Wildcat Mini BMX

Med en Wildcat Mini BMX er du sikret en god BMX cykel, uanset om du er på udkig efter en model til børn eller voksne. Wildcat Mini BMX kommer i mange farver, designs og er oplagt til tricks og hop. Her på siden finder du alle vores BMX cykler fra Wildcat.

Viser alle 2 resultater

  • wildcat-3a-mini-bmx-bike-ck

    Wildcat 3A Mini BMX Cykel – Royal Green

    2.749,00 kr.
  • wildcat-bmx-cykel-mini-børn

    Wildcat Venom 2A Mini BMX Cykel – Grøn

    2.799,00 kr.

Wildcat Mini BMX blev grundlagt i Spanien i 2015, og var et af de første mærker til at udvikle, designe og fremstille mini BMX cykler. I dag finder du et bredt sortiment af mini BMX cykler fra Wildcat i alverdens farver, designs og med hver deres egenskaber og funktioner.

 

Hvem er Wildcat Mini BMX?

Mærket, Wildcat – eller Wildcat Mini BMX – som det også kaldes, er blandt de første på markedet inden for mini BMX cykler. Siden deres første BMX, har de været førende på teknologi og innovation, hvorfor mini BMX cyklerne fra Wildcat også er blandt de bedste i verden.

Uanset om du er på udkig efter en BMX cykel til børn, BMX til freestyle eller en af de såkaldte mini BMX cykler, kan du kigge mod det spanske mærke, Wildcat. Selvom de udelukkende fremstiller mini BMX cykler, kan deres BMX cykler også bruges til freestyle, hop og tricks og samtidig anvendes af børn og voksne.

 

Køb Wildcat Mini BMX cykler hos SURFMORE.dk

Vi er vilde med alt, der har en snert af action i sig! Af denne grund tilbyder vi også BMX mini cykler fra mærket, Wildcat Mini BMX, så du kan give den gas i skateparken eller gademiljøet.