Sneløbehjul

Mangler du et godt sneløbehjul, som du kan give den gas på i sneen, enten på de danske kælkebakker, i gaderne eller på skiferien? Vi har et godt udvalg af sneløbehjul fra anerkendte mærker som Indo, Eretic og flere til. Rul ned på siden, og se vores udvalg af sneløbehjul.

Viser alle 3 resultater

 • Tilbud indo-sneloebehjul-blaa

  Indo Sneløbehjul – Blå

  679,00 kr.
 • Tilbud eretic-powder-sneloebehjul

  Eretic Powder Sneløbehjul

  3.099,00 kr.
 • Tilbud eretic-slope-sneloebehjul

  Eretic Slope Sneløbehjul

  3.099,00 kr.

Hvad er et sneløbehjul? 

Et sneløbehjul kaldes også snowscoot og snowscooter, og er en af de sidste nye populære trends indenfor actionsport!

Sneløbehjulet er oprindeligt skabt tilbage i 90’erne i de franske Alper. Flere brands har løbende gennem årene forsøgt at designe deres version af et perfekt sneløbehjul og alle med forskellige versioner, designs og modeller. Det har blandt andet været stel fra bmx cykler monteret med ski og det samme for snowboards. Der har været rigtig mange versioner, nogle bedre end andre. Derfor har man konstant forsøgt at udvikle det´ vi idag kalder sneløbehjulet, også nævnt som snowscoot. 

Det unikke ved et sneløbehjul er tildels en sjov kombination af to actionsports. Det er snowboardet konstrueret ud fra et klassisk løbehjul med styr. Det er simpelt at lære teknikken, mens et sneløbehjul er tilgængeligt for alle aldre. Hurtigt kan du være i gang og suse ned af pisterne eller den lokale kælkebakke.

 

Hvordan bruger jeg et sneløbehjul? 

Et sneløbehjul skal bruges på pisten eller den lokale bakke. Helst i forbindelse med sne, da det giver overfladen betydeligt bedre glid og fart i brug. Dog skal du ikke være bekymret for overfladen, da den er varmebehandlet og derfor ikke får samme slid som f.eks ski, snowboards og snowskates. Brug et sneløbehjul i selv det mindste sne og du vil opleve farten! 

Du står på sneløbehjulet med fødderne placeret på boardet. Du vælger selv din fodstilling alt afhængigt af, hvordan du foretrækker at stå. Det er noget du vil blive klogere på med tiden og hvordan du foretrækker at stå. Hold på styret mens du skubber bagud med foden og langsomt vil du opleve, hvordan farten stiger ned af bakken. Hold godt fast og drej mens du suser ned af bakken. Du kan få timevis af leg med skolekammeraterne til at gå med en snow scooter. Find bakker, parker og sjove steder hvor i kan stå, og i takt med at i bliver bedre kan i begynde, at hoppe og lave tricks. En snow scooter er årets legetøj til vinterferien! 

Det er nemt at styre og kontrollere et sneløbehjul og selv de mindste kan være med. Selve boardet har en skrid overflade som hjælper til fodstillingen og at du står godt fast mens du kører. Husk altid at få en hjelm på til denne actionsport, da du kan falde og slå dig. 

 

Sneløbehjul: Det ultimative til vinteren?

Hvad skal børnene give sig til når de har skovlet indkørslen for sne og kastet med de snebolde som skal kastes med? Det spørger vi også os selv om. Måske er fjorden endda frossen og surf udstyret er pakket væk. Vi har en løsning! 

Sneløbehjulet kan bruges af børn i alle aldre og hurtigt kan det læres. Hold på styret og få styr på balancen. Timevis af leg på kælkebakken. Her er garanti for røde kinder og trætte børn! 

Sneløbehjulet kan nemt tages under armen, lidt som en god kælk, og med til den nærmeste kælkebakke og hurtigt kan alle husstandens børn være på farten ned af bakken. Årets legetøj til vinter for både børn og voksne.

Sneløbehjul er en af de sidste nye trends og efterspørgslen har allerede været stor. Nu mangler vi bare sneen. Her får i et rigtig godt alternativ til ski og snowboards og som kan bruges hele vinteren på alle underlag. Tag den med i skolegården og få timevis af leg med kammerater i sneen. 

 

Sneløbehjul på skiferie og kælkebakken

Et sneløbehjul giver mulighed for at prøve grænser af. Oplev farten ned ad bakken, mens du carver hen ad sneen. Oplev hvordan du med din balance kan styre og lave skarpe sving ned af pisten. Et sneløbehjul giver en helt ny dimension af ski og snowboard, og I kan nemt køre flere kammerater sammen ned ad den lokale bakke ad gangen.

Byg hop hjemme i haven og lav tricks. Sneløbehjulet giver massere af action og spænding og ikke mindst timevis af leg i haven. Øv jer med tricks, vendinger og hop! 

 

Kombinér sneløbehjul med hjelm og beskyttelse

Et snow scooter er actionsport og skal bruges aktivt med skihjelm på hovedet. Det er vigtigt at, I klæder børnene godt på og sørger for, at alle som bruger et sneløbehjul bruger skihjelm og gerne en skihjelm med MIPS. Farten kan blive høj og svingene skarpe, og derfor er det selvfølgelig essentielt at bære hjelm, når man står på sne løbehjul.

Hos SURFMORE værner vi altid om sikkerheden og den vil altid komme i første række. Vi forsøger løbende at vejlede og fortælle om sikkerhed, samt brugen af udstyr som beskytter dig, uanset om du er aktiv på land eller på vand.

 

Køb sneløbehjul på tilbud hos SURFMORE.dk

Når du handler hos SURFMORE.dk handler du med sne og vandsportseksperter. Vi dyrker alle former for vandsport hele året rundt og når muligheden byder sig, skynder vi os til alperne for at stå på enten ski eller snowboard. Måske har vi endda en snow scoot med i bagagen til ungerne.

Ekspert viden og sidste nye branche kendskab er din sikkerhed for rette rådgivning når du handler dit sidste nye grej. Hvad enten det er en våddragter til surfing i Gilleleje eller et snow scooter. Vi kender produkter hele vejen igennem og bestræber os på at vejlede dig på bedste vis. SURFMORE er skabt og startet af ren passion for lysten til at være aktiv.