Sejlerbukser

Gode sejlerbukser kommer med komfort, behagelig pasform, holdbarhed og er samtidig vand- og vindtætte. Sejlerbukser bør være en essentiel del af dit sejlertøj, og her på siden finder du hele vores sortiment af sejlerbukser til herrer og damer.

Hvad er sejlerbukser?

Sejlerbukser har i bund og grund samme formål, som når du bruger en god sejlerjakke. De skal holde dig varm og tør, og så skal de selvfølgelig også være vand- og vindtætte.

Sejlerbukser skal give varme under sejladsen, men også sikre dig, at du ikke fryser. Sejlerbukser er oftest lavet i flere lag, og det skal du være opmærksom på, når det kommer til købet af dem. God komfort er vigtigt på en sejlbåd, og bidrager samtidig til den gode oplevelse. 

Sørg for at dine nye sejlerbukser har massere af stræk og fleksibilitet. På en sejlbåd har du brug for at kunne bevæge dig, så det nytter ikke noget, at dine sejlerbukser er stive, som et bræt. Det skal selvfølgelig være muligt at bevæge sig – og gerne med god komfort ombord. 

 

Hvilke sejlerbukser skal jeg vælge?

At finde de rigtige sejlerbukser kan hurtigt blive en længere historie. Dog har vi nogle tanker, du bør gøre dig inden dit køb af sejlerbukserne. 

– Hvor skal du sejle, og hvor ofte skal du på vandet?

Det er bestemt ikke ligegyldigt, om du skal bruge dine sejlerbukser til at sejle tværs over atlanten, eller om du blot skal på sommertogt i uge 29. Forskellen i sejlerbukserne kan være store, og udsalget i prisen kan også spænde bredt. 

Til en sejler med mange krav kommer sejlerbukser i meget komplekse materialesammensætninger og stoffer, imprægneringer og materialer, som næsten ikke er til at udtale. Du kan derfor på forhånd overveje, hvad dit behov og budget er.

Sejlerbukser kan købes fra omkring 800 kr. for de billigste, mens de dyreste koster op til flere tusinde kroner. Ofte kan du købe et komplet sæt af sejlertøj fra mange af de store brands. Det er typisk et sæt, som indeholder sejlerbukser og en sejlerjakke som sæt.

 

Hvorfor bør jeg bruge sejlerbukser?

Sejlerbukser har et vigtigt formål, og det er at holde dig varm og tør på vandet. Sejlerbukserne skal beskytte dig mod vand og kold vind på vandet. Sejlerbukser er derfor vigtige for enhver sejlads, og du kan knapt undvære dem, når du først har haft dem på.

Måske er du fristet til at spare penge og i stedet finde de gamle regnbukser frem, men går du allerede med disse overvejelser, er det altså nu du skal spidse øre og slå lytteflapperne ud. Sejlerbukser kan IKKE undværes, og vil du bare en smule med sejlads, er det altså en nødvendighed.

 

Er der forskel på sejlerbukser til mænd og kvinder?

Ja, der er forskel på sejlerbukser til herrer og damer. Det er også af denne grund, at de fleste mærker og producenter af sejlerbukser og -tøj, fremstiller deres modeller til det enkelte køn, så de tilpasses.

 

Sejlerbukser til herre

Der produceres i dag rigtig mange gode og slidstærke sejlerbukser til herre og endda også i et fornuftigt prisleje.

Kvalitet og funktionalitet taler et vigtigt sprog, når valget kommer til køb af nye sejlerbukser. Det er derfor ikke ligegyldigt, hvilken kvalitet og tilgang, du køber. Sejlerbukserne skal jo gerne holde dig varm og være med til at blive en vigtig del af den gode oplevelse på vandet.

 

Sejlerbukser til kvinde 

Sejlerbukser til kvinder findes i alle de størrelser, som du normalt kender. Materialerne i sejlerbukser til kvinder er de samme som til mænd, men du bør dog være opmærksom på at sejlebukserne til kvinder ofte er en smule mere figursyede.

Leder du efter sejlerbukser til kvinder har vi et udvalg af sejlertøj fra nogle af de stærkeste brands på markedet som f.eks. Gill og Zhik.

 

Hvilke mærker af sejlerbukser findes der?

Nogle af de mest kendte mærker indenfor sejlerbukser er blandt andet Gill og Zhik. Hos SURFMORE er vi forhandlere af Gill, og har et stort sortiment af Gill sejlertøj samt en lang række af deres andre produkter til vandsport og sejlads.

Blandt andre kendte mærker inden for sejlerbukser, finder du Zhik og North, som er kendt for deres ufattelige tilgang til udviking og performance sejlertøj.

 

Køb sejlerbukser på udsalg hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af sejlerbukser på tilbud og udsalg, så du kan gøre et godt køb. Vi har både billige sejlerbukser til kvinder og mænd fra de største mærker på markedet.

Har du nogen spørgsmål til et par sejlerbukser, du er interesseret i, skal du endelig tage kontakt til os. Vi hjælper dig det bedste vi kan, så du kommer afsted med det helt rette par sejlerbukser.