CORE

På denne side finder du alle vores produkter fra CORE. Vi sætter en dyd i at have beskyttelse til skate, ski og surfing, da sikkerhed er førsteprioritet.

Hvem er CORE?

Det er ingen hemmelighed. Vi er vilde med CORE og det er der flere grunde til. CORE er et af de mest fremadstormende skate brands i hele Europa. Med base og hovedsæde i UK designes og fremstilles tilbehør og beskyttelse til skating og actionsport. Det unikke ved CORE er at amatører og profesionelle møder hinanden i parken og fælles for alle er en ekstrem høj og kvalitetsbevidst tilgang til produkterne.

CORE er kendt for at levere høj kvalitet i produkterne og finish følger med. Rigtig mange skatere, atleter og hverdagsbrugere vælger CORE grundet den høje kvalitet, men også det arbejde og ikke mindst finish som ligger i produkterne. Kvaliteten er virkelig i højsædet når du vælger CORE. Af denne grund forhandler vi også CORE hos SURFMORE.

Hvilke beskyttelsesprodukter fås hos CORE? 

CORE fremstiller i bund og grund sikkerhed til asfalt. Og hvad vil det sige? Jo, CORE designer alt fra knæbeskyttere, håndledsbeskyttere og hjelme til skate. Det er både beskyttelse og tilbehør til begyndere, såvel øvede og profesionelle atleter.