Våddragt til SUP

En SUP våddragt sikrer dig god pasform, beskyttelse og godt stræk, når du står på SUP board. Våddragter til SUP kommer i forskellige tykkelser, længder og til herrer, damer og børn. Se vores store udvalg af SUP våddragter på denne side.

Viser 1–27 af 36 resultater

Våddragt til SUP (Stand Up Paddle)

At stå på SUP board kræver god neopren beklædning. Langt de fleste surfere vælger at købe en våddragt til SUP før eller siden, da du hermed giver dig selv det bedste udgangspunkt i sporten. Våddragten forlænger i høj grad sæsonen, og muligheden for at komme på vandet, uanset om det er på oppusteligt SUP board eller hard SUP board.

Mange nøjes med at stå på SUP board gennem sommerhalvåret. Her kan du nyde det gode vejr og blot stå på paddleboard, når solen står højt.

Er det varmt nok, behøver du ikke en våddragt til SUP, men omvendt forlænger en våddragt din surfsæson med mange måneder, så du kan blive ved med at få de flotte dage på vandet. Før du ved af det, kan du også tage på ture på dit SUP board fra foråret og indtil efterår med blot en 3 mm tykkelse våddragt.

Vil du gerne på SUP om vinteren, kan du med fordel vælge en vinter våddragt, der er tykkere og modstå de koldere temperaturer.

 

SUP våddragt: Perfekte valg til SUP board!

Med en våddragt til SUP får du den våddragt, som passer allerbedst til Stand Up Paddle surfing. Den er lavet til at give dig den helt rette kombination af funktion, god bevægelighed og materiale, som passer til dit behov.

Uanset om du er erfaren Stand Up Paddler eller blot hygger dig med venner og familie, kan en SUP våddragt gøre underværker for dig, og du vil i sidste ende få en langt bedre oplevelse på vandet. Derudover bidrager en SUP våddragt også til at holde dig varm og beskytter mod vind og vand, som du er udsat for på paddleboard.

 

Køb SUP våddragt på SURFMORE

Uanset om du leder efter en våddragt til SUP med korte eller lange ærmer samt ben, til sommer, vinter eller som helårsdragt, finder du et stort udvalg på vores webshop, SURFMORE.dk. Vi har et bredt sortiment af SUP våddragter fra anerkendte mærke inklusiv vores eget, hvor vi også fremstiller ekstremt gode våddragter til SUP og surfing.