Padler

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af padler til Stand Up Paddle surfing. Vi har både SUP paddles i aluminium, glasfiber og carbon. Se herunder vores udvalg af SUP paddles i forskellige mærker, længder og modeller.

Viser alle 9 resultater

 • Tilbud surfmore-fiberglass-sup-paddle-3-delt

  SURFMORE Fiberglass SUP Paddle 3-delt

  399,00 kr.
 • Tilbud supalupaddle

  SURFMORE Alu SUP Paddle 3-Delt

  299,00 kr.
  Kun 7 stk tilbage
 • Tilbud surfmore-alu-sup-paddle

  SURFMORE Alu SUP Paddle 3-DELT

  199,00 kr.
 • fanatic-carbon-sup-paddle-justerbar

  Fanatic Carbon SUP Paddle Justerbar

  1.849,00 kr.
 • SUP-Kajak-paddle

  STX SUP/Kajak Paddle

  429,00 kr.
 • fanatic-diamond-sup-paddle

  Fanatic Diamond SUP Paddle

  1.879,00 kr.
 • fanatic-pure-8-0-sup-paddle

  Fanatic Pure 8.0 SUP Paddle

  999,00 kr.
 • Tilbud NSC-Carbon-SUP-Paddle-Justerbar

  NSC Carbon SUP Paddle Justerbar

  999,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • SUP-Aluminium-paddle

  SUP Aluminium paddle

  249,00 kr.

SUP Paddles

Som Stand Up Paddle surfer med mod på mere, skal du højest sandsynligt før eller siden, tage stilling til valget af din SUP paddle. Som begynder og førstegangs surfer kan du fint klare det med den medfølgende aluminiums paddle, som er inkluderet  i de fleste komplette SUP sæt. Aluminums padler er fint til begyndere, men i takt med at din teknik, fremdrift og balance bliver bedre, så er det vores klare anbefaling, at du investerer i lettere, stivere og bedre padler. Det vil du få stor glæde af på længere sigt. 

I alle oppustelige SUP boards fra SURFMORE medfølger altid en 3-delt aluminums paddle, hvor skaftet er fremstillet i aluminium, mens bladet er fremstillet i en stærk plast kombination af blandt andet nylon, som giver fremdrift og stivhed. Samtidig er padlen justerbar og kan indstilles alt efter niveau og højde. Her får du en overordnet god paddle, som kan bruges langt hen ad vejen og til de fleste behov. Vi anbefaler altid, at du starter med aluminiums standard padler som begynder og i takt med, at du bliver dygtigere, skal du begynde at investere i bedre udstyr herefter. Det ser vi som den naturlige og ærlige fremgangsmåde, når du skal godt i gang som SUP surfer.

Når bølgerne skal være større og turene længere, er det på tide at udskifte de klassiske padler og dermed se efter fiberglass padler – eller de helt dyre og kompromisløse kulfiber padler. 

 

Fiberglass eller aluminium? 

Vi får løbende mange forespørgseler på valg af padler, størrelser og modeller. Det kan sommetider være svært, at svare på hvilken paddle som er den bedste, da det ofte kan vise sig at være en meget individuel smagssag og spørgsmål om paddle teknik. Vi hjælper dog altid gerne og svare altid på de eventuelle spørgsmål du kunne have til valg af den rette paddle.

Peter fortæller om vores aluminium paddle i denne video. Se vores andre videoer og bliv klogere på indstilling af højden på din paddle og andre tips og tricks til hurtige paddle tag!

 

Det oplagte valg: Fiberglass SUP paddle

Fiberglass padler er en hybrid mellem den klassiske aluminiums paddle og kulfiber padlen. Her får du en mellemting, som både er letvægt, hurtig og samtidig stærk – oftest i et prisleje hvor alle kan være med. Disse padler kan altid justeres og indstilles i højden, hvilket er en stor fordel som familie, eller hvis man blot er flere, som vil benytte en kvalitets paddle med fart og stivhed. En god paddle til SUP skal helst være stiv og stabil. Dette sikrer, at du kan flytte så meget vand som muligt, og er samtidig med til at sikre dig mere fart og fremdrift på vandet. En billig fremstillet aluminiums paddle vil før eller siden blive blød, men som begynder kan dette være udemærket! 

Er du til den kompromisløse løsning og vil altid have det bedste grej, skal du se efter en kulfiber paddle, også kaldet carbon paddle. En carbon paddle fås ned til en egenvægt på 600 gram og er fremstillet i kulfiber lag. Det er samme materiale, som man bruger til racerbiler og professionelle racercykler. Her får du det bedste på markedet i stiveste og stærkeste konstruktion. En paddle som denne er det ultimative inden for forskellige typer padler og er det samme valg som professionelle benytter. Her får du en fantastisk oplevelse med Stand Up Paddle surfing grundet den ekstremt lave vægt og fart. 

En kulfiber paddle skal skæres til og justeres til vedkommende, som skal bruge padlen. Det skal dog nævnes, at en kulfiber paddle også er langt mere skrøbelig end fiberglass padler og aluminums padler. En kulfiber paddle kan ikke tåle at blive tabt eller få hårde salg. Vi anbefaler derfor altid, at du kontakter os, hvis du kunne have spørgsmål til køb af en kulfiber paddle. 

 

Boards til nybegynderen 

En paddle er dit våben og redskab til at sikre fart, fremdrift og hurtige vendinger. Du vil komme til at have den i hænderne størstedelen af tiden, og derfor er det også vigtigt, at du tager dig god tid til at undersøge hvilken type padler som findes på markedet, men også hvilket som passer til dit niveau og behov. På langt de fleste begynder boards bruges en aluminiums paddle som er justerbar. Det er rigeligt til de fleste begyndere og i takt med at man bliver bedre, kan man altid vælge at investere i en anden type paddle eller flere forskellige type padler efter behov og vejr. 

 

Padler til SUP

En 3-delt paddle er akkurat som det lyder – nemlig en paddle som kommer i tre dele. Den kan hurtigt sammensættes og justeres efter højden. Det gør den praktisk og overskuelig at have med, uanset hvor du planlægger at tage på vandet. En 3-delt paddle er samtidigt også nem at skille ad og rengøre efter brug. Det gør den til et rigtig godt valg for begynderen. Prisen er selvfølgelig også en indikator på at padlen egner sig godt til begyndere.

I takt med at du bliver en dygtigere surfere, skal du overveje at se efter bedre padler til surfing. Der er nemlig rigtig mange forskellige padler, og de kommer i forskellige materialer, længder og med forskellige typer blade. Mange begyndere vælger aluminiums eller fiberglas padler, mens professionelle eller sup-entusiaster vil foretrække sup padler fremstillet i kulfiber, også kaldet karbon. Det er samme materiale man bruger til racerbiler og professionelle racercykler.  

Har du fået smag for surfing, skal du overveje at investere i en stivere og lettere paddle. Du vil lynhurtigt opleve, hvor vigtig en god paddle er for optimal fremdrift og fart. En let og stiv paddle skaber mere fremdrift og samtidigt vil du pludseligt kunne fornemme vigtigheden i at have god teknik på boardet. Det er en af flere elementer som viser sig at være vigtig, når du først kommer godt i gang med sporten. En stiv paddle vil sikre konstant fremdrift i dine padletag og samtidig vil den kunne sørge for optimal fart på vandet. En blød paddle vil derimod komme til at føles, som at du padler med en snor, og du vil komme til at skubbe meget vand fra bladet, som ikke giver dig fart.

 

Hvornår skal jeg vælge en kulfiber sup paddel?

En kulfiber paddle til sup er den ypperste paddle indenfo padler til sup boards. Kulfiber er det materiale man bruger til racerbiler og anden kvalitetsudstyr. Når du vælger en SUP paddel i kulfiber køber du toppen af poppen. Du får den stiveste, letteste og stærkeste paddel til surfing på markedet!

Kulfiber padlerne kendetegnes ved den ekstremt lave vægt. En kulfiber paddel vejer mellem 550 og 700g og det giver en ultra lav vægt når du skal ud at give den gas på dit paddleboard.

Kulfiber er et ekstremt hårdført og stift materiale. Her kan du virkelig flytte krafterne fra kroppen og ned gennem padlen. Det giver dig massere af fart, da padlen er stiv og let.

En god kulfiber paddle koster mellem kr. 1500 og kr. 2.000 kroner.

Se vores Fanatic carbon paddel her. Fanatic er kendt for deres top kvalitetspadler til surferen som ikke vil gå på kompromis!

 

Paddles i aluminium eller fiberglass? 

Synes du at kulfiber padler er en dyr investering, forstår vi dig godt. En paddle i kulfiber koster hurtigt et par tusinde, og samtidig er den uhyre skrøbelig overfor stød og slag. Den skal værnes om som en pæn vase, og tåler helst ikke at falde på klinkegulvet. Det holder den nemlig ikke til. En paddle i dette materiale er det ypperste indenfor branchen og foretrækker man minimal vægt, maksimal fremdrift og fart, er det afgjort valget at investere i en paddle i kulfiber.

Flere og flere foretrækker at vælge en fiberglass paddle. Den er forholdsvis hårdfør, kan tåle stød og slag og samtidig er investeringen betydelig mindre. Mange øvede surfere foretrækker faktisk fiberglass padler grundet den lave vægt og det hårdføre materiale, som er en væsentlig fordel at nævne.

Vi kan skaffe padler fra andre mærker og brands 

Leder du efter en helt speciel paddle fra et bestemt mærke, eller er størrelsen på din drømme paddle i rest ordre hos din surf shop? Tøv ikke med at kontakte os med forespørgseler på padler, våddragt eller andet tilbehør til din næste surf tur. Ofte har vi mulighed for at skaffe produkter på bestiling gennem vores forhandler netværk og oftest kan vi matche de bedste priser på markedet på mange produkter. Du er altid velkommen til at sende os en forespørgsel på netop det produkt du mangler til [email protected]