Oppustelig Kajak

Er du på udkig efter en oppustelig Kajak? Så er du landet det rigtige sted, for hos SURFMORE forhandler vi også kajakker til dig, som vil ud på vandet. Rul ned på siden, og se vores udvalg af oppustelige kajakker. 

Viser alle 2 resultater

  • riverside-oppustelig-kajak-1-person

    Riverside Oppustelig Kajak 1 personer

    2.349,00 kr.
  • riverside-oppustelig-kajak-1-person

    Riverside Oppustelig Kajak 2 personer

    3.399,00 kr.

Oppustelig kajak

Oppustelige kajakker er gennem de sidste år efterhånden blevet så gode, at man med god samvittighed kan investere i en oppustelig kajak til familien eller sommerhuset. Typisk fås oppustelige kajakker i modeller som passer til både 1 og 2 personer. En oppustelig kajak kan pumpes op i løbet af en håndfuld minutter og herefter kan i være klar til at komme på vandet. 

Brug den oppustelig kajak på sommerferien eller tag den med i sommerhus eller på tur. Det smarte ved en oppustelig kajak er blandt andet, at den nemt og hurtigt kan pumpes op. Faktisk tager det ikke mere end nogle minutter før du har fyldt luft i din oppustelige kajak. Vores oppustelige kajakker leveres komplette med alt medfølgende tilbehør for at komme på vandet i en fart. 

Oppustelig kajak 2 personer

En familie med flere børn kan gøre sig klogt i, at vælge en oppustelig kajak til 2 personer. Derved kan i som forældre tage børnene med på vandet eller de kan tage afsted sammen. En oppustelig kajak 2 personer øger glæden og oplevelsen fælles for alle. Tag afsted 2 personer i en oppustelig kajak og kombiner det med vandtætte mobilcovers og snacks til turen. 

En oppustelig kajak 2 personer har 2 sæder og er naturligt også en smule større. Den tager selvfølgelig også en smule længere tid, at pumpe op, men samtidigt giver den mulighed for at give massere af gode timer på vandet. 

Er i en familie med flere børn er en oppustelig kajak 2 personer helt klart det fortrunke valg. 

 

Kajak oppustelig

Det kan virke vildt, at man blot kan pumpe luft i en oppustelig kajak, men faktisk er det ikke så vildt endda. En oppustelig kajak er fremstillet med en slags ‘drop-stich’ som vi kender det fra oppustelige SUP boards og hot tubs til haven. 

Den oppustelige kajak rulles ud og pumpes derefter op med den medfølgende pumpe. Pumpen har et indbygget manometer og anviser hurtigt og nemt, hvor meget luft der skal pumpes i. En oppustelig kajak skal være hård, før den har den fulde effekt. 

Oppustelige kajakker kan bruges stortset alle steder med vand. Det kan være på den lokale sø. Det kan også være at i lægger til ved gudenåen og vil sejle en længere tur i jeres oppustelige kajak til 2 personer. Mulighederne er enormt mange for gode oplevelser på vandet i en oppustelig kajak.

Husk samtidigt at en oppustelig kajak er nem at transportere og hurtigt kan med medbringes i familiens bil, campingvogn eller sommerhus. 

 

Redningsvest til oppustelig kajak 

Måske er det fristende at undlade redningsvesten på turen. Dog er det i dag et lovkrav, at alle som står på sup board, water tube eller tager ture i oppustelige kajakker benytter en redningsvest. 

En redningsvest har til formål at skabe opdrift og ikke mindst sikkerhed på vandet. Opdriften er vigtig. Falder du i vandet fra din oppustelige kajak, så vil redningsvesten hjælpe med at holde dig ovenvande i vandoverfladen. Redningsvesten sørger altså dermed for, at du kommer til at blive liggende i vandoverfladen og det er i høj grad med til at sikre, at du ikke kommer noget til. 

En redningsvest skal passe til din kropsvægt. Det skal den, da det er vigtigt at mængden af opdrift også passer til din redningsvest. Det er det, da redningsvesten selvfølgelig skal holde dig ovenvande, hvis du skulle falde i vandet. Sørg derfor altid for at benytte en godkendt redningsvest, når du er på tur i en oppustelig kajak.

 

Tilbehør til kajak

Som udgangspunkt skal du altid benytte en svømmevest. Det kan være en redningsvest som giver massere af opdrift eller en behagelig svømmevest som sidder godt på kroppen.

Det er altid et absolut must-have at benytte en redningsvest og det er uanset hvor dygtig en svømmer du endnu engang er. En svømmevest til SUP board, oppustelig kajak eller vandski er et must-have for alle!

Skal du på tur i din oppustelige kajak eller måske bare en helt almindelig kajak, så kan det være praktisk med en vandtæt taske. Mange tur sejlere medbringer drybags også kaldet vandtættetasker. En drybag holder dine ting tørt og sikrer, at falder du i vandet, så bliver tingene ikke våde. Det kan være utrolig praktisk med en vandtæt taske, som hjælper med at holde håndklæde poncho, sko og mobiltelefoner tørre.