Surfmore’s

FAQ OM SURFMORE SUP BOARDS

ER SURFMORE STAND UP PADDLE BOARDS VIRKELIG OPPUSTELIGE?

Fuldstændig! Og det er hvad, der gør oppustelige SUP boards så fantastiske! Du kan nemt og enkelt opbevare dit board derhjemme og komme på vandet i løbet af ingen tid.

HVOR LANG TID TAGER DET AT BLIVE KLAR?

Det tager ca 5-6 minutter at pumpe dit stand up paddle board op med den inkluderet SURFMORE HP2 pumpe. Fastgør herefter SUP finnen m/gevind og sammensæt SURFMORE alu SUP paddle – så er du på vandet, inden der er gået 8 minutter.

 

HVAD FØLGER MED, NÅR JEG KØBER ET SURFMORE STAND UP PADDLE BOARD?

Hos SURFMORE ønsker vi at gøre det så enkelt som muligt. Derfor medfølger alt det vigtigste, når du køber et board hos os. Alle SURFMORE pakker kommer som komplet sæt, heraf indgår SUP paddle, finne, SUP pumpe, SURFMORE SUP Leash og en SURFMORE Board BagDu er dermed 100% klar til at prøve kræfter med sporten. 

Vi har lavet gode og brugervenlige instruktionsvideoer til alle vores produkter, så du nemt kan komme på vandet.

 

HVORDAN KAN JEG KOMME TIL VANDET MED MIT BOARD?

Der er mange måder at gøre dette på. Når brættet ikke er pustet op, fylder det ikke særlig meget. Du kan nemt gå eller cykle med det – eller have det i bagagerummet i bilen.

Alle SURFMORE boards er fremstillet i en ultralet konstruktion, som gør alle modeller nemme at bære – selv for børn.

 

ER STAND UP PADDLE SVÆRT?

Nej, det er meget let, enkelt og ligetil. Det er bare dig, boardet og padlen. Vi har hos SURFMORE en vision om, at alle skal kunne lære at SUP surfe og balancere på et board efter blot 30 minutter – uanset om du er 7 eller 77 år. Alle SURFMORE stand up paddle boards er udviklet til begynderen og den øvede.

 

KOM GODT I GANG!

Et godt tip er at centralisere sig selv på boardet – og eventuelt sidde på knæene, de første gange du skal på vandet. Dette vil hjælpe dig med at finde den rette balance, når du skal stand up paddle. Bøj en smule i knæene, og undgå at stå for stift og oprejst på boardet.

 

HVOR MEGET VÆGT KAN ET SURFMORE BOARD BÆRE?

Vi anbefaler følgende max belastning på vores boards for optimal ydeevne og oplevelse. 

Det vil ikke have nogen betydning om man tillægger 5 – 10 kg til vægten. Dette er vores anbefalinger for at opnå den bedste oplevelse med SURFMORE produkter på vandet. 

SURFMORE Paddleboard Børn 7’6 x 30 x 4               max   80 kg

SURFMORE Allround 11’2 x 33 SUP Board                max  135 kg

SURFMORE Allround 10’2 x 33 SUP Board               max   125 kg

SURFMORE Touring 11’6 x 31 SUP Board                 max   135 kg

 

HVAD MED PUNKTERINGER?

Punkteringer er sjældne og generelt nemme at undgå. SURFMORE boards er fremstillet i en doublelayer MSL konstruktion, som er det ypperste indenfor oppustelige stand up paddle boards. 

Oppustelige boards er slidstærke, og kan tåle stød samt at blive brugt af mange forskellige. Dette er også en af grundene til at mange sejlklubber, efter- og højskoler samt familier vælger et oppusteligt SUP board

Sørg altid for at placere boardet i skyggen når du ikke bruger det. Undgå så vidt muligt sten, søm eller andre skarpe genstande som kan beskadige boardet.

 

SKAL JEG OPBEVARE MIT SUP BOARD OPPUSTET ELLER IKKE?

Alle SURFMORE boards er fremstillet og konstrueret til at blive brugt år efter år.

Boardet kan sagtens tåle at ligge oppustet henover sommeren, men vi fraråder, at lade det ligge i direkte sollys, når boardet er oppumpet. Dette kan beskadige boardet, da luften vil udvide sig i varmen. 

Et godt tip: Placer altid boardet i skyggen når det ikke bruges og tag evt. en smule luft ud.

 

HVILKEN STØRRELSE BOARD SKAL JEG VÆLGE?

SURFMORE Allround 10’2 x 33 er en anelse mindre end nedenstående board, og designet med samme udgangspunkt og i samme stærke konstruktion. Denne model er 30 cm kortere end 11’2 x 33. Modellen er det gode valg til begynderen, den øvede eller familien som helhed. Grundet størrelsen er det et fantastisk board at udvikle sig på og blive klogere på SUP surfing.

SURFMORE Allround 11’2 x 33 er det oplagte valg til begynderen, den øvede eller familien som helhed, der har lyst til at prøve kræfter med SUP surfing. Boardet har de rigtige dimensioner, for at hele familien får en god oplevelse med Stand Up Paddle.

SURFMORE Touring 11’6 x 31 er til dig der ønsker at cruise på fjorden, længere ture med venner og familie, eller som alternativ til din træning. Boardet er designet med det formål at skabe et let, hurtigt og brugervenligt board, som egner sig til længere ture med oppakning.

SURFMORE Paddleboard Børn 7’6 x 30 er designet til børn, og sikrer de mindre en god oplevelse hver gang. Vi har gjort boardet ekstra brugervenligt, manøvredygtigt og designet det med de rette dimensioner, for at få det bedste frem i et SUP board til børn. SURFMORE Kids SUP board er specifikt designet og udviklet til børn, og indeholder alt det nødvendige udstyr for at komme i gang og få en god oplevelse.

 

Alle SURFMORE boards er fremstillet i ypperste tråd materiale indenfor oppustelige SUP boards. I 2020 begyndte vi at fremstille SURFMORE boards i en MSL tråd konstruktion, hvilket giver en vægtreduktion på 19-20% på alle boards – og samtidig en endnu stærkere og stivere konstruktion. Du kan finde alle SUP boards fra SURFMORE her.

 

KAN JEG BRUGE EN ELEKTRISK PUMPE TIL AT OPPUSTE MIT BOARD?

Der er mange elektriske pumper, som fungerer rigtig godt. SURFMORE HP2 pumpen som medfølger boardet, tager omkring 5 – 6 minutter, og er en god opvarmning. Uanset om du bruger en elektrisk eller manuel pumpe, vil boardet være retningsstabilt og nemt at balancere på, når det er oppustet. 

Vi anbefaler altid at pumpe boardet til 1 bar, svarende til 15-18 PSI for bedst mulige oplevelse og brugsadfærd.

 

BØR JEG BENYTTE EN LEASH LINE?

Uanset om du er på havet, fjorden eller søen, er det en absolut nødvendighed at bære leash tilsluttet boardet. En leash line skaber tryghed og sikrer dig, at du altid er i nærheden af dit stand up paddle board. Hvis du skulle falde i vandet, eller der sker ændringer i vejrforholdet, vil du altid have mulighed for at komme op på boardet.

Vi anbefaler altid at være på forkant med uheld, vejrforhold og farlige situationer, som kan opstå når man bevæger sig på vandet. 

Tag øje for hinanden, kend dine grænser og vær forberedt på naturens gang.

 

SAFETY FIRST ALWAYS!

 

ER OPPUSTELIGE BOARDS LIGE SÅ GODE SOM KULFIBER, FIBERGLAS ELLER SOLIDE PLASTIK BOARDS?

Teknologien indenfor oppustelige stand up paddle boards har forbedret sig utrolig meget indenfor de seneste år, og i dag vil det oppustelige board være det oplagte valg for de fleste. 

Mange almene hardboards er skrøbelige og kan hurtigt blive beskadiget ved uheld eller forkert håndtering. Er skaden sket, og har man slået hul i et hardboard, skal det repareres hurtigst muligt, ellers vil det indtage vand, og herefter blive tungt og svært at få fremdrift i.

Oppustelige stand up paddle boards kan tåle stød, slid og at blive brugt i alle vejrforhold. Overvejer du at investere i dit første stand up paddle board, så gå altid efter et kvalitets board, som kan tåle at blive brugt. Vi oplever SURFMORE har en god gensalgsværdi på brugt markedet og derfor vil du sommetider også kunne finde et brugt board at komme i gang med. 

SURFMORE er konstrueret, designet og gennemtestet til at blive brugt i alle forhold, så hold dig ikke tilbage. Alle komponenter er designet til at kunne blive udskiftet ved slidtage, og vi er i konstant dialog med vores producenter og leverandører omkring udvikling og optimering af vores produkter.