Komperdell

Viser alle 13 resultater

 • komperdell-neopren-maske-skiferie

  KOMPERDELL – ANSIGTSMASKE (VOKSEN)

  199,00 kr.
 • Tilbud komperdell-rygskjold-børn

  KOMPERDELL ECO – RYGSKJOLD BØRN (PINK)

  999,00 kr. 949,00 kr.
 • air-vest-rygskjold

  Komperdell Air Vest Cross 6.0 Lite Rygskjold Herre

  1.699,00 kr.
 • rygskjold-kvinde

  Komperdell Cross Lite 6.0 Rygskjold Dame

  1.699,00 kr.
 • komperdell-cross-lite-eco-vest-2

  Komperdell CROSSSUPER ECO – RYGSKJOLD HERRE

  1.649,00 kr.
 • komperdell-rygskjold-eco-cross-mænd

  KOMPERDELL SUPER ECO CROSS – RYGSKJOLD HERRE

  1.649,00 kr.
 • komperdell-eco-cross-rygskjold-kvinde

  KOMPERDELL SUPER ECO PINK – RYGSKJOLD KVINDE

  1.649,00 kr.
 • ski-børn

  Komperdell Dreng Børneski (60 cm)

  579,00 kr.
 • ski-børn

  Komperdell Dreng Børneski (70 cm)

  599,00 kr.
 • Komperdell-Halsedisse

  Komperdell Halsedisse

  249,00 kr.
 • ski-børn

  Komperdell Pige Børneski (60 cm)

  579,00 kr.
 • ski-børn

  Komperdell Pige Børneski (70 cm)

  599,00 kr.
 • korpendel-hætte

  Komperdell Stormhood

  299,00 kr.

Komperdell 

Komperdell har udviklet og produceret beskyttelse til skisport gennem mere end 100 år. Grundlagt i 1922 i Vienna og i dag et af de førende brands indenfor sikkerhed og beskyttelse.

Alle Komperdell produkter produceres i dag på fabrikken i Østrig af ene dygtige medarbejder og ildsjæle. Kvaliteten er i top og det samme gælder entusiasmen hos de mange medarbejdere med samme fællesmål.

Komperdell fungere i dag aktivt som en familievirksomhed som konstant bestræber sig på at udvikle sikkerhedsprodukter til skisport.

Beskyttelse til flere aktiviteter

Måske leder du efter et rygskjold til ridning eller din næste mountain bike tur. Komperdell er svaret.

Hos Komperdell i Vienna har man altid fokuseret på at formidle sikkerhed og beskyttelse til mange forskellige aktiviteter. Derfor er der også mange som dyrker ridesport, som vælger et rygskjold fra Komperdell. Her får man unik pasform og slidstærke materialer i et ergonomisk rygskjold.

 

Hvilke produkter har Komperdell? 

Komperdell har en lang række af produkter til skiløb, mountainbike og anden aktiv sport. Af de mest populære findes rygskjolde, handsker og trekking sko.

Alle produkter udvikles i mange forskellige designs og former. Leder du f.eks efter et rygskjold, så findes der en lang række modeller og pasform. Alle i forskellige prislejer med forskellige funktioner og til forskellige formål.

Gennem hele vinteren har vi især travlt med at sende rygskjolde ud til de som skal på skiferie. Rygskjoldene fra Komperdell er populære blandt voksne og børn.

Komperdell rygskjolde til mænd og kvinder

Komperdell er især kendt for deres lækre rygskjolde til skiferien. Alle rygskjolde er designet i letvægtsmaterialer og samtidigt er de nogle af de mest ergonomiske rygskjolde på markedet. Det gør rygskjoldene fra Komperdell til nogle af de mest solgte til skiferie, ridning og mountain bikini.

Hos komperdell har sikkerheden altid været vigtig. Man har konstant evnet at udvikle og skabe nye designs og forme til sikkerheden. Produkterne er konstant gennemtestet for forbedringer og for dig betyder det kun én ting: Øget sikkerhed på skiferien.

Find komperdel hos os 

Hos SURFMORE bestræber vi os altid på at have de førende brands indenfor ski og vintersport. Vi har Komperdell rygskjolde til ski, men vi har også en lang række af forskellige tilbehørs produkter fra Komperdell.