Zhik

Her på siden kan du finde alle vores produkter fra Zhik. De laver våddragter, tilbehør og neopren produkter til vandsport. De har især slået igennem i sejlads. Rul ned, og se alle vores produkter fra Zhik.

Viser alle 7 resultater

Hvem er ZHIK?

ZHIK har i mange år været kendt som mærket til sejlere og især blandt jolle sejlere har Zhik været populært. Dog er Zhik meget mere end blot sejlertøj til sejl, faktisk har Zhik gennem mange år været utrolig stærke på blandt andet neopren til vandsport og fodtøj.

Zhik er i dag et af verdens førende brands indenfor sejlsport og støtter faktisk det danske sejlerlandshold som sponsor.

Hvorfor vælge neopren fra Zhik?

Zhik kan for mange synes dyrere end meget andet på markedet. Det kan vi godt forstå og du er nok også ret i din tanke. Zhik er ofte en anelse dyrere ned meget andet neopren udstyr på markedet, men bestemt ikke uden grund.

Alle Zhik produkter har været mange timers udvikling, design og konstruktion igennem. Det oplever du hurtigt i produkterne og derfor er det heller ikke så mærkeligt at produkterne fra Zhik bare er en anelse dyrere.

 

Find Zhik neopren tilbehør

Når du vælger et Zhik produkt vil du hurtigt mærke at materialerne kan noget andet. Alt er designet og tilpasset ud til mindste detalje og uanset om du mærker et par lære neopren støvler, en våddragt i microfleece eller en hjelm, så vil du hurtigt opleve produkter som stikker ud fra mængden.

Zhik er kendt for deres uhyre kvalitet og tekniske tilgang. Her får du toppen af kransekagen indenfor teknisk sejler tøj og vandsport!