Inliners til børn

Her på siden kan du finde vores store udvalg af inliners og rulleskøjter til børn. Vi forhandler en bred række produkter fra alle de kendte mærker, bl.a. Roces, STIGA, K2 og mange flere. Rul ned på siden, og se alle vores gode tilbud på inliners til børn.

Inliners til børn: Sikre og sjove rulleskøjter for unge skatere

Du skal aldrig være i tvivl. Børn og rulleskøjter hænger unægteligt sammen som dag og nat og som jordbær med fløde. Børnene elsker at komme ud på villavejen med et par nye rulleskøjter eller inliners under fødderne. Det er både skægt, sjovt og socialt på samme tid!

Rulleskøjter til børn fås i mange farver, størrelser og modeller. En af de væsentlige ting er blandt andet, at I får anskaffet et par gode og solide rulleskøjter. Inliners og rulleskøjter med god pasform og støtte er med til at give den gode oplevelse. Sørg derfor for at dit barns nye rulleskøjter har en fornuftig støtte og stabilitet. Det er nemlig med til at give succes på asfalten.

Husk på at børn er lærenemme. Dit barn behøver altså derfor ikke at være fyldt 14 for at få en god oplevelse med rulleskøjterne. Start tidligt og bliv god i en tidlig alder.

Side-by-side eller inliners rulleskøjter børn?

Alle rulleskøjter er forskellige og det samme gælder børn. Nogle er bedre med den ene type rulleskøjter, mens andre bare elsker den anden type. Det handler derfor om at finde de inliners eller rulleskøjter, som passer til netop dit barn. Læs med

 

Inliners til børn

Inliners til børn er det helt klassiske valg. Inliners har 4 hjul og de er alle samlet på samme række under den samme skøjte og støvle. Vælger du en god kvalitet fra start, så får du også god pasform og support i støvlen. Det giver barnet stabilitet og kontrol med inliners.

Øvelse gør mester og derfor kan et par gode inliners sagtens bruges til tricks, længere ture og når farten øges. Inliners er det rigtige valg for mange børn, da de samtidigt er nemme at bruge, og med lidt god samvittighed kan de også nemt bruges til den lokale fodboldklub eller på turen til bedsteforældrene.

 

Side-by-side rulleskøjter til børn

Måske kan du huske de farverige side-by-side rulleskøjterne op gennem 80’erne og 90’erne. I perioder har de været ude af bybilledet, men nu er de altså tilbage.

Side-by-side rulleskøjterne kendetegnes ved at have 4 hjul i alt og to og to af hjulene er placeret ved siden af hinanden. Det ser cool og og så giver det samtidigt en rigtig god balance for barnet. Side-by-side rulleskøjterne er oplagt til børn, som skal i gang med at stå på rulleskøjter og gerne med succes allerede fra start.

Et par side-by-side rulleskøjter er altså særdeles oplagte til børn og nybegyndere.

 

Kombinér inliners til børn med beskyttelse

Rulleskøjter, inliners og side-by-side kræver erfaring. At stå på inliners er ikke bare noget, som man lære på en enkelt dag. Du skal øve dig, og det tager tid at få styr på det hele.

Alle som har prøvet inliners ved at det kræver fald. Du snubler, du mister balancen og du tager fra med hænderne. En god styrthjelm og håndledsbeskyttere er derfor en fast del af beskyttelsesudstyret, når du skal i gang med rulleskøjter.

Langt de fleste benytter en skaterhjelm, et par håndledsbeskyttere og dertil kombineret med et par knæbeskyttere. Det giver god beskyttelse til din næste tur på inliners.

 

Beskyttelsesudstyr

Engang var beskyttelsesudstyr noget de professionelle brugte til skateboards og rulleskøjter. I dag er det en fast del af udstyret, når man skal ud at stå på inliners, rulleskøjter og skateboards.

Beskyttelsesudstyr er fornuftigt og det er et must-have. Måske føler du at det ser sjovt ud, men faktisk beskytter det dig og så skaber det samtidigt en tryghed. En tryghed som er vigtig, når du først er i gang med at stå på rulleskøjter. Trygheden gør at du tør langt mere og derved får du også nemmere ved at lære det. Beskyttelsesudstyr er derfor et must-have!

 

Køb inliners til børn hos SURFMORE

Hos SURFMORE bestræber vi os løbende på at udvide vores sortiment. Vi har et bredt udvalg af inliners til børn, rulleskøjter og skateboards. Alt udstyr er designet og udviklet af store anerkendte brands og derfor kan du også være sikker på, at du køber kvalitet, holdbarhed og succes allerede fra starten. Du kan også se vores modeller af inliners til herre og inliners til dame.

Vi startede SURFMORE med paddleboards og våddragter, men i dag er vores webshop en lige så stor forhandler af action sportsudstyr til det aktive liv. Vi har et bredt udvalg af beskyttelsesudstyr til skating, heriblandt skaterhjelme, handsker og inliners fra lækre mærker.