YES. Snowboards

YES. Snowboards blev etableret i 2009 i Norge af tre professionelle snowboardere, der har en kæmpe passion for performance snowboarding. Deres snowboards er forholdsvis alsidige, manøvredygtige, og kommer til alle niveauer. Her på siden finder du alle vores snowboards fra YES. Snowboards.

Hvem er YES Snowboards?

YES Snowboards stammer oprindeligt fra Norge, hvor tre professionelle med samme interesse og høje passion for snowboarding, udviklede og etableret mærket, YES. Snowboards. De var faktisk nogle af de første inden for branchen, der satte gang i resort baserede freestyle moves i det helt naturlige og åbne terræn.

I dag er YES. Snowboards blevet ekstremt stort, og stifterne endte med at blive stjerner inden for snowboarding med deres revolution af branchen. Hos YES. Snowboards finder du et stort udvalg af forskellige snowboards, som passer til mange niveauer – alt fra begynder, øvet og til avancerede riders, vil kunne finde et passende board hos mærket.

 

Hvorfor vælge et snowboard fra YES. Snowboards?

YES. Snowboards har været på markedet i mange år og alene det, signalerer, at du får et board med kvalitet. Derudover bliver snowboards udviklet og designet af professionelle snowboardere, hvorfor du kan forvente ny teknologi, god ydeevne og godt design.

Uanset om du er på udkig efter et snowboard til dame eller snowboard til herre, er YES. Snowboards mærket, der har det hele. De designer og udvikler også snowboards til børn og fuldender hele paletten.

YES. Snowboards er kendt for deres ekstremt fede designs og vilde grafik og samtidig bryde grænser indenfor snowboard verdenen.

 

Køb YES. Snowboards hos SURFMORE

Vi er vilde med de fede snowboards fra YES., og derfor vil vi også gerne tilbyde det på vores webshop. Vi har et stort udvalg fra mærket, og får løbende nye og flere modeller på lager. Køb dit næste snowboard fra YES. hos os, og få 1-2 dages levering, 100 dages returret og fri fragt v/køb over 599 kr.