SUP Paddles

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af padler til SUP (Stand Up Paddle). Vi har både SUP paddles i aluminium, glasfiber og carbon. Se herunder vores udvalg af SUP paddles i forskellige mærker, længder og modeller.

Viser alle 11 resultater

 • prolimit-taske-paddle

  PROLIMIT SUP Double Paddle Bag – Sort/Hvid

  599,00 kr.
 • prolimit-sup-paddle-blade-cover

  PROLIMIT SUP Paddle Blade Cover

  249,00 kr.
 • Tilbud surfmore-aluminium-sup-paddle-3-delt-2020-alle-dele

  SURFMORE Aluminium SUP Paddle 3-delt 2020

  199,00 kr.
 • nsp-carbon-hybrid-86-2-delt-justserbar-sup-paddle

  NSP Carbon Hybrid 86 2-delt justerbar SUP Padle

  1.799,00 kr.
 • nsp-paddle-allround-86-50-carbon-coco-hybrid-blad

  NSP Paddle Allround 86-50% Carbon Coco Hybrid

  2.299,00 kr.
 • Tilbud surfmore-fiberglass-sup-paddle-3-delt

  SURFMORE Fiberglass SUP Paddle 3-delt

  399,00 kr.
 • Tilbud surfmore-alu-sup-paddle

  SURFMORE Alu SUP Paddle 3-delt

  299,00 kr.
 • fanatic-carbon-sup-paddle-justerbar

  Fanatic Carbon SUP Paddle Justerbar

  1.849,00 kr.
 • stx-hybrid-sup-kajak-paddle

  STX Hybrid SUP/Kajak Paddle

  479,00 kr.
 • fanatic-diamond-sup-paddle

  Fanatic Diamond SUP Paddle

  1.879,00 kr.
 • fanatic-pure-8-0-sup-paddle

  Fanatic Pure 8.0 SUP Paddle

  999,00 kr.

SUP Paddle: Hvad er det?

Som Stand Up Paddle surfer med mod på mere, skal du højest sandsynligt før eller siden, tage stilling til valget af din SUP paddle. Som begynder og førstegangs surfer kan du fint klare det med den medfølgende aluminiums paddle, som er inkluderet  i de fleste komplette SUP sæt. Aluminums padler er fint til begyndere, men i takt med at din teknik, fremdrift og balance bliver bedre, så er det vores klare anbefaling, at du investerer i lettere, stivere og bedre padler. Det vil du få stor glæde af på længere sigt. 

I alle oppustelige SUP boards fra SURFMORE medfølger altid en 3-delt aluminums paddle, hvor skaftet er fremstillet i aluminium, mens bladet er fremstillet i en stærk plast kombination af blandt andet nylon, som giver fremdrift og stivhed. Samtidig er padlen justerbar og kan indstilles alt efter niveau og højde. Her får du en overordnet god paddle, som kan bruges langt hen ad vejen og til de fleste behov. Vi anbefaler altid, at du starter med aluminiums standard padler som begynder og i takt med, at du bliver dygtigere, skal du begynde at investere i bedre udstyr herefter. Det ser vi som den naturlige og ærlige fremgangsmåde, når du skal godt i gang som SUP surfer.

Når bølgerne skal være større og turene længere, er det på tide at udskifte de klassiske padler og dermed se efter fiberglass padler – eller de helt dyre og kompromisløse kulfiber padler. 

 

Skal jeg vælge fiberglass eller aluminium SUP paddle? 

Vi får løbende mange forespørgseler på valg af padler, størrelser og modeller. Det kan sommetider være svært, at svare på hvilken paddle som er den bedste, da det ofte kan vise sig at være en meget individuel smagssag og spørgsmål om paddle teknik. Vi hjælper dog altid gerne og svare altid på de eventuelle spørgsmål du kunne have til valg af den rette paddle.

Peter fortæller om vores aluminium paddle i denne video. Se vores andre videoer og bliv klogere på indstilling af højden på din paddle og andre tips og tricks til hurtige paddle tag!

 

Det oplagte valg: Fiberglass SUP paddle

Fiberglass padler er en hybrid mellem den klassiske aluminiums paddle og kulfiber padlen. Her får du en mellemting, som både er letvægt, hurtig og samtidig stærk – oftest i et prisleje hvor alle kan være med. Disse padler kan altid justeres og indstilles i højden, hvilket er en stor fordel som familie, eller hvis man blot er flere, som vil benytte en kvalitets paddle med fart og stivhed. En god paddle til SUP skal helst være stiv og stabil. Dette sikrer, at du kan flytte så meget vand som muligt, og er samtidig med til at sikre dig mere fart og fremdrift på vandet. En billig fremstillet aluminiums paddle vil før eller siden blive blød, men som begynder kan dette være udemærket! 

Er du til den kompromisløse løsning og vil altid have det bedste grej, skal du se efter en kulfiber paddle, også kaldet carbon paddle. En carbon paddle fås ned til en egenvægt på 600 gram og er fremstillet i kulfiber lag. Det er samme materiale, som man bruger til racerbiler og professionelle racercykler. Her får du det bedste på markedet i stiveste og stærkeste konstruktion. En paddle som denne er det ultimative inden for forskellige typer padler og er det samme valg som professionelle benytter. Her får du en fantastisk oplevelse med Stand Up Paddle surfing grundet den ekstremt lave vægt og fart. 

En kulfiber paddle skal skæres til og justeres til vedkommende, som skal bruge padlen. Det skal dog nævnes, at en kulfiber paddle også er langt mere skrøbelig end fiberglass padler og aluminums padler. En kulfiber paddle kan ikke tåle at blive tabt eller få hårde salg. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os, hvis du kunne have spørgsmål til køb af en kulfiber paddle. 

 

Hvilken SUP paddle skal jeg vælge? Valget kan være svært!

En 3-delt paddle er akkurat, som det lyder – nemlig en paddle som kommer i tre dele. Den kan hurtigt sammensættes og justeres efter højden. Det gør den praktisk og overskuelig at have med, uanset hvor du planlægger at tage på vandet. En 3-delt paddle er samtidigt også nem at skille ad og rengøre efter brug. Det gør den til et rigtig godt valg for begynderen. Prisen er selvfølgelig også en indikator på at padlen egner sig godt til begyndere.

I takt med at du bliver en dygtigere surfere, skal du overveje at se efter bedre padler til surfing. Der er nemlig rigtig mange forskellige padler, og de kommer i forskellige materialer, længder og med forskellige typer blade. Mange begyndere vælger aluminiums eller fiberglas padler, mens professionelle eller sup-entusiaster vil foretrække sup padler fremstillet i kulfiber, også kaldet karbon. Det er samme materiale man bruger til racerbiler og professionelle racercykler.  

Har du fået smag for surfing, skal du overveje at investere i en stivere og lettere paddle. Du vil lynhurtigt opleve, hvor vigtig en god paddle er for optimal fremdrift og fart. En let og stiv paddle skaber mere fremdrift og samtidigt vil du pludseligt kunne fornemme vigtigheden i at have god teknik på boardet. Det er en af flere elementer som viser sig at være vigtig, når du først kommer godt i gang med sporten. En stiv paddle vil sikre konstant fremdrift i dine padletag og samtidig vil den kunne sørge for optimal fart på vandet. En blød paddle vil derimod komme til at føles, som at du padler med en snor, og du vil komme til at skubbe meget vand fra bladet, som ikke giver dig fart.

 

Hvornår skal jeg vælge en carbon SUP paddle?

En carbon SUP paddle til paddleboard er den ypperste paddle inden for padler til SUP boards. Carbon, eller kulfiber, som det også kaldes, er det materiale, der bruges til racerbiler og anden kvalitetsudstyr. Når du vælger en SUP paddle i carbon køber du toppen af poppen. Du får den stiveste, letteste og stærkeste paddel til surfing på markedet!

Carbon SUP padler kendetegnes ved den ekstremt lave vægt. En carbon SUP paddle vejer mellem 550 og 700g, og det giver en ultralav vægt, når du skal ud at give den gas på dit paddleboard.

Carbon er et ekstremt hårdført og stift materiale. Her kan du virkelig flytte krafterne fra kroppen og ned gennem padlen. Det giver dig massere af fart, da padlen er stiv og let.

En god carbon SUP paddle koster mellem kr. 1500 og kr. 2.000 kroner, og du finder modeller fra mange forskellige mærker, bl.a. NSC, Fanatic, NSP og mange andre.

Mærker og producenter af SUP paddle

Leder du efter en helt speciel paddle fra et bestemt mærke, eller er størrelsen på din drømme paddle i rest ordre hos din surf shop? Tøv ikke med at kontakte os med forespørgseler på padler, våddragt eller andet tilbehør til din næste surf tur. Ofte har vi mulighed for at skaffe produkter på bestiling gennem vores forhandler netværk og oftest kan vi matche de bedste priser på markedet på mange produkter. Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel på netop det produkt du mangler til kontakt@surfmore.dk

 

Køb SUP paddle på tilbud på SURFMORE.dk

SURFMORE.dk startede oprindeligt ud som en online butik, der specialiserede sig i Stand Up Paddle sporten, både når det gælder oppustelige SUP boards, hard SUP boards, men også alle de komponenter, der hører til sporten.

Det betyder, at vi lige siden startet har haft et stort fokus på SUP udstyret, såsom SUP paddles, SUP leash, våddragter og meget mere. Vi tilbyder derfor et bredt sortiment, når det kommer til SUP padler. Har du nogen spørgsmål til en eventuel SUP paddle, du har set dig lun på, sidder vi klar til at hjælpe dig.