Skibriller

I denne kategori finder du alle vores goggles på siden. Vi får løbende nye modeller på lager, og uanset om det er skibriller til dame, herre eller børn, finder vi en løsning.

Viser 1–27 af 44 resultater

 • smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller

  649,00 kr.
 • smith-french-skibrille

  SMITH Range Skibriller

  679,00 kr.
 • alpina-skibriller-børn

  ALPINA PINEY SKIBRILLER BØRN – MAT SORT

  299,00 kr.
 • flexta-ski-brille-onesize

  FLAXTA EPSIODE BLACK – SKIBRILLER

  1.399,00 kr.
 • smith-ski-brille-camo

  SMITH – DAREDEVIL – 0NH/OLIVE PLANT CAMO

  699,00 kr.
 • smith-skibrille

  SMITH – Reason OTG, Olive w/ Ignitor Mirror Antifog

  679,00 kr.
 • smith-squad-skibrille

  SMITH – SQUAD BLACK/PLANTIUM

  899,00 kr.
 • Tilbud smith-squad-olive

  SMITH – SQUAD CHROMAPOP SUN GREEN

  1.099,00 kr.
 • smith-skibrille-squad-xl

  SMITH – SQUAD XL

  1.199,00 kr.
 • smith-drift-skibrille

  SMITH AS Drift

  649,00 kr.
 • smith-mag-cromapop-skibrille

  SMITH I/O Mag Chromapop Skibriller – SUN GREEN

  1.879,00 kr.
 • smith-mag-chromapop-skibrille

  Smith I/O MAG White Vapor – ChromaPop Everyday Rose Gold Mirror

  1.999,00 kr.
 • smith-Chromapop-skibrille

  SMITH I/O MAG XL – 0NH/OLIVE PLANT CAMO

  1.879,00 kr.
 • smith-Chromapop-skibrille

  SMITH SQUAD MAG – 0NN/SEPIA LUXE

  1.879,00 kr.
 • spy-skibrille-MARAUDER

  SPY – MARAUDER SKI GOGGLES – MAT HVID

  1.499,00 kr.
 • spy-skibrille

  SPY – MARAUDER SKIBRILLER – ORANGE

  1.300,00 kr.
 • SPY-MARAUDER-ZAK-HALE- ORT

  SPY – MARAUDER ZAK HALE – SORT

  1.395,00 kr.
 • spy-skibrille

  SPY – MARAUDER SKIBRILLE – (MØRKE GRÅ)

  1.300,00 kr.
 • spy-skibrille

  SPY – MARAUDER SKIBRILLER – GRÅ

  1.300,00 kr.
 • spy-skibrille

  SPY CRUSHER SKIBRILLE – ELITE BLACK

  599,00 kr.
 • SPU-MARAUDER-SKIBRILLE

  SPY MARAUDER GOGGLES – LILLA

  1.495,00 kr.
 • spy-maruder-ski-brille

  SPY MARAUDER GOGGLES – NEON GUL

  1.395,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-okan-ski-brille

  100 Percent OKAN HiPER SKIBRILLER sort/rød

  649,00 kr.
 • smith-skibrille

  SMITH Cheetah Print Junior Skibriller

  649,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Daredevil Skibriller Junior

  525,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Gambler Skibriller – 0LM/CRAYOLA FOREST GREEN

  349,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Gambler Skibriller Børn – Blå

  349,00 kr.

Hvorfor skal du bruge skilbriller? 

Skibriller er et absolut must-have på din skiferie og til vintersport generelt. Skibriller kaldes også goggles, er vigtige at bruge, da de hjælper dig med et langt bedre syn på skiferien. Først og fremmest har skibrillerne selvfølgelig til formål, at beskytte dine øjne. Sunde og raske øjne er essentielt for livet og livskvalitet, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at beskytte og værne om øjnene. Af samme grund bruger mange også beskyttelsesbriller eller høreværn på arbejdspladsen. Vi vil meget nødigt beskadige øjne og øre, da det kan være svært at rette op på dem igen og skabe syn, hvis først uheldet er ude. Brug derfor altid skibriller!

 

Skibriller tager vinden

Bruger du ikke goggles på skiferien, vil du opleve hvordan det nærmest brænder i øjnene når du suser ned af pisten. Kolde temperaturer i høj vind skaber det vi kalder ‘chillfaktor’. En chillfaktor er kombination af vind og luft som kommer til at føltes langt koldere end hvad det reelt set er, men forbi det kombineres kaldes det chillfaktor. Derfor er det fornuftigt både at bruge en skihjelm og et par briller. Det skærmer for den kolde vind. 

Den kolde vind vil ramme øjnene og nærmest give en brændende og forblændende følelse. Et par goggles dækker og skærmer for vinden som går direkte mod hovedet og derfor er det essentielt, at du bruger skibriller på din tur. 

 

Skibriller skærmer for kraftig sol 

Udover at være beskyttende for øjnene og dække for vinden, skal du sikre at dine nye briller har en CE godkendelse. Det er vigtigt at dine goggles lever op til de nødvendige krav for at få optimale betingelser ved brug og på pisten. Alle skibriller hos os er CE godkendt og lever op til alle standarder. En CE godkendelse er garanti for at de beskytter mod sol og UV.

Gode skibriller sørger for optimalt udsyn når du giver den gas i sneen. En vigtig funktion i glasset i en skibrille er, at dække og skærme for solen. Den hvid sne og højtstående sol kan give udfordringer med frit udsyn på pisten og er der noget som er vigtigt på en skiferie, så er det klart udsyn, når du suser afsted. Den blændende sol og hvide sne kan være uhyre svært at vurdere og derfor er det vigtigt, at du undersøger hvilken type glas du har brug for i dine goggles. 

Der er flere typer linser og glas at vælge mellem. Du skal selvfølgelig have et par goggles med glas som dækker dit behov for optimalt udsyn. Du kan købe det man definere som en allround linse som foretrækkes af langt de fleste. Denne type er at foretrække ved langt de fleste forhold og det vil typisk være denne man vælger, hvis man kun skal vælge én linse. 

Til ski nørderne findes solskins linser, som er specielt gode på dage hvor solen står højt. Derved forblænder solen og sneen ikke dine øjne på samme tid og det kan være en stor fordel, hvis du er på ski hvor der er meget sol. Det kan f.eks være i Alperne som er kendt for højt UV. 

Udover solskins linser findes selvfølgelig også linser til tåget vejr eller til dage hvor der falder rigtig meget sne. Alt i alt kan du finde lige nøjagtigt den type sne goggles du leder efter og vi hjælper dig gerne. 

 

Skibriller til herre 

Som nævnt tidligere skal en skibrille have en beskyttende funktion. Den skal beskytte øjnene og rundt om øjnene. Samtidigt skal den dække og skærmen for den vind, som rammer hovedet når man suser ned af pisten. I dag er skibriller ventileret, så du vil ikke skulle kæmpe med dug i brillerne som man kender det fra gamle dage. 

Alle vores skibriller kommer fra anerkendte brands som har designet og udviklet skibriller i mange år. Det er din sikkerhed for unikke og genemtesede goggles, som kan bruges i alle forhold. 

Som herre skal du sørge for at dine skibriller sidder tæt til hovedet og tæt til hjelmen. Dine goggles skal helst sidde forholdsvis tæt til øjnene og til hjelmen. Derved undgår du en masse luft som vil ramme pande, næse og rundt om øjnene. 

Vi har et stort udvalg af skibriller til herre og vi har naturligvis også tætsiddende hjelme som beskytter hovedet. 

Har du allerede styr på dine goggles, men ser efter dit næste snowboard? Tag et kig og se vores udvalg af snowboards fra Amerikanske YES.

 

Skibriller til dame 

En god skiferie kræver selvfølgelig et par gode skibriller. Vi har et stort udvalg af ski goggles til dame i mange forskellige designs, farver og modeller. Fælles for alle er en gennemgående kvalitet og produkter som kommer fra anerkendte brands på markedet. Der er ikke forskel på goggles til herre og dame, da man betegner pasformen som identisk. 

Du skal sørge for at dine nye skibriller til dame sidder tæt til ansigtet og passer til hjelmen. Goggles og skihjelm skal arbejde sammen og skabe de bedste rammer for din skitur. Derfor er det også vigtigt, at du prøver skibrillerne sammen med hjelmen inden at du tager på skiferie. 

 

Skibriller til børn 

Hos SURFMORE finder du et godt udvalg af goggles og skibriller til børn. Vi har udstyret til skiferien og sender dag-til-dag! 

Vi er lagerførende af produkter fra anerkendte mærker og har ekspertviden og erfaring indenfor ski og snowboards. Vores skibriller til børn er alle CE-mærket og linserne kommet med UV beskyttelse til at skåne og skærme for øjnene. Skibriller kan som udgangspunkt ikke kun bruges på skiferien, men til en lang række af actionsport. 

Skibriller er oplagt til at blive brugt på ski og snowboard, men også snowskate, kælk og sneløbehjul. Et par gode skibriller kan bruges mange år i til mange forskellige aktiviteter.  

 Se vores mange spændende og seje designs af skibriller til børn.

 

Køb skibriller hos SURFMORE

Hos SURFMORE bestræber vi os løbende på at udvide sortimentet af udstyr til vintersport. Vi elsker at suse ned ad pisterne, mens vinden blæser om ørene og solen skinner. Dog kender vi også vigtigheden af at bruge skibriller, skihjelm og rygskjold, når man står derudaf.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde rundt i den store verden af skibriller til vintersport. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, sidder vi klar til at hjælpe dig. Sammen finder vi frem til det, du mangler. Og når du handler hos os, følger vores fordele selvfølgelig med:

 • Gratis fragt ved køb over 499,-
 • 1-2 dages levering
 • 14 dages returret

 

Vi surfer, skater og står på snowboard og ski. Det er din garanti for, at vi vil dig det bedste, når du handler dit nye gear hos os.