SkiGo

SkiGo er et ekstremt kendt mærke, når det kommer til langrendssporten. SkiGo har gennem mange år fremstillet produkter til sporten, og i dag inkluderer deres sortiment bl.a. langrendsski, rulleski, skistave, voks og tilhørende udstyr. Her på siden finder du hele vores udvalg fra mærket, SkiGo.

Viser et enkelt resultat

  • skigo-ns-skate-carbon-rulleski

    SkiGo NS Skate Carbon Rulleski – Sort

    1.999,00 kr.

SkiGo er kendt for at udvikle, designe og fremstille udstyr i verdensklasse, når det kommer til skiudstyr. Deres sortiment inkluderer bl.a. langrendsski, skistave og alt det tilhørende udstyr, du har brug for, når du står på ski. Derudover er SkiGo også særligt kendte for deres populære rulleski.

 

Hvem er SkiGo?

SkiGo blev i 1996 opkøbt af den tidligere professionelle og svenske langrendsskiløber, Christer Majbäck. Hans ekspertise og know-how inden for langrendssporten, har han brugt til at udvikle yderligere på produkterne fra SkiGo, hvilket har gjort, at mærket i dag er leverandør til mange landshold verden over, hvilket bl.a. inkluderer Norge, Sverige, Finland og Rusland.

 

Hvorfor vælge rulleski, langrendsski og tilbehør fra SkiGo?

SkiGo producerede i lang tid udelukkende verdensklasse skiudstyr til ski og langrend, som bl.a. skistave, skihandsker og ski, men siden har de også udvidet deres sortiment til rulleski, så både atleter, men også du, som fritidsskiløber kan træne langrend året rundt.

 

Køb SkiGo på SURFMORE.dk

Hos SURFMORE synes vi, at du skal have muligheden for at dyrke langrendssporten året rundt, uanset om det sner eller ej. Fra SkiGo finder du et komplet udvalg af både langrendsski, tilbehør dertil og rulleski af højeste kvalitet!

Har du eventuelle spørgsmål til SkiGo og deres produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os hos SURFMORE.