Skibriller

I denne kategori finder du alle vores goggles på siden. Vi får løbende nye modeller på lager, og uanset om det er skibriller til dame, herre eller børn, finder vi en løsning.

Viser 1–27 af 51 resultater

 • Tilbud smith-squad-skibriller-sort-chromapop-everyday-green-mirror-lens

  SMITH Squad Skibriller – Sort + ChromaPop Everyday Green Mirror Lens

  799,00 kr.
  Kun 1 stk tilbage
 • Tilbud we-meta-skibriller-blaa-orange

  We Meta Skibriller – Blå/Orange Linse

  499,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-hvid-m-orange-linse

  We Meta Skibriller – Hvid m/ orange linse

  599,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-lilla-linse

  We Meta Skibriller – Lilla m/ lilla linse

  549,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-sort-linse

  We Meta Skibriller – Sort m/ sort linse

  549,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-dreng-sort-m-blaa-linse

  We Meta Skibriller Dreng – Sort m/ blå linse

  369,00 kr.
 • Tilbud we-meta-skibriller-boern-lyseroed-orange-linse

  We Meta Skibriller Pige – Hvid/Lyserød

  369,00 kr.
 • Tilbud smith-skibrille

  SMITH Daredevil Junior Skibriller – Coral Cheetah Print

  499,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Daredevil Junior Skibriller – Cobalt Doggos

  519,00 kr.
 • smith-gambler-børn-skibrilel

  SMITH Gambler Skibriller Børn – Flamingo

  349,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Gambler Skibriller – 0LM/CRAYOLA FOREST GREEN

  349,00 kr.
 • smith-børne-skibrille

  SMITH Gambler Skibriller Børn – Cobalt Doggos

  349,00 kr.
 • smith-ski-goggle

  SMITH I/O MAG XL Skibriller – Cloud Grey

  1.799,00 kr.
 • Tilbud smith-skigoggle-sort

  SMITH I/O MAG™ XL Skibriller – Blackout

  1.799,00 kr.
 • smith-skibriller-børn

  SMITH Rascal Skibriller Børn – White/Rose Copper

  299,00 kr.
 • smith-rascals-skibriller-børn

  SMITH Rascal Junior Skibriller – Black/Clear

  299,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-norg-hiper-skibrille-plus-ekstra-linse-acid-snow-lavender-mirror-lav-lens

  100% NORG HiPER Skibriller + Ekstra Linse – Acid Snow/Lavender Mirror Lav. Lens

  1.359,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-norg-hiper-skibrille-plus-ekstra-linse-sort-rod

  100% NORG Skibriller + Ekstra Linse – Essential Sort/Rød

  1.399,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-norg-hiper-sort-soelv

  100 Percent NORG Skibriller – Sort/HiPER Sølv

  1.399,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibriller-camo-mirror-copper-lens

  100% OKAN HiPER Skibriller – Camo Mirror Copper Lens

  699,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibrille-cloud-9-mirror-blue-lens

  100% OKAN Skibriller – HiPER Cloud 9

  629,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibriller-hiper-fluo-orange-rod

  100% OKAN HiPER Skibriller – Fluo Orange/Rød

  579,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-okan-hiper-skibriller-matte-black-white-mirror

  100% OKAN Skibriller – Matsort/HiPER Hvid

  689,00 kr.
 • Tilbud 100-percent-snowcraft-xl-hiper-skibrille-ekstra-linse-witsec-mirror-copper-lens

  100% Snowcraft XL HiPER Skibriller Herre + Ekstra Linse – Witsec Mirror Copper Lens

  999,00 kr.
 • smith-range-skibriller-green-solx-mirror-antifog

  SMITH Range Skibriller – Black + Green Sol-X Mirror Lens

  649,00 kr.
 • smith-french-skibrille

  SMITH Range Skibriller – French Navy

  639,00 kr.
 • alpina-piney-sort-mat

  ALPINA Piney Skibriller Børn – Sort Mat

  289,00 kr.

Hvorfor skal jeg bruge skilbriller? 

Skibriller er et absolut must-have på din skiferie, men også til vintersport generelt. Skibriller kaldes også skigoggles og er vigtige at bruge, da de hjælper dig med et langt bedre syn på skiferien. Først og fremmest har skibrillerne selvfølgelig til formål at beskytte dine øjne. Sunde og raske øjne er essentielt for livet og livskvalitet, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du beskytter og værner om dine øjne.

Af samme grund bruger mange også beskyttelsesbriller eller høreværn på arbejdspladsen. Vi vil meget nødigt beskadige øjne og øre, da det kan være svært at rette op på dem igen og skabe syn, hvis først uheldet er ude. Derfor er det vigtigt, at du anskaffer dig et par gode skibriller.

 

Skibriller med beskyttende funktioner

Bruger du ikke skibriller på skiferien, vil du opleve hvordan det nærmest brænder i øjnene, når du suser ned ad pisten. Kolde temperaturer i høj vind skaber det vi kalder ‘chillfaktor’. En chillfaktor er kombinationen af vind og luft, som kommer til at føltes langt koldere, end hvad det reelt set er, men forbi det kombineres, kaldes det chillfaktor. Derfor er det fornuftigt både at bruge en  sikker skihjelm og et par skibriller, som har de rette funktioner, der skærmer for den kolde vind og beskytter dig.

Den kolde vind vil ramme øjnene og nærmest give en brændende og forblændende følelse. Et par gode skibriller dækker og skærmer for vinden, som går direkte mod hovedet og derfor er det essentielt, at du bruger skibriller på din tur – uanset om du står på ski, snowboard, køre på kælk eller noget fjerde.

 

Skibriller til voksne og børn: UV-beskyttelse og CE-godkendelse for sikkerhed

Udover at være beskyttende for øjnene og dække for vinden, bør du holde øje med en CE-godkendelse på dit nye par skibriller. Skibriller skal gerne leve op til de sikkerhedsnødvendige krav, der bliver stillet – det er nemlig din sikkerhed for, at skibrillerne er sikkerhedsgodkendt.

Langt størstedelen af skibriller hos os er CE-godkendte og lever op til alle standarder. Er du i tvivl om, hvorvidt de er godkendte eller ej, bør du endelig tage kontakt til os eller producenten. Med en CE-godkendelse har du et par skibriller, der er godkendte og som regel beskytter mod solens skarpe stråler.

Gode skibriller sørger for optimalt udsyn, når du giver den gas i sneen. En vigtig funktion i glasset i en skibrille er, at dække og skærme for solen. Den hvide sne og højtstående sol kan give udfordringer med frit udsyn på pisten, og er der noget, som er vigtigt på en skiferie, er det klart udsyn, når du suser afsted. Den blændende sol og hvide sne kan være uhyre svært at vurdere og derfor er det vigtigt, at du undersøger hvilken type glas du har brug for i dine skibriller.

 

Hvilken linse skal mine skibriller have?

Der er flere typer linser og glas at vælge imellem. Du skal selvfølgelig have et par skibriller med en linse, der dækker dit behov for optimalt udsyn. Du kan købe det, vi definerer som en allround linse, som også anvendes af langt de fleste (af gode grunde, den er allround). Denne type er at foretrække ved langt de fleste forhold og det vil typisk være denne der vælges, hvis du kun skal have én linse.

Til skinørderne findes solskins linser, som er specielt gode på dage hvor solen står højt. Derved forblænder solen og sneen ikke dine øjne på samme tid og det kan være en stor fordel, hvis du er på ski hvor der er meget sol. Det kan f.eks være i alperne, hvor UV-strålerne fra solen er særdeles skarpe.

Udover linser til solskin findes også linser til tåget vejr, overskyet eller til dage hvor der falder rigtig meget sne.

 

Hvad er forskellen på skibriller til herre, dame og børn?

Langt størstedelen af skibriller laves i unisex modeller, så de både kan bæres af herre og dame. Ved siden af disse kommer skibriller til børn, som er designet og udviklet specifikt til børn.

Størstedelen vælger unisex skibriller, da du her får en brille, som kan bruges uanset køn. Men ønsker du at få ekstra komfort og bedre pasform, kan du med fordel vælge en skibrille, som er designet til dit køn.

 

Skibriller udviklet til herrer

Som herre skal du sørge for at dine skibriller sidder tæt til hovedet og tæt til hjelmen. Brillerne bør helst sidde forholdsvis tæt til øjnene, men også skihjelmen til herre. Derved undgår du en masse luft, som vil ramme pande, næse og rundt om øjnene.

Med et par skibriller til mænd er du sikret, at brillerne er udviklet specifikt til dig og dit køn. Det giver dig en ekstra god pasform, da brillerne ofte er lavet til bredere ansigter, som mænd har.

 

Skibriller designet til damer

En god skiferie kræver selvfølgelig et par gode skibriller og er du kvinde, får du en langt bedre skibrille, hvis du vælger en, som er udviklet specifikt til kvinder. Vælger du et par billige skibriller til dame, er der forskel i forhold til, hvis du valgte et par til herre. Skibriller til kvinder er nemlig lavet specifikt til kønnet, hvilket betyder, at de ofte kommer i et smallere design, som passer til det kvindelige ansigt og hoved.

Med skibriller til kvinder bør du sikre dig, at de sidder tæt til ansigt og passer til den tilhørende dame skihjelm. Vi abefaler, at du prøver skibrillerne sammen med skihjelmen, inden du foretager det endelige køb.

 

Skibriller udviklet til børn og junior

Der er forskel på skibriller til dame og herre, men det er der i særdeleshed også til børn. Børn har et smallere ansigt end voksne, hvorfor dit barn bør have et par skibriller, som er udviklet til børn. God pasform, sikkerhed og komfort er essentielt, når du skal købe skibriller til børn.

 

Køb skibriller på tilbud hos SURFMORE.dk

Hos SURFMORE bestræber vi os løbende på at udvide sortimentet af udstyr til vintersport. Vi elsker at suse ned ad pisterne, mens vinden blæser om ørerne og solen skinner. Dog kender vi også vigtigheden af at bruge skibriller, skihjelm og rygskjold, når du står derudaf.

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde rundt i den store verden af skibriller til vintersport. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, sidder vi klar til at hjælpe dig. Sammen finder vi frem til det, du mangler. Og når du handler hos os, følger vores fordele selvfølgelig med:

 • Gratis fragt ved køb over 599,-
 • 1-2 dages levering
 • 100 dages returret

Vi surfer, skater og står på snowboard og ski. Det er din garanti for, at vi vil dig det bedste, når du handler dit nye gear hos os.