Aloiki

Aloiki er et mindre italiensk mærke, som laver håndlavede og skræddersyede skateboards med cool design. Skaberne bag Aloiki Longboard Design har et stort kendskab til boardsports som skateboarding, snowboarding og surfing, og det er med denne baggrund, at de formår skabe fantastiske skateboards.

Viser et enkelt resultat

  • aloiki-kicktail-komplet-longboard-36-5-harapan

    Aloiki Kicktail Komplet Longboard 36.5″ – Harapan

    1.349,00 kr.

Hvem er Aloiki?

Aloiki er et mindre firma med beliggenhed i Italien, som udvikler, designer og producerer forskellige typer skateboards, heriblandt traditionelle skateboards, longboards, men også gode cruiserboards.

Alle skateboards fra Aloiki Longboard Design er skræddersyede løsninger, som er håndlavet i Italien og ovenikøbet med fede designs.

Hvorfor vælge et skateboard fra Aloiki?

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge et cool skateboard fra Aloiki Longboard Design. Vi vil hos SURFMORE gerne fremhæve, at Aloiki skræddersyer produktionen af deres skateboards, hvilket gør dem unikke. Men også formen, størrelsen på boards, trucks, hjulene og træen, der anvendes i disse skateboards gør, at hver eneste model er unik. Og så synes vi ovenikøbet, at du får skateboards fra Aloiki til en særlig fordelagtig pris.