Skaterhjelme til voksne

En god og sikker skaterhjelm til voksne er altafgørende, når du skater, uanset om det er på board, inliners, løbehjul eller noget fjerde! En skaterhjelm skal have behagelig komfort, beskytte hovedet og overholde sikkerhedsstandarder. Her på siden finder du hele vores udvalg af godkendte og billige skaterhjelme til voksne.

Skating er for mange ikke blot en sport, men en fuld livsstil de lever sig ind i – og det er uanset om du er på skateboard, rulleskøjter eller løbehjul. Du ved det nok allerede godt, men ønsker du sikkerhed og fornuftig skating, skal du have en pålidelig skaterhjelm, der sikrer dig tryghed, når du giver den gas i parken, gaderne eller hvor end du skater.

 

Skaterhjelm til voksne med sikkerhed og stil

Nogle mennesker synes, at det ser dumt ud med en skaterhjelm på, men det er altså ikke det, det handler om. I første omgang handler det om at få en hjelm, som giver dig tilstrækkeligt med beskyttelse, men samtidig også den nødvendighed for, at du føler dig tryg, når du står skater. 

Hvis du ønsker ultimativ beskyttelse, kan du med fordel vælge en skaterhjelm med MIPS (Multi-Directional Impact Protection System). Dette er en avanceret teknologi, der efterhånden anvendes i flere og flere skaterhjelme, men også skihjelme, som reducerer risiko for skader og hjernerystelse ved hjælp af en lagdelt konstruktion. Konstruktionen tillader, at der sker en grad af bevægelse mellem hjelmen og hovedet, der reducerer mængden af roterende kraft.

Derudover er det ikke sandt, at der ikke findes fede skaterhjelme til voksne, for det gør der bestemt! Vi vil i hvert fald mene, at du finder et hav af fede skaterhjelme til voksne hos os fra kendte mærker som bl.a. Triple Eight, K2, ALK13, Core og Fuse, men også det danske mærke, NSC.

 

Er der forskel på skaterhjelme til damer og herrer?

Der findes ikke mange skaterhjelme, som er decideret udviklet til de to køn, dvs. herre og dame, hvorfor der heller ikke er særlig stor forskel. Størstedelen af skaterhjelme til voksne er er lavet i unisex varianter, hvor de mest markante forskelle vil være design, farvevalg og så er de lavet til at passe de forskellige hovedformer og størrelser, vi ser hos mænd og kvinder.

Der findes visse producenter, også iblandt ovennævnte mærker, som laver variationer i deres design eller tilføjer ekstra egenskaber, som henvender sig specifikt til dame og herre.

Når du skal finde den bedste skaterhjelm til voksne for dig, er det vigtigste, at du prioriterer sikkerhed og beskyttelse over udseendemæssige detaljer som farver og design. Det vigtigste er, at din skaterhjelm til voksne overholder sikkerhedsstandarder, og har den rette beskyttelse.

Det vil sige, at ja, der er forskel på skaterhjelme til damer og herrer, hvis du vælger sådan en model, men størstedelen vil være fremstillet i et unisex design, så de passer til begge køn.

 

Kig efter dette, når du vælger skaterhjelm til voksne!

Blandt de vigtigste funktioner og egenskaber i skaterhjelme er komfort og pasform. Har du en hjelm, som sidder dårligt, bliver det irriterende at stå på skateboard, inliners eller løbehjul, da du hele tiden vil være bevidst om, at hjelmen sidder forkert.

Derudover giver en god pasform dig også det bedste udgangspunkt for at få den rette beskyttelse til dit hoved i tilfælde af et fald. Dernæst skal den selvfølgelig passe korrekt på dit hoved og have justerbare muligheder som justerbare stropper samt polstrede indersider, der giver dig ekstra komfort og sikkerhed.

 

Køb skaterhjelm til voksne her på SURFMORE.dk

Hos os finder du et bredt sortiment af både godkendte skaterhjelme til voksne, men også billige modeller, hvor de er fremstillet med de mest nødvendige funktioner. Uanset om du hænger ud i den lokale skatepark, cruiser rundt i byen eller hjemme i privaten, har vi den bedste skaterhjelm til voksne til dig.

Skateboarding, uanset om det er rulleskøjter, trick løbehjul eller hvis du kører på BMX cykel handler om frihed og at have det sjovt. Med en god skaterhjelm til børn og voksne får du selvtilliden i top, hvilket også gør, at du i højere grad tør udføre nye tricks, hop og forsøge dig.