Kitesurfing udstyr

Med det rette kitesurfing udstyr er du sikker på, at du får en god oplevelse på vandet med kitesurfing. Vores sortiment af kitesurf inkluderer alt fra kites, boards, liner, fodstropper, trapezer og meget mere! Rul ned på siden, og se hele vores udvalg af kitesurfing udstyr.

Viser alle 12 resultater

 • CABRINHA-kite-pumpe

  Cabrinha Sprint Inflation Pump (std)

  379,00 kr.
 • F-One-Platinium-3-Handle-Kiteboarding-Bindings

  F-One Platinium 3 Handle +Kiteboarding Bindings

  1.199,00 kr.
 • f-one-sikkerheds-leash

  F-One Safety Kiteboarding Leash

  From 219,00 kr.
 • surfears-3-0-oerepropper

  SurfEars 3.0 Ørepropper – Voksen

  348,00 kr.
 • Kite-adapter-kit

  Kite Adapter Kit

  89,00 kr.
 • kitefix-mini-reperations-kit

  Kitefix Mini Repair Kit

  299,00 kr.
 • kite-fix-glu-fix-lim

  Kitefix Gluefix (Lim)

  149,00 kr.
 • manera-kite-kniv

  Manera Kite Safety Knife

  119,00 kr.
 • Tilbud kite-fix-komplet-reperations-kip

  KiteFix Komplet Kitesurfing Reparations Kit

  469,00 kr.
 • manera-747-wheel-2023-kiteboarding-taske-175-cm

  Manera 747 Wheel 2023 Kiteboarding Taske (175cm)

  1.899,00 kr.
 • f-one-big-air-kite-pumpe-mango

  F-One Big Air Kite Pumpe – Mango

  319,00 kr.
 • Tilbud surfmore-noegleboks-med-kode

  SURFMORE Nøgleboks

  249,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage

Kitesurf er en udfordrende, ekstrem og adrenalinfyldt vandsport, der kan få de fleste op at køre! Den populære vandsport kræver dog det rette udstyr for, at du får den bedst mulige oplevelser, hvor sikkerheden samtidig er i top.

Uanset om du er nybegynder, øvet eller avanceret kitesurfer, er det vigtigt, at du har anskaffet dig det rette kitesurfing udstyr, da du ellers ikke vil få den oplevelse med sporten, som du ønsker.

Vi ved hvor vigtigt det er, hvorfor vi også byder på alt i kitesurfing udstyr, så du forhåbentlig kan og bliver bidt af sporten!

 

Kitesurf udstyr til enhver surfer

Der er et par komponenter, som er fuldstændig essentielle for, at du overhovedet kan komme ud at kitesurf, og disse spiller en afgørende rolle i din oplevelse med kitesurfing. Her taler vi blandt andet om kitesurf board, en kitesurf drage, trapez, liner og mere til.

 

Kites

Selve kiten, eller drage, som mange også kalder den, er blandt det mest vigtige, da det er den, som skal sætte skub i dit board og skabe fremdrift på vandet.

Kites findes i mange forskellige typer, størrelser og kommer med hver deres fordele og ulemper. Drager eller kites til kitesurfing er oppustelige, så du let kan transportere dem rundt, opsætte dem og komme på vandet. De byder på stabilitet, let håndtering og er modsat wingfoil og windsurf nemmere at håndtere på vandet, vil vi mene.

Boards

Dit kitesurf board er i princippet lige så vigtig som selve kiten. Her findes der flere forskellige typer af kiteboards, som inkluderer waveboards, foil boards, twintips og flere til.

Waveboards kan du bruge til ridning på bølger, mens foilboards er oplagte til surfing i forholdsvis let vind.

 

Trapezer

En kitesurf trapez er et must have for dig, der kitesurfer! Og det samme er faktisk gældende for windsurfere, der bør have en windsurf trapez. Kitesurfing trapezen forbinder dig til din kite, og hjælper med at fordele trækket fra vinden, så det er nemmere at styre og du kan få fremdrift i din surfing.

Der findes hovedsageligt to typer af trapezer, nemlig hoftetrapez og siddetrapez. Hoftetrapezer giver større bevægelsesfrihed, mens en siddetrapez giver ekstra støtte og er brugervenlige for begyndere. 

 

Begynder kitesurfing udstyr: Hvad har jeg brug for?

Hvis du er nybegynder til kitesurfing, er det vigtigt, at du starter med det rigtige og rette udstyr, som sikrer dig brugervenlighed, nem håndtering og stabilitet til at starte med. Begynder kitesurfing udstyr inkluderer blandt andet kite, board, trapez, men også en pumpe, så du kan få luft i dragen.

Begynder kitesurfing udstyr er ofte lavet i pakker, der sikrer dig alle elementer, så du får et komplet sæt og kan gå i gang.

 

Startpakker

Mange mærker tilbyder komplette kitesurf pakker, der inkluderer alt du har brug for, så du får en blød og let start med kitesurfing. Disse pakker er oftest lavet til nybegyndere, hvorfor de kommer med brugervenligt udstyr.

 

Sikkerhedsudstyr

Kitesurfing indgår i kategorien, ‘ekstremsport’, hvorfor vi anbefaler, at du investerer i en god vandsportshjelm, impact vest eller svømmevest samt andet neopren som en våddragt i høj kvalitet og slidstærke neopren sko.

 

Let håndterbare kites

Vælg gerne en kite, der er kendt for at have god stabilitet og let håndtering, da du dermed får mest muligt brugervenlighed. Derudover er en funktion som depower ideelt for begyndere, da du i højere grad kan styre din drage i den stærke vind.

 

Køb kitesurfing udstyr på SURFMORE.dk

Hos SURFMORE, din danske webshop med surfing udstyr, finder du et omfattende udvalg af kitesurf og de tilhørende elementer fra de bedste og største mærker i branchen.

Har du nogen spørgsmål til kitesurf udstyr, eller har vi ikke det, du står og mangler, sidder vi klar til at hjælpe dig med kundeservice i førsteklasse!