres egne snowboard støvler.

 

Find et begynder snowboard til børn

Der findes et stort udvalg af forskellige gode snowboards, og som forældre behøver i ikke at investere flere tusinde kroner i en komplet snowboard pakke. Tværtimod kan i starte med en cool snowskate til nogle få hundrede kroner. Dette kan give barnet meget fornøjelse i starten, og med tiden kan I nemt opgradere og finde et rigtigt snowboard med bindinger.

 

Snowboard til børn sikrer en god oplevelse på skiferie

Alle børn elsker at komme på skiferie, og det er uanset om man er heldig at komme på ski eller snowboard. Skiferie er sjovt for alle, og især børnene er vilde med det!

Engang startede de fleste børn med at stå på ski. Det var ofte det forældrene stod på, og så var det samtidig nemt at komme i gang med skiene. I dag er der også rigtig mange børn, som starter ud på snowboard, men er I som forældre opsat på at jeres barn ikke skal på snowboard, bør I finde et par gode børneski.

Skiskolerne tilbyder i lige så høj grad undervisning i snowboarding, som de tilbyder ski. Det er derfor fuldstændig op til jer som forældre at finde et niveau, som er passende til jeres behov.

For at fuldføre en komplet snowboard pakke til børn har du brug for bindinger, støvler og selvfølgelig et godt snowboard til børn. Husk på, at et snowboard altid kan sælges, når I ønsker at opgradere, og derved kan I holde nogle af pengene hjemme.

 

Køb et snowboard til børn på SURFMORE.dk

Hos SURFMORE bestræber vi os på at have et lille, men godt udvalg af snowboards til børn fra få bestemte brands. Vi har alt fra snowboard bindinger, til snowboards i stort set alle størrelser og designs.

Glem ikke sikkerheden på pisten, og kombiner gerne snowboardet med en god skihjelm til børn. Sikkerhed i sneen skal altid være førsteprioritet, og derfor bør I naturligvis give jeres barn en god hjelm og sidst, men ikke mindst, et par skibriller. Du finder her alle vores skibriller til børn på tilbud.