Sejlerbukser

Hvad er sejlerbukser?

Sejlerbukser har i bund og grund samme formål, som når du bruger en sejlerjakke. De skal holde dig varm og tør, og de skal selvfølgelig også være vandtætte, så du er sikret en god sejlads. God sejlads er god påklædning! 

Sejlerbukser skal give varme under sejladsen og samtidigt skal de sikre at du ikke fryser. Sejlerbukser er oftest lavet i flere lag og det skal du være opmærksom på, når det kommer til købet af dem. 

God komfort er vigtigt på en sejlbåd og det bidrager samtidigt til den gode oplevelse. 

Sørg for at dine nye sejlerbukser har massere af stræk og fleksibilitet. På en sejlbåd har du brug for at kunne bevæge dig, så det nytter ikke noget, at dine sejlerbukser er stive som et bræt. Det skal selvfølgelig være muligt at bevæge sig – og gerne med god komfort ombord. 

 

Hvilke sejlerbukser skal jeg vælge?

At finde de rigtige sejlerbukser kan hurtigt blive en længere historie. Dog har vi nogle få tanker du bør gøre dig inden dit køb af sejlerbukserne. 

Hvor skal du sejle og hvor ofte skal du på vandet? Det er bestemt ikke ligegyldigt om du skal bruge dine sejlerbukser til at sejle tværs over atlanten eller om du blot skal på sommertogt i uge 29. Forskellen i sejler bukserne kan være stor og udsalget i prisen kan også spænde bredt. 

Til en sejler med mange krav kommer sejlerbukser i meget komplekse materiale sammensætninger og stoffer, imprægneringer og materialer som næsten ikke er til at udtale. Overvej derfor hvad dit behov? Det er essentielt før du bare skynder dig ned i den lokale marine butik.

Sejlerbukser kan erhverves fra kr. 800 for de billigste, mens de dyreste koster op til flere tusinde kroner. Overvej dit behov før købet af sejlerbukser. Ofte kan du købe en komplet pakke fra mange af de store brands. Det er typisk et sæt som indeholder sejlerbukser og en sejlerjakke som sæt. 

Hvorfor bruge sejlerbukser? 

Sejlerbukser har et vigtigt formål og det er at holde dig varm og tør på vandet. Sejlerbukserne skal beskytte dig med vand og kold vestenvind på vandet. Sejlerbukser er derfor vigtige for enhver sejlads og du kan knapt undvære dem, når du først har haft dem på.

Måske er du fristet til at spare penge og i stedet finde de gamle regnbukser frem, men går du allerede med disse overvejelser, så er det altså nu du skal spidse øre og slå lyttelapperne ud. Sejlerbukser kan ikke undværes og vil du bare en smule med sejlads, så er det altså en nødvendighed.

Måske vil i begynde til sejlsport i den lokale klub. Det kan også være at sønnen skal på efterskole eller i er inviteret på en sejltogt med gode venner. Sejlerbukser er et must-have for god oplevelse på vandet.

 

Sejlerbukser til herre

Nogle foretrækker at købe brugt sejlerbukser til herre. Måske kan du spare nogle penge og samtidigt kan du danne dig et indtryk af den kvalitet du for dine penge. For mange kan brugte sejlerbukser til herre være en rigtig god start. 

Omvendt produceres i dag rigtig gode og slidstærke sejlerbukser til herre og endda faktisk til nogle priser i et yderst fornuftigt leje. Et par sejlerbukser til herre koster fra kr. 800 og så har du faktisk en udemærket kvalitet og et par sejlerbukser som kan bruges de næste mange år. 

Kvalitet og funktionalitet taler et vigtigt sprog, når valget kommer til køb af nye sejlerbukser. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilken kvalitet og tilgang du køber. Sejlerbukserne skal jo gerne holde dig varme og være med til at blive en vigtig del af den gode oplevelse på vandet.

 

Sejlerbukser til kvinde 

Sejlerbukser til kvinder findes i alle de størrelser som du normalt kender. Materialerne i sejlerbukser til kvinder er de samme som til mænd, dog skal du være opmærksom på at sejle bukserne til kvinder ofte er en smule mere figursyet. 

Leder du efter sejlerbukser til kvinder har vi et udvalg af sejlertøj fra nogle af de stærkeste brands på markedet. Hos SURFMORE er vi 100% online baseret og dette giver os mulighed for at tilbyde enormt favorable priser på sejlerbukser til kvinder.

 

Mærker sejlerbukser

Nogle af de mest kendte mærker indenfor sejlerbukser er blandt andet Gill. Hos SURFMORE er vi forhandler af Gill og vi er meget tilfredse med produkterne og kvaliteten. Her får man som sejler virkelig meget for sine penge og funktion, kvalitet og oplevelse går op i en højere enhed.

Nogle af de mest kendte mærker indenfor sejlerbukser er blandt andet North som er kendt for deres ufattelige tilgang til udviking og performance sejlertøj.

Hertil kan nævnes sejlertøj fra Helly Hansen, MUSTO og Pelle Pelle. Alle sammen brands med en ufattelig stærk tilgang til sejlertøj på alle niveauer.