Action kamera

Med et action kamera kan du forevige dine vildeste oplevelser i form af billeder eller video. Action kamera er det oplagte valg til dig, der vil se dine oplevelser igen og igen og igen – og samtidig have mulighed for at optage alt uanset om det er surfing, skateboarding, cykling eller noget fjerde. Rul ned på siden, og se alle vores tilbud på action kamera.

Viser alle 13 resultater

 • GoPro-way-mount-

  GoPro 3-Way Mount 2.0

  579,00 kr.
 • GoPro-Remote-control-fjernbetjening

  GoPro Action Kamera Remote Control

  779,00 kr.
 • GoPro-Adventure-kit-3-0

  GoPro Adventure Kit 3.0

  579,00 kr.
 • GoPro-Boom-Mount-

  GoPro Boom + Bar Mount

  879,00 kr.
 • gopro-casey

  GoPro Casey 2.0

  499,00 kr.
 • GoPro-hero-11-black-mini-dive-housing-

  GoPro Dive Housing (HERO11 Black Mini)

  499,00 kr.
 • Gopro-extension-pole-waterproof-shutter-remote

  GoPro Extension Pole + Waterproof Shutter Remote

  749,00 kr.
 • GoPro-floaty-hero-11-mini

  GoPro Floaty (Hero 11 Black Mini)

  329,00 kr.
 • GoPro-Head-Strap-2-0

  GoPro Head Strap 2.0

  279,00 kr.
 • GoPro-Max-lens-mod-2-0

  GoPro Max Lens Mod 2.0

  899,00 kr.
 • gopro-sports-kit

  GoPro Sports Kit

  599,00 kr.
 • GoPro-sugekop-mount

  GoPro Suction Cup Mount

  399,00 kr.
 • GoPro-Volta-01

  GoPro Volta

  1.099,00 kr.

Hvad er et action kamera?

Det er der mange, som har spurgt os om gennem tiden, for hvad er det egentlig? Hvis vi nævner mærket, GoPro, ved du helt sikkert hvad vi taler om – og det er faktisk præcis også, hvad et action kamera er. Action kamera findes dog i mange flere forskellige mærker end kun GoPro, men det var trods alt det mærke, som startede med at lave disse kamera.

Et action kamera er en lille, kompakt og bærbar enhed, som er udviklet og designet til at kunne optage både videoer og billeder i ekstrem høj kvalitet – og så ovenikøbet i ekstreme situationer. Ekstreme situationer kan være når du surfer på bølger på dit surf board, cruiser på dit longboard, står på snowboard eller ski i bjergene eller surfer rundt på jetboard. Disse action kameraer er nemlig oplagte til sports- og andre udendørsaktiviteter, da du kan spænde dem på hvad som helst, tage dem med og optage dine vilde oplevelser.

 

Hvorfor skal jeg bruge et action kamera?

Du kan have mange gode grunde til, at du bør bruge et action kamera. Vi vil dog også gerne gøre dig opmærksom på, hvad vi synes er blandt de bedste grunde til, at man bør anskaffe sig et godt action kamera, der kan forevige de vildeste øjeblikke i livet.

 

Lille, kompakt og bærbart kamera

Med et action kamera får du et lille kamera, som stort set intet fylder. Du kan derfor på let vis have det med på din kommende jordomrejse eller tage det med, uanset hvor du vil bruge det. Det betyder også, at du kan fastgøre disse kameraer til din skihjelm, skatehjelm eller hard SUP board. Derfor kan du tilpasse vinklen og herefter give den gas for at optage unikke videoer og billeder.

 

Videoer og fotos i høj kvalitet

Det kan være svært at forstå, at der kan komme optagelser og billeder i så høj kvalitet, som disse action kamera tilbyder, for de er trods alt ikke særlig store. De små actionkameraer rummer dog avanceret teknologi, der gør det muligt at levere klare, skarpe og fantastiske optagelser i høj opløsning. Du vælger selv de indstillinger, du ønsker kameraet skal filme i, bl.a. 4K, og herunder sætter du det blot i gang. Voila!

 

Er action kameraer vandtætte?

Hvis du skal have dit nye action kamera med på vandet eller det bliver udsat for vand, er det selvfølgelig rart at vide på forhånd, om det er vandtæt. Og ja, action kameraer er som oftest vandtætte og er de ikke, kan du anskaffe dig et vandtæt hus eller etui, hvori du kan opbevare kameraet.

Dette gør action kameraerne særligt velegnede til optagelse under vandsport som snorkling, dykning, surfing eller andet, der involverer vand. 

Er du overbevist om, at du skal have dit action kamera med på vandet, bør du anskaffe dig en GoPro Floaty, der lader dit kamera flyde, hvis det skulle falde af og en GoPro Dive Housing, som er et hus til dit action kamera, så det ikke bliver vådt.

 

Køb billige action kamera på tilbud på SURFMORE.dk

Leder du efter det bedste action kamera på markedet, der opfylder alle dine behov og præferencer, finder du et godt udvalg af action kamera fra bl.a. GoPro hos os. Ligger du inde med spørgsmål til en af vores mange modeller, er du mere end velkommen til at tage kontakt, så vil vi hjælpe dig det bedste vi kan.

Husk, at når du køber action kamera hos os får du 1-3 dages levering, 100 dages returret og fri fragt ved køb af 599 kr.