Kitesurf repair

Med kitesurf repair har du altid reparation klar, hvis du skulle være uheldig at lave et hul i din drage, ding i boardet eller andet, som forhindrer, at du kommer på vandet. Her på siden finder du alt vores kitesurf reparationsudstyr, som inkluderer lim, komplette sæt og meget mere.

Viser alle 3 resultater

 • kitefix-mini-reperations-kit

  Kitefix Mini Repair Kit

  299,00 kr.
 • kite-fix-glu-fix-lim

  Kitefix Gluefix (Lim)

  149,00 kr.
 • kite-fix-komplet-reperations-kip

  KiteFix Komplet Kitesurfing Reparations Kit

  499,00 kr.

Kitesurf reparation: Hold dit udstyr vedlige

Det er sjovt og udfordrende at dyrke kitesurfing, men samtidig bliver du nødt til at have det rette udstyr, for at du får den bedst mulige oplevelse med sporten. Der er fart på, du kan flyve højt, øve tricks og det betyder selvfølgelig også, at du kan komme galt afsted.

Dit kitesurfing udstyr kan blive beskadiget, der kan gå hul i dragen eller dit kitesurf board kan fixe en ding. Derfor er det vigtigt, at du har kitesurf reparationsudstyr tæt på, så du hurtigt kan lappe din drage, fixe et ding i dit board og dermed være klar til endnu en kitesurf session!

 

Hvorfor skal jeg bruge kitesurf repair?

Uanset om du er begynder eller erfaren, vil dit kitesurf udstyr med tiden føle sig brugt, hvorfor du før eller siden får brug for at reparere det. Det kan eksempelvis være små revner, huller eller andre skader i din drage samt buler og dings i dit board, der kan opstå, mens du er ude på vandet og give den gas.

Hvis du surfer i forholdsvis barske forhold med masser af vind, bliver dit udstyr i højere grad udsat. Det er derfor essentielt, at du har godt reparationsudstyr til kitesurf, så du hurtigt kan løse eventuelle problemer, der opstår og samtidig forlænge levetiden på dit udstyr.

 

Hvilket udstyr har jeg brug for til at reparere kitesurf udstyr?

Der findes ikke kun et sæt, men flere forskellige komponenter, du kan overveje at inkludere i dit kitesurf reparationssæt. Dette hjælper dig med at håndtere almindelige skader på dit kitesurfing udstyr, så du hurtigt kan komme ud på vandet igen.

 

Reparationstape og klæbende lapper

Med klæbende lapper og tape kan du fikse mindre huller og revner i din kite. Det er forholdsvis nemt at anvende og er en pålidelig løsning, indtil du får en mere permanent reparation udført.

 

Reparation til ventil

Ventilen på din oppustelige kite kan nemt blive beskadiget, hvorfor det er godt med et ventilreparationssæt, så du kan udskifte din ødelagte ventil. Det gør, at din drage forbliver oppustet, så du kan blive på vandet.

 

Lim og klæbemidler

Der findes et bredt sortiment af lim og klæbemidler til kitesurfing udstyr, så du kan forsegle eventuelle huller og revner. Disse er ovenikøbet fremstillet og designet til at kunne modstå krævende forhold, som dit udstyr udsættes for.

 

Køb kitesurf reparation hos surfshoppen, SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af kitesurf reparationsudstyr fra det velkendte mærke, Kitefix. Dette inkluderer både lim, komplette reparationssæt og flere til, der sikrer dig en nem og hurtig reparation af dit kitesurf udstyr.

Har du spørgsmål til andet, f.eks. kitesurf boards, kite trapez eller andet, sidder vi klar til at hjælpe dig med fantastisk kundeservice. Husk på, at når du handler hos SURFMORE.dk får du fri fragt ved 599 kr. 1-3 dages levering og 100 dages returret!