Orbiloc

Orbiloc er et dansk brand, der laver LED sikkerhedslygter af høj kvalitet, der giver aktive mennesker og hunde mulighed for at blive synlige, når mørket tager til. Lygter fra Orbiloc er fremstillet i høj kvalitet, med lang holdbarhed og kan bruges af mennesker og hunde.

Viser alle 3 resultater

 • orbiloc-lygte-gul

  Orbiloc Vandtæt LED Lys – Gul

  249,00 kr.
 • orbiloc-vandtaet-led-lys-roed

  Orbiloc Vandtæt LED Lys – Rød

  249,00 kr.
 • orbiloc-vandtaet-led-lys-hvid

  Orbiloc Vandtæt LED Lys – Hvid

  249,00 kr.

Hvem er Orbiloc?

Virksomheden, Orbiloc, er dansk og blev stiftet i Danmark i 2009 af Jan jægergaard og Anette Kristensen. De har begge to en stor passion for udelivet, elsker at være aktive og har samtidig et stort kendskab til kæledyrsbranchen fra tidligere jobs.

Orbiloc har hovedsæde i Aarhus, og deres lygter forhandles i dag hele verden over.

 

Hvorfor vælge safety light lygter til hunde og mennesker fra Orbiloc?

Lygterne fra Orbiloc, uanset om du vælger en god lygt til hund, løb eller andet, får du et gennemtestet produkt, der garanterer sikkerhed, når du bevæger dig uden for i mørket – uanset om det er morgen eller aften.

Orbiloc har haft et mål om at gøre op med de ringe sikkerhedslygter, der fandtes på markedet, og det må vi sige, at de er lykkes med. I dag laver Orbiloc lygter af ekstrem høj kvalitet – og det gør de in-house i Aarhus.

 

Køb Orbiloc safety light til hunde og sport hos SURFMORE

Er du på udkig efter et safety light, batteri eller anden f.eks. run dual lygte fra Orbiloc? Hos SURFMORE har vi et større sortiment af de gode, anerkendte lygter fra Orbiloc til både hunde og mennesker.