Vandtætte tasker

Med en vandtæt taske får du en praktisk og pålidelig løsning, der på enkel vis holder dit udstyr og tøj tørt og rent med vandtætte materialer og forseglede sømme. Her på siden finder du alle vores vandtætte tasker i flere størrelser, modeller og farver fra anerkendte mærker.

Viser alle 15 resultater

 • northcore-40l-vandtæt-rygsæk-gul-02

  Northcore Drybag Backpack 40L – Gul

  399,00 kr.
 • northcore-40l-vandtæt-rygsæk-rød

  Northcore Drybag Backpack 40L – Rød

  399,00 kr.
 • Tilbud dakine-roll-top-backpack-30L-vintage-blue

  Dakine Vandtæt Taske 30L – Vintage Blue

  399,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud dryrobe-compression-bag-33l

  dryrobe Compression Bag

  249,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 10L

  169,00 kr.
 • Tilbud surfmore-drybag-friluftsmagasinet

  SURFMORE Drybag 20L

  199,00 kr.
 • gill-l095-voyager-vandtaet-taske-gul-50l

  Gill L095 Voyager Vandtæt Taske 50L – Gul

  399,00 kr.
 • gill-l096-voyager-vandtaet-taske-gul-10l

  Gill L096 Voyager Vandtæt Taske 10L – Gul

  299,00 kr.
 • gill-l096-voyager-vandtaet-taske-gul-25l

  Gill L096 Voyager Vandtæt Taske 25L – Gul

  349,00 kr.
 • Tilbud surfmore-vandtaet-mobilcover

  SURFMORE Vandtæt Mobilcover

  99,00 kr.
 • Tilbud surmfore-vandtæt-rygsæk

  SURFMORE Vandtæt Rygsæk

  299,00 kr.
 • Tilbud dakine-vandtaet-taske-30l-sun-flare

  Dakine Vandtæt Taske 30L – Sun Flare

  399,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud dakine-vandtaet-taske-30l-sort

  Dakine Vandtæt Taske 30L – Sort

  499,00 kr.
  Kun 2 stk tilbage
 • gill-vandtaet-rygsaek-30l

  GILL Vandtæt Rygsæk 30L

  899,00 kr.
 • gill-vandtaet-taske-40l

  GILL Vandtæt taske 40L

  639,00 kr.

Uanset om du er på vandet og giver den gas eller i bjergene, på cykelferie eller anden aktivitet, er det vigtigt, at du har mulighed for at holde dit udstyr og tøj tørt og sikkert. Og lige præcis dette kan en vandtæt taske klare, da den er udviklet, designet og fremstillet til dette.

 

Hvad er en vandtæt taske?

En vandtæt taske er en taske, der er specifikt udviklet og designet til at beskytte indholdet i tasken mod eventuel fugt og vand. Det betyder, at vand og fugt ikke kan trænge ind i din vandtætte taske, og derfor kan du med klar fordel holde dit udstyr og tøj tørt.

Vandtætte tasker er som oftest fremstillet i materialer, der er vandtætte og vandafvisende og dette inkluderer ofte også forseglede sømme og/eller lynlåse, som hjælper til at forhindre vand i at indtrænge. 

Tasker som disse kan anvendes til mange formål, herunder at beskytte dit elektronik som din mobiltelefon, computer, men også tøj, mad og andre værdigenstande, som du må have brug for at medbringe på din tur. Vandtætte tasker er især brugbare til udendørs aktiviteter såsom vandsport, camping, vandring og meget andet, hvor der vil være regnfyldte og våde forhold.

Vandtætte tasker findes i mange forskellige størrelser, former, men også stilarter fra alle de kendte mærker, som producerer disse. Hos os finder du bl.a. et sortiment fra Dakine, dryrobe, Gill, Northcore og vores eget mærke, SURFMORE.

 

Hold dit udstyr og tøj tørt med en vandtæt taske

Med en god og vandtæt taske kan du modstå ekstreme forhold og holde dit udstyr og tøj rent og tørt gennem hele processen! Vælger du en model i høj kvalitet, holdbare materialer og pålidelig forseglingsteknologi, kan du stole på, at dit udstyr holder sig tørt, uanset hvad du skal.

 

Vandtætte taske til SUP

Er du SUP entusiast og elsker at stå på SUP board, er det aldrig en dårlig ide at medbringe en taske som er vandtæt eller en drybag, som de også kendes som. En vandtæt taske er oplagt at have med på SUP, da du dermed kan medbringe nøgler, telefon og tøj under din paddletur.

Med vores egne drybags fra SURFMORE finder du modeller, som er decideret udviklet og designet til at kunne medbringes på dit paddleboard og holde tingene tørre, mens du padler afsted.

 

Stilfulde vandtætte tasker til damer

Er du på udkig efter en flot og smart vandtæt taske til dame? Så behøver du ikke lede længere, for vi har masser af vandtætte tasker til damer, der både er funktionelle, smarte og samtidig kommer i flotte farver og designs.

Du kan medbringe din vandtætte taske til dame på vej til stranden, ud på en vandre- eller cykeltur, men også til hverdagsbrug, når du skal handle eller blot går en tur i nærmeste område.

 

Køb vandtæt taske på SURFMORE.dk

Ønsker du at holde dit udstyr og tøj sikkert og tørt på dine ture, har du uden tvivl brug for en god vandtæt taske, som løser dette problem. Hos os finder du et omfattende sortiment af vandtætte tasker til SUP, damer og hverdagsbrug. Vi har konkurrencedygtige priser, ekspertvejledning i valg af model og har en variant, der med garanti passer til den aktivitet, du skal bruge den til.

Har du nogen spørgsmål til din nye vandtætte tasker, sidder vi klar til at rådgive dig det bedste, vi kan!