C-Skins

C-Skins er eksperter, når vi taler ‘cold water surfing’ specialister. Mærket forstår, at udvikle og skabe våddragter, neopren sko og tilbehør til surfing, som kan anvendes i kolde forhold. Rul ned på siden, og se hele vores sortiment fra C-Skins.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Hvem er C-Skins?

C-Skins er et mærke med base i den nordlige del af Europa, som laver fremragende våddragter, neopren sko, handsker og meget mere til surfing. C-Skins er mere specifikt specialister på ‘cold water surfing’. Det betyder, at de i høj grad forstår sig på, at lave alt i neopren til dig, der surfer i koldt vand.

Med deres base i Nordeuropa forstår de, hvordan det er at blive kold under surfing. Derfor tester de også deres våddragter under ekstreme forhold i verden, endda i polarcirklen, så de med sikkerhed ved, at deres våddragter og andet neopren tilbehør kan stå imod.

 

Hvorfor vælge våddragter, neopren handsker og andet fra C-Skins?

Er du vant til at surfe i kolde forhold, men synes ikke at din nuværende våddragt og neopren formår at holde dig varm? Så kan du med fordel købe neopren fra C-Skins, der sikrer dig længere tid i det kolde vand under surfing og anden vandaktivitet.

C-Skins våddragter er fremstillet med banebrydende teknologi og rastløs kreativitet, der konstant fornyer, forstyrrer og presser kvaliteten og teknologien bag våddragter.

 

Køb C-Skins hos surfbutikken, SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af de banebrydende våddragter og andre neopren produkter fra C-Skins, så du kan være i vandet i længere tid.

C-Skins, er ligesom SURFMORE, udviklet af surfere, til surfere og med en kærlighed for vand og det liv, som det giver os.