Vandski

Vandski, sommer og speedbåd. Hvad har man mere brug for? Hos SURFMORE er vi vilde med vandski, hvorfor vi også har et omfattende udvalg af vandski til salg. Her på siden finder du alle vores gode tilbud på vandski.

Viser alle 9 resultater

 • Tilbud radar-combo-origin-vandski

  Radar Combo Origin Vandski

  From 1.400,00 kr.
 • radar-cable-trainer-vandski-gul

  Radar Cable Trainer Vandski 59″ – Gul

  4.899,00 kr.
 • Tilbud vandski-combo-vega-170

  SEAC Vandski Combo Vega 170 cm

  1.600,00 kr.
 • radar-cable-trainer-vandski-rod

  Radar Cable Trainer Vandski 67″ – Rød

  4.899,00 kr.
 • Tilbud seac-vega-vandski-junior-145-cm-blaa

  SEAC Vega Vandski Junior 145 cm

  1.499,00 kr.
  Kun 3 stk tilbage
 • 1852-vandskiline-4-sektioner-19-mm

  1852 Vandskiline i 4 sektioner (19m)

  349,00 kr.
 • 1852-vandskiline-med-greb-23-m

  1852 Vandskiline med greb (23m)

  229,00 kr.
 • radar-combo-x-caliber-vandski

  Radar Combo X-Caliber Vandski

  2.499,00 kr.
 • Tilbud base-watersport-vandski-til-boern-trainer-122-cm-gul

  Base Watersport Vandski til børn, Trainer (122 cm) – Gul

  1.299,00 kr.

Vandski sikrer timevis af sjov på vandet

Vandski er noget, rigtig mange har stiftet bekendtskab med før eller siden. Måske har du set nogle stå på vandski eller kender nogen med en motorbåd, som står på vandski i sommermånederne. Faktum er, at vandski er skide skægt, og giver dig fede oplevelser på vandet.

Står du overfor at skulle købe et par vandski, bør du altid købe vandski efter dit behov og erfaring på vandet.

Er det første gang, du skal købe et par vandski, kan det lidt sammenlignes som at købe et par traditionelle ski til skiferien, som du muligvis kender til. Vandskiene skal passe til dit erfaringsniveau, men også størrelse, da dette giver dig den bedste oplevelse på vandet.

Det ses dog ofte, at vandski er forholdsvis “standard” i størrelsen, hvorfor de fleste modeller til voksne, kan bruges til alle voksne. Derfor kan du med fordel skelne mellem vandski til voksne og børn. På langt størstedelen af vandski medfølger der bindinger.

Kan jeg stå på vandski?

Både børn og voksne kan stå på vandski og selvom mange måske tror, at det er svært at lære, er vandski noget de fleste kan lære i løbet af nogle timer. Vandski er for alle, og der er ingen alder for succes – for det kan alle få.

 

Findes der vandski til børn?

Til børn findes komplette vandski, som egner sig perfekt til børn. Disse vandski er altid mindre og kortere, da det giver bedre manøvredygtighed, og derfor egner de sig specielt godt til børn, som skal have succes på vandet første gang. Alle ved, at prøver man noget, som man føler sig god til, vil man også prøve det igen. Succes på vandet er derfor essentielt, når du eller dit barn skal godt i gang med at stå på vandski.

 

Er det svært at stå på vandski?

Det tager oftest en god eftermiddag at lære det grundlæggende, når du står på vandski. Har du stiftet bekendtskab med snowboard, wakeboard og surfing, har du klart en fordel, men det er i bund og grund relativt nemt at stå på vandski. Det tager selvfølgelig tid at lære, men som udgangspunkt er det noget, som alle kan lære. Frygt derfor ej, vandski er for alle og kan læres af alle!

Det svære ved at stå på vandski og lære de grundlæggende ting, er altid at komme op at stå. Når du først har prøvet at blive trukket op af båden, har du styr på det mest basale på vandski. Derefter er det en leg at hoppe over hækbølgen med vandskiene.

 

Hvordan vedligeholder jeg mine vandski? 

Dine vandski er konstant i saltvand, og derfor er et af vores bedste råd, at du skyller dem igennem for saltvand. Sørg for, at dine vandski bliver skyllet med haveslagen hver eneste gang, de har været i berøring med vandet.

Ferskvand renser og fjerner alle saltvandsrester, og dette er med til at forlænge levetiden på dine vandski. Et par gode vandski holder nemt gennem mange år, så det gælder om at passe godt på dem.

 

Hvilket tilbehør og udstyr har jeg brug for til vandski?

Står du på vandski, skal du altid bruge en svømmevest. Det kan være en svømmevest med god komfort og pasform eller en klassisk redningsvest med krave. Det er lovkrav, at du har rednings- eller svømmevest på, når du er på vandet. Bliver du stoppet uden en vest ombord eller på kroppen, kan du risikere at få en bøde.

På vandski vil du gerne have komfort og bevægelse. Det er derfor en fornuftig beslutning at bruge en svømmevest med god komfort, som giver massere af bevægelsesfrihed på vandet. Sørg for, at din svømmevest sidder behageligt på kroppen og har opdrift.

 

Trækline til vandski

Det er ingen hemmelighed, at du har brug for en speedbåd, motorbåd eller jetscooter for, at du kan stå på vandski. Et alternativ kan være en kabelbane, hvor du trækkes rundt, men i sidste ende skal der være noget, som kan trække dig, da du ellers ingen fremdrift har på vandski.

Dernæst kræver det en vandski line for, at kunne stå på vandski. En vandski line eller trækline, som det også kaldes, er snor, der forbinder motorbåden med den person, som står på vandski. Vandski linen bindes på motorbåden, og så kastes rebet ud til dig, hvor der er et håndtag, som du kan holde fast i.

En vandski line koster som udgangspunkt ikke mere end 200 kr., og så holder den i mange år, hvorfor det ikke er nødvendigt at udskifte den.

 

Køb vandski på udsalg hos SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udsalg og gode tilbud på vandski. Vi har både modeller til børn og voksne, begyndere og øvet – og selvfølgelig fra anerkendte mærke, der fremstiller blandt de bedste vandski på markedet.

Har du nogen spørgsmål til vandski eller andre produkter, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så du får de vandski, der passer bedst til dig.