SUP leashes

Med en SUP leash får du sikkerhed på vandet, når du står på paddleboard. Din SUP leash fastspændes dit SUP board, og derefter til din ankel, så dit board ikke bliver væk fra dig, hvis du skulle falde. Her på siden finder du alle vores SUP leash til paddleboard.

Viser alle 5 resultater

 • nsp-coiled-leash-surf-board-10'7

  NSP SUP Coil Leash 10FT 7mm

  349,00 kr.
 • ion-leash-sup-core-ankle

  ION Leash SUP Core Ankle

  349,00 kr.
 • dakine-sup-coiled-ankle-leash-10ft-sort

  Dakine SUP Coiled Ankle Leash 10ft 3/16IN

  299,00 kr.
 • Tilbud surfmore-lightweight-sup-leash-70g-sort

  SURFMORE Lightweight SUP Leash 70g

  199,00 kr.
 • Tilbud surf-sup-leash-10

  Surf/SUP Leash 10″

  179,00 kr.

Hvad er en SUP leash?

En SUP leash, Stand Up Paddle leash eller paddleboard leash, kært barn har mange navne, er et nødvendigt stykke tilbehør til dig, der står på paddleboard, uanset om det er et oppusteligt SUP board eller SUP hard board.

SUP leashen giver et sikkerhedsnet mellem dig og dit SUP board, der forhinder, at dit paddleboard skulle flyve væk. Dette er med til at give sikker- og tryghed på vandet, så du kan nyde din oplevelse på paddleboard i ro og fred.

 

Hvorfor bør jeg bruge leash til SUP?

Med en SUP leash får du naturligvis den sikkerhed, som enhver Stand Up Paddler har brug for. Samtidig kan du være sikker på, at du hele tiden er i nærheden af dit board, og ikke skal ligge og svømme efter det.

Hvilke typer af SUP leashes findes der?

Der findes ikke kun én slags SUP leash, men flere varianter, modeller og størrelser, som har hver sine egenskaber. Dit valg af den bedste SUP leash bør derfor afhænge af flere faktorer, som dine præferencer til en eventuel leash, dit niveau og samtidig forholdene, som du står på paddleboard i.

 

Straight leash

Som navnet også antyder, er dette en “lige leash”, der er den mest almindelige slags SUP leash på markedet og samtidig den variant, som oftest anvendes.

Med en straight SUP leash forbinder du den fra dit surfboard og til din ankel. Det er en god leash i rolige forhold, og er oplagt til begynderen.

 

Coiled leash

En coiled leash er lavet i en spiralformet ledning, der minimerer eventuel træk og forhindrer samtidig, at du snubler. Coiled SUP leashes er særligt populære blandt erfarne paddleboardere og de, der fortrækker en del mindre træk i vandet.

 

Waist leash

Der findes også et udvalg af SUP leash, der fastgøres omkring taljen på kroppen i stedet for anklen. Visse paddleboardere foretrækker dette, da det givermere bevægelsesfrihed, især hvis du dyrker yoga, fitness eller anden aktivitet på dit paddleboard.

 

Køb SUP leash hos surfbutikken, SURFMORE.dk

Med en god SUP leash får du en betydelig bedre oplevelse på paddleboard. Hos os finder du et bredt sortiment af forskellige leash til paddleboard, blandt andet letvægtige modeller, coiled SUP leashes og mange andre.

Vi forhandler SUP leashes fra anerkendte mærker som FCS, Dakine, ION, NSC, SURFMORE og mange andre eftertragtede surfmærker.