Neopren sokker til vinterbadning

Neopren sokker til vinterbadning er en af dine bedste venner, når det gælder vinterbadning. Sokkerne er lavet i neopren, der både sikrer dig varme, fleksibilitet og isolering. Her på siden finder du alle vores neopren sokker til vinterbadning.

Viser alle 3 resultater

Neopren sokker til vinterbadning: Føl varmen, selv når det er isende koldt

Du kender til vinteren i Danmark, og hvordan den udfordrer os på vejr, kulde og sne. Er du en af de personer, der vinterbader, er det tiden til, at du får en ny ven, som holder dig varm, nemlig neopren sokker til vinterbadning.

De specielt designede sokker er ikke kun forbeholdt de fryseforskrækkede, men er uundværlige for enhver, der ønsker at nyde glæden ved vinterbadning og svømning.

 

Hvad er neopren sokker til vinterbadning?

Som du kan antyde i navnet, er sokkerne lavet i det strækbare materiale, neopren. Neopren er et forholdsvis alsidigt materiale, der er kendt for sine gode, isolerende egenskaber, og kan holde dig varm i våde og kolde forhold. Neopren er også det materiale, der anvendes til våddragter og vinterbade handsker. Neopren sokker til vinterbadning og andet neopren tilbehør er det ideelle til vinterbadning, hvor vandtemperaturen er et godt stykke under, hvad vi normalt bader i.

 

Hvad er fordelene ved neopren sokker til vinterbadning?

Der er ingen tvivl om, at vinterbadning er en kold fornøjelse. Der findes mange, som blot bader i deres badetøj, men vil du gerne kunne holde dig under vandet lidt længere, er et par gode neopren sokker til vinterbadning et oplagt valg. Er sokkerne ikke noget for dig, kan du som alternativ også vælge et par badesko til vinterbadning.

 

Bevar varmen, og bliv længere tid i vandet

Det åbenlyse grundlag for at bruge neopren sokker til vinterbadning, er at de er varme. Når du hopper ned i det iskolde vand – uanset om det er i et isbad, havet eller fjorden, er det vigtigt, at varmen holdes i fødderne. Grundet isolerende egenskaber i neopren materialet, kan du beholde en nogenlunde behagelig temperatur, så du fortsat kan nyde det kolde gys uden at blive ualmindelig kold.

Ønsker du at holde på varmen både før og efter, at du træder ned i naturens, iskolde balje, kan du med fordel iklæde dig en vinterbade jakke eller badeponcho til vinterbadning, der sikrer dig masser af varme hele vejen rundt.

 

Beskyt fødder mod skarpe genstande

Uanset om du svømmer, vinterbader eller surfer, vil der altid være en masse sten, muslinger og andet langs og i vandet. Det kan også være, at du træder på en krabbe eller der er kommet affald i vandet. Med et par neopren sokker får du en barriere, der beskytter dine fødder mod eventuelle kommende skader og sår.

Når du er færdig med at svømme eller vinterbade, kan du stå på en skiftemåtte, så du undgår sten og snavs fra enten strand eller parkeringsplads.

 

Holdbarhed

Køber du et par gode neopren sokker til vinterbadning, er du garanteret en lang levetid og et par sokker, du kan bruge i mange år. Passer du ordentligt på dem, har du altså et par neopren sokker i mange sæsoner.

 

Hvordan vælger jeg de rigtige neopren sokker?

Når du skal finde de bedste neopren sokker til vinterbadning for dig, bør du undersøge dine egne behov, og hvad du vil sætte pris på i sokkerne. Du kan blandt andet overveje følgende:

 

Tykkelse i neopren

Hvor tykke skal sokkerne gerne være? Neopren sokker fås både i 2 mm, 3 mm, men også tykkere modeller i 5 mm. Jo tykkere en sok du vælger, desto bedre holder de varmen, men det giver også mindre fleksibilitet til bevægelse. Vælg gerne en mellemvej, der både har fleksibilitet, men også giver dig den tilstrækkelige mængde varme.

 

Størrelse

For at du får den bedste komfort, isolering og bevægelighed, skal sokkerne selvfølgelig passe til dine fødder.

 

Design

Neopren sokker til vinterbadning findes i mange forskellige designs, hvor visse modeller er mere oplagt til svømning i åbent vand og andre til vinterbadning. Kig på de forskellige designs og find ud af, hvad der passer bedst til dig og dit behov.

 

Mærke

Det kan være en god ide at vælge et anerkendt mærke, da du dermed er sikret kvalitet. Hos os kan du bl.a. finde neopren sokker til vinterbadning fra PROLIMIT, Slinx og SURFMORE.

 

Køb neopren sokker til vinterbadning hos SURFMORE.dk

Her på siden kan du finde alle vores neopren sokker til vinterbadning og mon ikke, at du finder en model, der passer til dig. Hvis du alligevel har brug for råd og vejledning, står vi altid til rådighed og hjælper dig hurtigst muligt. Vi har et stort udvalg af vinterbadning udstyr, og når du handler hos os, får du følgende:

  • Fri fragt ved køb over 599 DKK,-
  • Hurtig levering
  • 100% prismatch