Rip Curl

Viser alle 12 resultater

 • ripcurldawnpatrol

  Rip Curl Dawn Patrol 4/3 

  2.049 DKK
 • ripcurldawnvåddragt

  Rip Curl Dawn Patrol 5mm Hooded Våddragt

  2.499 DKK
  Kun 10 stk tilbage
 • ripcurlneoprenstøvle

  RIP CURL E BOMB 3MM – NEOPREN SKO

  529 DKK
 • ripcurlflashbomb

  Rip Curl Flash Bomb 5/3

  3.399 DKK
 • ripcurlflashbomb6/4

  Rip Curl Flash Bomb 6/4

  3.599 DKK
 • rip-curl-poncho

  Rip Curl Håndklæde Poncho

  529 DKK
 • rip curl poncho

  Rip Curl Poncho Børn

  549 DKK
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Poncho Robe

  1.299 DKK
 • rip-curl-change-mat

  Rip Curl Skiftemåtte

  299 DKK
 • ripcurlflashbomb3mmneoprensko

  SUP – NEOPREN SKO RIP CURL FLASH BOMB 5 MM

  619 DKK
 • ripcurlflashbombneoprensko

  SUP – NEOPREN SKO RIP CURL FLASHBOMB 7MM

  599 DKK
 • ripcurlfreelite

  VÅDDRAGT RIP CURL 4/3 MM

  1.099 DKK

Rip Curl 

Rip Curl er det brand rigtig mange surfere drømmer om. Siden 1969 har Rip Curl designet våddragter, neopren sko og accessories til surfing. I dag er Rip Curl et af de største brands indenfor surfing og tilbyder en lang række af udstyr, tilbehør og neopren til aktiv vandsport.

Når du køber Rip Curl får de gennemtænkt design, veludviklede våddragter og en kvalitet du ikke oplever andre steder. Rip Curl er nærmest et ikonisk surfbrand og det er et af de brands, som unge surfer gerne spare sammen til for at få råd.

Et Rip Curl produkt synes måske dyrt ved førstegangsøjekastet, men du skal have i mente, at et Rip Curl produkt er designet til at holde i rigtig mange år. Kvaliteten er høj og det samme gør sig gældende for materialer og konstruktion.

Hvem er Rip Curl? 

Siden 1969 har Rip Curl fremstillet neopren udstyr til aktive surfere. Oprindeligt stammer Rip Curl fra Californien og i mange år blev Rip Curl faktisk kun solgt i USA.

I dag er Rip Curl et af verdens førende brands indenfor våddragter og neopren tilbehør.

 

Hvorfor vælge Rip Curl 

Du skal vælge Rip Curl når du vægter kvalitet, konstruktion og levetid højt. Et Rip Curl produkter koster typisk mere, end mange almene produkter, men kvaliteten og den måde produkter er lavet på kan du ikke slå ihjel.

Rip Curl kan bruges igen og igen, år efter år. Du ved derfor også at når du vælger Rip Curl investere du i neopren udstyr som holder i rigtig mange år.

 

Hvilke produkter er populære fra Rip Curl?

Rip Curl våddragter

Neopren udvalget fra Rip Curl er enormt, men lad os forsøge at forenkle det bare lidt. Gennem rigtig mange år har Rip Curl primært været ufatteligt stærke på våddragter. Det har betydet at der har været et hav af forskellige våddragter i mange typer materialer, pasform og tykkelser. Det er der stadig, men modelprogrammet er blevet mere simpelt og forståeligt med tiden.

Et simpelt model program giver nye surfere bedre overblik og forståelse for valg af lige netop den våddragt som passer dem. Vi har primært våddragter til begyndere og øvede surfere fra Rip Curl. Står du derfor med dit nye sup board og skal have en våddragt, så går du ikke helt galt i byen med en ny våddragt fra Rip Curl.

 

Rip Curl neopren sko 

De klassiske Rip Curl Flash Bomb støvler går aldrig af mode. Rip Curl Flash Bomb er en af verdens mest solgte neopren sko og de egner sig til nærmest alt med vandsport. Brug dem til vinterbadning, kajak, sup-board og wind og kitesurf.

Her får du neopren støvlen som kan alt og som tåler alt. Rip Curl Flash Bomb findes i 3 forskellige tykkelser og er fremstillet i E5 neopren. Denne type neopren er den ypperste neopren fra Rip Curl og det er den samme som bruges i alle deres performance våddragter til flere tusinde kroner.

Rip Curl Flash Bomb findes som nævnt i 3 tykkelser. En 3 mm neopren støvle, en 5 mm og selvfølgelig også en varm neopren støvle i 7 mm. Sidst nævnte neopren sko er den perfekte vinterstøvle til surfing i vinterhalvåret.

Vi får løbende Flash Bomb støvlerne hjem og de bliver oftest revet væk i løbet af kort tid.