Mankind BMX

Mankind Bike Co. er et tysk mærke og producent af BMX cyklre og reservedele, hvor kvaliteten altid er i top! Med en Mankind BMX får du holdbarhed, god kvalitet og cool design! Her på siden finder du alle vores Mankind BMX cykler til begyndere, øvede og avancerede riders.

Viser et enkelt resultat

  • Mankind-NXS-18''-BM-XBike-Til-Børn

    Mankind NXS 18” BMX Bike Til Børn

    3.399,00 kr.

Hvem er Mankind BMX?

Mankind Bike Co. er et tysk firma med base i Hamburg, Tyskland, hvorfra de designer, udvikler og fremstiller deres cykler og reservedele. Mankind BMX blev etableret i 2004 af Christoph Huber, der havde en vision om at lave innovative og nytænkende BMX cykler, stel og dele.

Mærket er kendt for at udvikle unikke og fantastiske BMX cykler, hvor materialer er i højsæde, men samtidig kommer de også i cool design og stil!

 

Derfor skal du vælge BMX cykel fra Mankind!

Du finder i dag et stort sortiment af Mankind BMX cykler, der både inkluderer deres signatur-cykler og best-sellers, som er lavet i samarbejde med professionelle BMX riders.

Firmaet er meget bevidste om deres kvalitet, og leverer udelukkende produkter i høj kvalitet, så du får den bedst mulige oplevelse, og samtidig bliver bedre til BMX sporten.

 

Køb Mankind BMX på SURFMORE.dk

Du finder både freestyle BMX cykler, BMX til børn og helt traditionelle modeller af Mankind BMX hos os. Gå på opdagelse i vores sortiment og find en model, der passer perfekt til dig og din kørestil.

Har du nogen spørgsmål til en BMX fra Mankind, sidder vi klar i kundeservice til at hjælpe dig, så du kommer afsted med den rigtige model.