Redningsvest

Mangler du en god redningsvest til paddleboard, sejlturen eller kajakken? Redningsvest er lovkrav på vandet, hvilket betyder, at du skal have en med ombord eller have den på. Hos SURFMORE har vi fokus på sikkerheden, hvorfor vi også har et godt udvalg af gode og billige redningsveste. Rul ned på siden, og se alle vores redningsveste på tilbud til voksne og børn.

Viser alle 21 resultater

 • secumar-bravo-redningsvest

  SECUMAR Bravo Redningsvest Voksen

  From 375,00 kr.
 • mp-freedom-redningsvest-100n

  MP Freedom Redningsvest 100N

  179,00 kr.
 • Tilbud surfmore-oppustelig-redningsvest

  SURFMORE Oppustelig Redningsvest inkl. 16g patron

  499,00 kr.
 • secumar-bravo-redningsvest

  Secumar Bravo Redningsvest Børn

  From 295,00 kr.
 • Tilbud restube-oppustelig-redningsvest-n50

  RESTUBE Oppustelig Redningsvest N50

  499,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-blaa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Blå

  2.749,00 kr.
 • secumar-bravo-print-redningsvest-boern

  Secumar Bravo Print Redningsvest Børn

  435,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-graa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Grå

  2.749,00 kr.
 • secumar-arkona-midi

  Secumar Arkona Midi Redningsvest Børn

  999,00 kr.
 • 1852-hunderedningsvest-gul

  1852 Hunderedningsvest – Gul

  399,00 kr.
 • patron-til-oppustelig-redningsvest

  Patron til Oppustelig Redningsvest

  59,00 kr.
 • secumar-secufit-oppustelig-redningsvest

  Secumar Secufit Oppustelig Redningsvest 

  1.799,00 kr.
 • secumar-vivo100-redningsvest

  Secumar VIVO 100 Redningsvest

  879,00 kr.
 • lalizas-redningsvest-hund-orange

  LALIZAS Redningsvest Hund – Orange

  199,00 kr.
 • restube-co2-patron-2-stk

  RESTUBE CO2 Patron (2 stk)

  79,00 kr.
 • restube-oppustelig-redningsvest-75n

  RESTUBE Oppustelig Redningsvest 75N

  779,00 kr.
 • secumar-free-100-redningsvest

  Secumar Free 100 Redningsvest

  1.079,00 kr.
 • secumar-junior-left-pnr15471

  Secumar Junior Oppustelig Redningsvest

  1.798,00 kr.
 • secumar-mini-redningsvest

  Secumar Mini Redningsvest

  1.900,00 kr.
 • chico-redningsvest-boern

  Chico Redningsvest Børn

  449,00 kr.
 • crewsaver-crewfit-sport-oppustelig-redningsvest-165n-m-d-ring-navy

  Crewsaver Crewfit Sport Oppustelig Redningsvest 165N m/D-ring

  1.119,00 kr.

Hvorfor vælge en redningsvest?

En redningsvest er essentiel, når det kommer til sejlsport og det aktive liv på vandet. Det handler om at tænke sig om og ikke mindst tage sine forholdsregler på vandet.

Måske sejler du eller dyrker anden vandsport, som kræver sikkerhed i form af en redningsvest. Alle som agere på vandet skal medbringe en redningsvest. Du behøver faktisk ikke at have den på, men der skal befinde sig lige så mange redningsveste om bord, som der er personer. Det vil sige, at er I tre personer ude at sejle, skal der være tre redningsveste ombord.

Der er ingen undtagelser og ingen er så gode svømmere, at de ikke bør medbringe eller bruge en redningsvest. 

Redningsvest er lovkrav!

Redningsvesten er lovkrav på alle danske sejlbåde og i farvand. Der skal altid medbringes én redningsvest til hver passager på båden. Hertil er det selvfølgelig fornuftigt, at den medbragte redningsvest også passer til kropsvægten på vedkommende, som benytter den. Redningsvesten skal give opdrift og holde dig ovenvande, hvis der skulle ske uheld, og du f.eks. faldt over bord. Derfor er det vigtigt, at I også bliver instrueret i brugen af redningsveste på land, før i går ombord på båden.

Du skal se redningsvesten som sikkerhed og ikke mindst en sikkerhed til dig på vandet. Formålet er ikke, at redningsvesten skal være irritabel, men derimod forebygge uheld og skabe tryghed og ikke mindst sikkerhed på din sejltur. Det er vigtigt at redningsvesten sidder godt om kroppen og at du føler dig behagelig mens du benytter din redningsvest. Komfort på vandet er vigtigt, og især når det kommer til valg af redningsvest. 

Redningsveste kommer i mange forskellige modeller, størrelser og pasforme. Du kender de klassiske redningsveste som er orange og med krave. Det er en helt almindelig redningsvest, og måske også en af de mest solgte redningsveste på markedet. Denne type redningsvest kan bruges gennem rigtig mange år og de er samtidig enorm slidstærke. 

I dag findes redningsveste i alverdens modeller og farver. Derfor er der også garanti for, at der findes en redningsvest, som passer til netop dig. Du kender de almindelige redningsveste, men gennem de senere år er oppustelige redningsveste også blevet populære.

 

Hvilken type redningsvest skal jeg vælge?

Som tidligere nævnt findes der efterhånden mange forskellige redningsveste, og det kan også gøre det endelige valg sværere. Var der kun én redningsvest på markedet, vidste du godt hvad du skulle vælge.

I dag er der en lang række redningsveste, og de kommer alle med hver deres funktioner og egenskaber. Du ved bedst selv hvilke behov du har, og om en oppustelig eller traditionel version af slagsen, passer bedst til dig.

 

Hvad er en oppustelig redningsvest, og hvorfor skal jeg vælge den?

En oppustelig redningsvest kendetegnes ved, at den pustes op i løbet af meget kort tid. Det betyder altså at den oppustelige redningsvest manuelt skal aktiveres ved brug eller behov. Oppustelige redningsveste er blevet ekstremt smarte gennem de senere år og bestemt ikke uden grund.

 

Hvad er forskellen på en oppustelig vs. traditionel redningsvest?

Den store forskel ligger i, at en oppustelig redningsvest aktiveres via. en co2 patron, som sidder i den oppustelige redningsvest. Når du aktiverer denne patron, pumpes redningsvesten op i løbet af meget få sekunder. I løbet af få sekunder har du en stor redningskrans om dig, som anvendes, som du kender det fra en almindelig redningsvest.

Og dette er faktisk den væsentligste og største forskel på en oppustelig og traditionel redningsvest. Det vigtigste er dog altid, at du vælger den redningsvest du ønsker, og som opfylder dine behov for sikkerhed på vandet. 

 

Hvad er forskellen på en svømmevest og redningsvest?

Mange tror måske, at en svømmevest og redningsvest er det samme. Det er det ikke helt, men lad os forklare forskellen, så du bliver helt sikker.

En svømmevest har til formål at skabe opdrift og så virker den som en decideret svømmevest. En vest har opdrift og gerne mellem 50-75 N. Dertil er svømmevesten designet til aktiv vandsport. Det kan være paddleboarding, kajak eller surfing.

Vesten har et andet fit, som gør den ídeel til vandsport. Ofte er det bredere udskæringer under armene og en anden pasform. En vest sidder typisk tættere til kroppen end f.eks. en redningsvest.

Rigtig mange som står på SUP board, windsurfer eller kitesurfer bruger svømmeveste. Det gør de, da bevægeligheden og pasformen er vigtig på vandet. Surfere har brug for massere af fleksibilitet og stræk, og dette kan en vest altså give. Af denne grund vælger mange paddleboardere også en vest.

En redningsvest er derimod skabt til en redningsaktion. Det kan være, at du er på en sejlbåd, og falder over bord. Har du redningsvesten på, vil redningsvesten holde dig i vandoverfladen grundet opdriften i redningsvesten. 

Redningsvesten er fornuftig på sejlbåde, motorbåde eller steder, hvor folk ikke nødvendigvis færdes i vandet og er dygtige svømmere. Af denne grund findes der heller ikke den samme bevægelighed og fleksibilitet i en redningsvest som i en svømmevest.

Kan jeg bruge redningsvest til paddleboard?

Skal du stå på paddleboard, så er der én ting, du altid skal benytte. En svømmevest eller redningsvest. Om du vælger det ene eller andet er op til dig, men et must-have er brugen af sikkerhed og redningsvest på vandet. Du slipper ikke – og det gør du heldigvis ikke. 

En redningsvest har ét formål, og det er at skabe tryghed og opdrift for dig på vandet. Mange tror, at en redningsvest kun er til for at genere og være et irriterende element, men tværtimod. Redningsvesten skal give tryghed på vandet, og så skal den samtidig være et støttende element til dig på paddleboard, kajak eller sejlbåd.

I dag er det et lovkrav at alle som står på SUP board benytter redningsveste. Faktisk har flere og flere oplevet, at de skal bruge redningsveste på paddleboards. Gennem de senere år er lovkravene blevet skærpet og det betyder at det faktisk er bøde berettiget hvis ikke du benytter redningsvest på dit paddleboard. Du skal benytte en redningsvest på SUP board, uanset hvor i landet du er på tur. Måske bor du tæt ved en lokal sø og tager dine oppustelige SUP boards derned. Det ændrer intet – redningsvest på paddleboard er must!

Redningsvest til børn: Hvilken skal vi vælge?

Børn skal altid benytte redningsveste på vandet. Måske har jeres familie en sejlbåd, kajak eller et par lækre oppustelige SUP boards. Det ændrer ikke på, at I fortsat skal have et par redningsveste, når I er på vandet. Husk, at redningsvesten er med for at hjælpe og skabe tryghed. De er ikke til at for genere og være irriterende.

En redningsvest til børn er vigtig. Det er især vigtigt at redningsvesten passer til barnets kropsvægt og sidder godt til kroppen. Redningsvesten skal selvfølgelig give opdrift, men den skal også sidde godt og tilpas omkring livet og overkroppen. Formålet med redningsvesten er jo at skabe opdrift, så det er væsentligt at redningsvesten til barnet også passer og sidder godt til kroppen. 

 

Er det lovkrav at bruge redningsvest? 

Ja, det er lovkrav at bruge redningsvest på paddleboard, jetski og sejlbåd. Der er altså ingen udveje, hvis du vil dyrke aktiv vandsport. En redningsvest er must-have, og der er ingen grund til at undvære den. Det er redningsvesten, som hjælper dig og skaber opdrift, hvis du skulle falde over bord eller være uheldig. Få derfor hellere anskaffet dig en god redningsvest!

 

Hvilke fordele er der ved at bruge redningsvest? 

En redningsvest giver tryghed, og det er utrolig vigtigt på vandet. Formålet med at bruge en redningsvest er selvfølgelig, at du har en vest på, som giver opdrift i vandet. Redningsvesten hjælper dig til dels med at holde dig i vandoverfladen, men den tager også en del af stødet, hvis du skulle falde hårdt i vandet.

Udover at give opdrift får du med en redningsvest også komfort og læ for eventuel vind, som der ofte er, når man befinder sig ude på vandet. En redningsvest er typisk fremstillet i neopren, skum og opdrift. Den dækker hele overkroppen og tager derfor en god portion vind, hvis du er på vandet en dag, hvor det blæser.

 

Køb redningsveste på tilbud på SURFMORE.dk

Leder du efter en god, men samtidig billig redningsvest, du kan bruge, når du færdes på vandet? Uanset om det er på SUP og paddleboard, kajak eller sejlbåden, finder du et stort udvalg af redningsveste på SURFMORE.

Vi har både redningsveste til hunde, men også de populære SECUMAR redningsveste, Lalizas og andre mærker. Vi ved, hvor vigtigt det er, at have en god redningsvest på, når du er på vandet – og derfor tilbyder vi redningsveste i alle størrelser – til voksne, børn, babyer og hunde.