Madrid Skateboards

Madrid Skateboards blev etableret i 1960’erne da Jerry Madrid begyndte at lave surfboards i hans forældres garage i det sydlige Californien, USA. Herefter begynder han at lave skateboards til ham selv og hans venner, når bølgerne ikke var gode nok. Rul ned på siden, og find alle vores skateboards fra Madrid Skateboards.

Viser et enkelt resultat

  • madrid-series-komplet-longboard-desert

    Madrid Series Komplet Longboard – Desert

    1.249,00 kr.

Hvem er Madrid Skateboards?

Madrid Skateboards blev etableret i det sydlige Californien i 1960’erne af Jerry Madrid. Madrid startede med selv at shape surfboards i hans forældres garage, hvor han efterfølgende gik over til at lave skateboards til de dage, hvor der ingen bølger var.

I 1976, mens hans stadig arbejdede som brandmand, startede han for alvor op med Madrid Skateboards, hvor han fik hjælp sideløbende af sine brødre, Jim og Jeff.

Hvorfor vælge skateboards fra Madrid Skateboards?

Madrid Skateboards har været på markedet utrolig længe, og det er ikke uden grund. De har konstant formået at lave gode komplette skateboards, men også longboards til freeride og fede cruiserboards. Hos SURFMORE forhandler vi de populære skateboards fra Madrid Skateboards og det skyldes udelukkende, at vi står inde for produkterne og kvaliteten.