SUP Finner

Med en god finne til SUP kan du tage din oplevelse på paddleboard til det næste niveau! Med den rette SUP finne kan du opleve en betydelig forskel på vandet, der både giver dig mere kontrol, højere ydeevne og bedre stabilitet.

Viser alle 4 resultater

 • sup-finne

  SUP Finne

  199,00 kr.
 • skrue-m-gevind-til-sup-finne

  Skrue m gevind til SUP finne

  59,00 kr.
 • sup-finne-m-gevind

  SUP Finne m/gevind

  249,00 kr.
  Kun 9 stk tilbage
 • sup-finne-us-box

  SUP Finne US Box

  299,00 kr.

Surfing på SUP (Stand Up Paddleboarding) er en fed måde at komme ud i naturen, nyde vandet og få motion. Uanset om du vil ride bølger, være ved en lille sø eller noget tredje, er en SUP finne helt essentiel, da den spiller en central rolle i både stabilitet, manøvredygtighed og ydeevne.

Hvad er en SUP finne?

En SUP finne er en essentiel komponent monteret på undersiden af et paddleboard. Den hjælper med at stabilisere brættet og sikrer, at du kan padle lige ud med minimal anstrengelse. Finner fås i forskellige størrelser, former og materialer, hver med unikke egenskaber, der kan forbedre din oplevelse på vandet.

Hvorfor er det vigtigt, at du vælger den rette SUP finne?

At vælge den rigtige SUP finne er afgørende for din oplevelse på paddleboard. Forskellige finner tilbyder forskellige fordele afhængigt af forholdene og din personlige stil. Her er nogle vigtige faktorer at overveje:

Stabilitet og manøvredygtighed

Stabilitet er især vigtig for begyndere eller dem, der bruger deres paddleboards til en SUP yoga platform eller fiskeri. En større finne giver bedre stabilitet, mens en mindre finne gør det lettere at dreje og manøvrere.

Ydeevne efter forhold

Finner til SUP varierer afhængigt af de vandforhold, du er ude at padle i. I fladt vand vil en længere og smallere finne f.eks. være ideel, mens en kortere og bredere finne er bedst i bølger og til surfing.

Hvordan vælger jeg den rigtige SUP finne?

Det er ikke nogen nem opgave at finde den finne, som passer bedst til dig og dit oppustelige SUP board eller dit faste SUP board. Du kan med fordel overveje hvilke forhold, du planlægger at padle i og deraf danne dig et indtryk af, hvilken finne du bør have.

Hvad er dit behov?

Tænk over, hvor og hvordan du planlægger at bruge dit paddleboard. Hvis du primært padler på fladt vand, vil en race finne være ideel. For surfing, vil en kombination af center og side finner være bedst. 

Hvis du vil surfe på bølger, bør du have et SUP board, som er lavet til surfing. Ellers skal du hoppe på et normalt surfboard og hoppe i bølgerne.

Prøv forskellige finner

Hvis muligt, prøv forskellige finner for at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig. Der er visse surfbutikker og udlejningssteder som med glæde vil lade dig teste deres finner inden brug, så du kan finde den rette.

Hos os finder du blandt andet SUP finner med gevind, SUP finne med US box og mange flere!

Køb din nye finne til SUP hos SURFMORE.dk!

Vi startede oprindeligt ud som en virksomhed, der kun handler med SUP og paddleboard udstyr. Derfor ved vi også, hvor vigtig en del SUP finnen er, for at du får en god oplevelse på vandet.

Vi har flere forskellige varianter på lager, hvorfor vi helt sikkert også har en finne til paddleboard, der passer til dig og dit board. Skulle du have nogen spørgsmål til finner eller andet udstyr som SUP paddle, tilbud på SUP boards eller en elektrisk pumpe til SUP, sidder vi klar til at hjælpe dig!