Rip Curl

Her på siden finder du alle vores produkter fra Rip Curl. Rip Curl er et af verdens største mærker indenfor tilbehør til surfing. Rul ned, og se alle vores produkter fra mærket.

Viser alle 22 resultater

 • rip-curl-dawn-patrol-64

  Rip Curl – Dawn Patrol 6/4 Chest Zip Hood

  2.799,00 kr.
 • rip-curl-flash-bomb-hood-vest

  Rip Curl – FLASHBOMB 0.5MM HOOD VEST

  949,00 kr.
 • rip-curl-flash-bomb-hood-vest

  RIP CURL – FLASH BOMB POLYPRO HOOD VEST

  649,00 kr.
 • smith-skihjelm-mips

  SMITH SKI HJELM – SCOUT MIPS

  849,00 kr.
 • smith-vantage-sihjelm-mips

  SMITH SKI HJELM – VANTAGE MIPS (SORT)

  1.749,00 kr.
 • ripcurl-flashbomb-handske

  Rip Curl Flashbomb Finger Neopren Handsker (5/3 mm)

  449,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-bade-poncho

  Rip Curl Badeponcho Hooded – Grå

  429,00 kr.
 • Tilbud rip curl poncho

  Rip Curl Badeponcho Hooded – Sort

  399,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-poncho

  Rip Curl Badeponcho Hooded – Navy

  399,00 kr.
 • ripcurlchangerobejakke

  Rip Curl Dryrobe

  1.299,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-change-mat

  Rip Curl Skiftemåtte

  299,00 kr.
  Kun 10 stk tilbage
 • ripcurldawnvåddragt

  Rip Curl Dawn Patrol Hooded Våddragt Herre (5mm)

  2.499,00 kr.
  Kun 10 stk tilbage
 • ripcurldawnpatrol

  Rip Curl Dawn Patrol Våddragt Herre (4/3mm)

  2.049,00 kr.
 • ripcurlneoprenstøvle

  Rip Curl E-Bomb Neopren Sko (3mm)

  529,00 kr.
 • ripcurlflashbomb6/4

  Rip Curl Flash Bomb Våddragt (6/4mm)

  3.599,00 kr.
 • ripcurlflashbomb

  Rip Curl Flash Bomb Våddragt (5/3 mm)

  3.399,00 kr.
 • ripcurlflashbomb3mmneoprensko

  Rip Curl Flashbomb Neopren Sko (5mm)

  649,00 kr.
 • ripcurlflashbombneoprensko

  Rip Curl Flashbomb Neopren Sko (7mm)

  679,00 kr.
 • rip-curl-langærmet-neopren-lycra

  Rip Curl Neopren Lycra

  749,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-piss-off

  Rip Curl Piss Off Våddragt Rengøring (250ml)

  89,00 kr.
 • Tilbud rip-curl-våddragt

  Rip Curl Surf School GB Steamer Våddragt (5/3 mm)

  1.349,00 kr. 849,00 kr.
 • ripcurlfreelite

  Rip Curl Våddragt Herre (4/3mm)

  1.099,00 kr.

Rip Curl og surfing

Rip Curl er det brand rigtig mange surfere drømmer om. Siden 1969 har Rip Curl designet våddragter, neopren sko og accessories til surfing. I dag er Rip Curl et af de største brands indenfor surfing og tilbyder en lang række af udstyr, tilbehør og neopren til aktiv vandsport.

Når du køber Rip Curl får de gennemtænkt design, veludviklede våddragter og en kvalitet du ikke oplever andre steder. Rip Curl er nærmest et ikonisk surfbrand og det er et af de brands, som unge surfer gerne spare sammen til for at få råd.

Et Rip Curl produkt synes måske dyrt ved førstegangsøjekastet, men du skal have i mente, at et Rip Curl produkt er designet til at holde i rigtig mange år. Kvaliteten er høj og det samme gør sig gældende for materialer og konstruktion.

Hvem er Rip Curl? 

Siden 1969 har Rip Curl fremstillet neopren udstyr til aktive surfere. Oprindeligt stammer Rip Curl fra Californien og i mange år blev Rip Curl faktisk kun solgt i USA.

I dag er Rip Curl et af verdens førende brands indenfor våddragter og neopren tilbehør.

 

Hvorfor vælge Rip Curl 

Du skal vælge Rip Curl når du vægter kvalitet, konstruktion og levetid højt. Et Rip Curl produkter koster typisk mere, end mange almene produkter, men kvaliteten og den måde produkter er lavet på kan du ikke slå ihjel.

Tilgangen til unikke materialer, design og konstruktion er anderledes hos Rip Carl. Her findes ingen kompromisser og det vil du også opleve, når du får dit nye produkt. Faktisk gælder det over hele linjen og det er uanset om du vælger en våddragt, et par neopren sko eller en af de lækre ponchoer fra Rip Curl.

Rip Curl kan bruges igen og igen, år efter år. Du ved derfor også at når du vælger Rip Curl investere du i neopren udstyr som holder i rigtig mange år.

 

Hvilke produkter er populære fra Rip Curl?

Rip Curl våddragter

Neopren udvalget fra Rip Curl er enormt, men lad os forsøge at forenkle det bare lidt. Gennem rigtig mange år har Rip Curl primært været ufatteligt stærke på våddragter. Det har betydet at der har været et hav af forskellige våddragter i mange typer materialer, pasform og tykkelser. Det er der stadig, men modelprogrammet er blevet mere simpelt og forståeligt med tiden.

Et simpelt model program giver nye surfere bedre overblik og forståelse for valg af lige netop den våddragt som passer dem. Vi har primært våddragter til begyndere og øvede surfere fra Rip Curl. Står du derfor med dit nye sup board og skal have en våddragt, så går du ikke helt galt i byen med en ny våddragt fra Rip Curl.

 

Rip Curl neopren sko 

De klassiske Rip Curl Flash Bomb støvler går aldrig af mode. Rip Curl Flash Bomb er en af verdens mest solgte neopren sko og de egner sig til nærmest alt med vandsport. Brug dem til vinterbadning, kajak, sup-board og wind og kitesurf.

Her får du neopren støvlen som kan alt og som tåler alt. Rip Curl Flash Bomb findes i 3 forskellige tykkelser og er fremstillet i E5 neopren. Denne type neopren er den ypperste neopren fra Rip Curl og det er den samme som bruges i alle deres performance våddragter til flere tusinde kroner.

Rip Curl Flash Bomb findes som nævnt i 3 tykkelser. En 3 mm neopren støvle, en 5 mm og selvfølgelig også en varm neopren støvle i 7 mm. Sidst nævnte neopren sko er den perfekte vinterstøvle til surfing i vinterhalvåret.

Vi får løbende Flash Bomb støvlerne hjem og de bliver oftest revet væk i løbet af kort tid.

 

Rip Curl håndklæde poncho

Om du er strandgæst, surfer, vinterbader eller noget helt tredje kan du bruge en poncho. Oprindeligt er håndklæde ponchoen tiltænkt surfere og folk som står på sup board, som har behov for omklædning. Den er smart og nem at tage på og samtidigt kan du klæde om i fred og ro. Du slipper for nysgerrige blikke, mens du tager våddragten af. Klæd om i fred efter din surf tur!

Håndklæde ponchoen er fremstillet i blød bomuld med sugende effekt. Det betyder at håndklæde ponchoen suger vand fra huden, mens du har den på. Det er smart, da du stille og roligt bliver varm og tørre fra det våde vand.

Rigtig mange surfere er vilde med at bruge en poncho efter omklædning og det forstår vi godt. Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af forskellige ponchoer fra forskellige mærker.