Sneløbehjul

Her på siden kan du se alle vores sneløbehjul. Vi forhandler de anerkendte mærker, såsom Eretic. Rul ned på siden, og se alle vores sneløbehjul.

Viser alle 2 resultater

  • Tilbud eretic-powder-sneloebehjul

    Eretic Powder Sneløbehjul

    2.899,00 kr.
  • eretic-slope-sneloebehjul

    Eretic Slope Sneløbehjul

    2.999,00 kr.

Hvad er et sneløbehjul? 

Et sneløbehjul kaldes også snowscoot og snowscooter, og er en af de sidste nye populære trends indenfor actionsport!

Sneløbehjulet er oprindeligt skabt tilbage i 90’erne i de franske Alper. Flere brands har løbende gennem årene forsøgt at designe deres version af et perfekt sneløbehjul og alle med forskellige versioner, designs og modeller. Det har blandt andet været stel fra bmx cykler monteret med ski og det samme for snowboards. Der har været rigtig mange versioner, nogle bedre end andre. Derfor har man konstant forsøgt at udvikle det´ vi idag kalder sneløbehjulet, også nævnt som snowscoot. 

Det unikke ved et sneløbehjul er tildels en sjov kombination af to actionsports. Det er snowboardet konstrueret ud fra et klassisk løbehjul med styr. Det er simpelt at lære teknikken, mens et sneløbehjul er tilgængeligt for alle aldre. Hurtigt kan du være i gang og suse ned af pisterne eller den lokale kælkebakke.

 

Hvordan bruger du et sneløbehjul? 

Et sneløbehjul skal bruges på pisten eller den lokale bakke. Helst i forbindelse med sne, da det giver overfladen betydeligt bedre glid og fart i brug. Dog skal du ikke være bekymret for overfladen, da den er varmebehandlet og derfor ikke får samme slid som f.eks ski og snowboards. Brug et sneløbehjul i selv det mindste sne og du vil opleve farten! 

Du står på sneløbehjulet med fødderne placeret på boardet. Du vælger selv din fodstilling alt afhængigt af, hvordan du foretrækker at stå. Det er noget du vil blive klogere på med tiden og hvordan du foretrækker at stå. Hold på styret mens du skubber bagud med foden og langsomt vil du opleve, hvordan farten stiger ned af bakken. Hold godt fast og drej mens du suser ned af bakken. Du kan få timevis af leg med skolekammeraterne til at gå med en snow scooter. Find bakker, parker og sjove steder hvor i kan stå, og i takt med at i bliver bedre kan i begynde, at hoppe og lave tricks. En snow scooter er årets legetøj til vinterferien! 

Det er nemt at styre og kontrollere et sneløbehjul og selv de mindste kan være med. Selve boardet har en skrid overflade som hjælper til fodstillingen og at du står godt fast mens du kører. Husk altid at få en hjelm på til denne actionsport, da du kan falde og slå dig. 

 

Du handler med snowboard og surf eksperter

Når du handler hos SURFMORE.dk handler du med sne og vandsportseksperter. Vi dyrker alle former for vandsport hele året rundt og når muligheden byder sig, skynder vi os til alperne for at stå på enten ski eller snowboard. Måske har vi endda en snow scoot med i bagagen til ungerne.

Ekspert viden og sidste nye branche kendskab er din sikkerhed for rette rådgivning når du handler dit sidste nye grej. Hvad enten det er en våddragter til surfing i Gilleleje eller et snow scooter. Vi kender produkter hele vejen igennem og bestræber os på at vejlede dig på bedste vis. SURFMORE er skabt og startet af ren passion for lysten til at være aktiv.

 

Vinter grej til børn

Hvad skal børnene give sig til når de har skovlet indkørslen for sne og kastet med de snebolde som skal kastes med? Det spørger vi også os selv om. Måske er fjorden endda frossen og surf udstyret er pakket væk. Vi har en løsning! 

Sneløbehjulet kan bruges af børn i alle aldre og hurtigt kan det læres. Hold på styret og få styr på balancen. Timevis af leg på kælkebakken. Her er garanti for røde kinder og trætte børn! 

Sneløbehjulet kan nemt tages under armen og med til den nærmeste kælkebakke og hurtigt kan alle husstandens børn være på farten ned af bakken. Årets legetøj for børn. 

Sneløbehjul er en af de sidste nye trends og efterspørgslen har allerede været stor. Nu mangler vi bare sneen. Her får i et rigtig godt alternativ til ski og snowboards og som kan bruges hele vinteren på alle underlag. Tag den med i skolegården og få timevis af leg med kammerater i sneen. 

 

Brug den på skiferien eller den nærmeste kælkebakke 

Hvem er ikke vilde med godt legetøj? Hos SURFMORE kan vi ikke få nok og glæde over at få nye produkter i sortimentet er stort. Vi elsker action sport, vandsport og vintersport!

Et sneløbehjul giver mulighed for at prøve grænser af. Oplev farten ned af bakken mens du carver hen af sneen. Oplev hvordan du med din balance kan styre og lave skarpe sving ned af pisten. Et sneløbehjul giver en helt ny dimension af ski og snowboard og i kan nemt køre flere kammerater sammen ned af den lokale skolebakke.

Byg hop hjemme i haven og lav tricks. Sneløbehjulet giver massere af action og spænding og ikke mindst timevis af leg i haven. Øv jer med tricks, vendinger og hop! 

 

Husk hjelmen

Et snow scooter er actionsport og skal bruges aktivt med hjelm på hovedet. Det er vigtigt at i klæder børnene godt på og sørger for, at alle som bruger et sneløbehjul bruger hjelm. Farten kan blive høj og svingene skarpe, vær derfor forberedt på at man selvfølgelig bruger hjelm med dette produkt. Vi har et stort udvalg af hjelme til ski og skating. 

Hos SURFMORE værner vi altid om sikkerheden og den vil altid komme i første række. Vi forsøger løbende at vejlede og fortælle om sikkerhed, samt brugen af udstyr som beskytter dig, uanset om du er aktiv på land eller på vand.

Læs om sikkerhed og udstyr på vores nyhedsside her