Løbehjul

Er du på udkig efter dit næste løbehjul? Løbehjul kommer i mange modeller, størrelser og fra forskellige mærker. Her på siden finder du vores store udvalg af løbehjul, uanset om det er til børn og voksne, tricks eller varianter med store hjul. Rul ned på siden, og se alle vores løbehjul.

Viser 1–27 af 54 resultater

 • micro-suspension-bronze-løbehjul

  Micro Suspension – Bronze

  1.499,00 kr.
 • my-hood-el-løbehjul-glx

  My Hood El-løbehjul GXL

  2.895,00 kr.
 • STR-KICK-SCOOTER-COMET 120-S-BLACK/BLUE

  STIGA Comet 120 S Løbehjul – Sort/Blå

  599,00 kr.
 • stiga-str-hood-løbehjul

  STIGA STR Trick Scooter Hood – Neon

  999,00 kr.
 • Yedoo-Trexx-Disc-Scooter

  Yedoo Trexx Disc Scooter

  4.529,00 kr.
 • yedoo-wolfer-løbecykel

  Yedoo Wolfer Scooter

  4.799,00 kr.
 • Yedoo Mau Y30 Løbehjul til børn

  1.699,00 kr.
 • Yedoo Mezeq RunRun Løbehjul til voksne

  2.679,00 kr.
 • Yedoo Mula RunRun

  2.379,00 kr.
 • yedoo-number-three-green

  Yedoo Number Three

  1.699,00 kr.
 • Yedoo-onetoo-balance-cykel-rød

  Yedoo OneToo Balancecykel

  1.079,00 kr.
 • yedoo-Trexx-sort

  Yedoo Trexx

  4.199,00 kr.
 • Yedoo Wzoom Y30 Løbehjul til børn

  1.499,00 kr.
 • indo-x70-trampoline-scooter-oo

  Indo X70 Trampolin Løbehjul – Green Gravity (670mm)

  669,00 kr.
 • my-hood-trick-loebehjul-7-0-sort-lime

  My Hood Trick Løbehjul 7.0 – Sort/Lime

  739,00 kr.
 • my-hood-trick-loebehjul-7-0-sort-pink

  My Hood Trick Løbehjul 7.0 – Sort/Pink

  739,00 kr.
 • my-hood-trick-loebehjul-7-0-sort-turkis

  My Hood Trick Løbehjul 7.0 – Sort/Turkis

  739,00 kr.
 • longway-chimera-dirt-loebehjul-raw

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – Raw

  1.279,00 kr.
 • longway-chimera-dirt-loebehjul-sort

  Longway Chimera Dirt Løbehjul – Sort

  1.279,00 kr.
 • longway-jaguar-loebehjul-voksne-matt-black

  Longway Jaguar Løbehjul Til Voksne – Matt Black

  1.149,00 kr.
 • micro-maxi-deluxe-eco-groen

  Micro Maxi Deluxe ECO Løbehjul – Grøn

  1.099,00 kr.
 • micro-mini-deluxe-eco-loebehjul-groen

  Micro Mini Deluxe ECO Løbehjul – Grøn

  799,00 kr.
 • my-hood-145-loebehjul-sort-groen

  My Hood 145 Løbehjul – Sort/Grøn

  479,00 kr.
 • my-hood-145-loebehjul-sort-turkis

  My Hood 145 Løbehjul – Sort/Turkis

  479,00 kr.
 • my-hood-200-loebehjul-sort

  My Hood 200 Løbehjul – Sort

  579,00 kr.
 • my-hood-200-loebehjul-store-hjul-sort-groen

  My Hood 200 Løbehjul – Sort/Grøn

  579,00 kr.
 • my-hood-200-loebehjul-sort-turkis

  My Hood 200 Løbehjul – Sort/Turkis

  579,00 kr.

Hvad er et løbehjul? 

Løbehjul er populært blandt både børn og voksne. Du skubber dig frem med fødderne, og dette er med til at give fart og fremdrift på dit løbehjul. Løbehjulet består af 2 hjul og et styr samt en bundplade. Typisk er løbehjulet lavet i stål for at lette vægten, men også da det er et utrolig hårdført materiale.

Du kan nemt justere højden på dit løbehjul alt afhængig af højden på vedkommende, som bruger det. Du åbner blot kliklåsen, og indstiller efter dit behov.

Mange bruger løbehjul til sjov og leg, mens andre bruger det til transport. Det gør løbehjulet populært og det er fuldt forståeligt. Alle kan få succes med det, og det er samtidigt rigtig skægt at bruge.

Du kan bruge et trick løbehjul til freestyle i parken eller som et transportmiddel til og fra arbejde. Husk, at løbehjul kan klappes sammen og derved nemt kan transporteres i bilen, campingvognen eller metroen.

 

Hvilke typer af løbehjul findes der? 

Måske har du set flere børn stå på trick løbehjul. Disse typer løbehjul er egnet til tricks, freestyle og hop i den lokale skatepark. Du kan lave 180, 360 og mange flere unikke og vilde tricks med dette type løbehjul. Omvendt er trick løbehjul ikke helt så hurtige og gode til transport, men sådan har de fordele hver og især.

Vil du gerne stå på trick løbehjul og lave alle de fede hop, tricks og cruise rundt i skateparken, men vil gerne undgå at falde for meget? Her kan du med fordel bruge et trampolin løbehjul, som du kan bruge på trampolinen. Sådan et løbehjul giver dig mulighed for at afprøve alle dine tricks, inden du for alvor prøver dem af på asfalt.

Udover trick løbehjul findes også løbehjulet med store hjul. Et såkaldt transport løbehjul er særdeles velegnet til personer som gerne vil rundt omkring. Det kan være personer som arbejder i byen og skal fra kontoret til s-toget eller noget andet. Det er muligheden for at komme hurtigt frem og det giver et løbehjul med store hjul. Løbehjulene med store hjul bruges oftest som løbehjul til voksne.

De store hjul giver fart og fremdrift, og derfor er det utrolig oplagt til transportmæssige tiltag, fremfor et løbehjul med små hjul, som er bedre egnet til tricks og hop.

 

Løbehjul med 3 hjul

Nogle løbehjul har 3 hjul. Du har set helt rigtigt!

Det unikke ved løbehjul med 3 hjul er blandt andet den øget balance. Et løbehjul med 3 hjul giver altså en lang bedre balance og derfor egner det sig rigtig godt til de helt små. Det er børn i alderen 2-5 år, som har brug for øget balance og kontrol på løbehjulet.

Som årerne går og i takt med at barnet får bedre balance kan man vælge, at købe  et løbehjul med 2 hjul.

 

Løbehjul til børn 

Løbehjul stammer oprindeligt fra USA, trods det efterhånden er flere årtier siden at de kom til Skandinavien. I dag har nærmest alle børn et løbehjul til både transport og leg.

Nogle børn bruger aktivt løbehjulet som et transportmiddel til og fra skole. Andre bruger deres løbehjul også kaldet (scooters) til tricks og freestyle i den lokale skatepark.

Faktum er at løbehjul til børn i dag er vildt populært! Udover at være populært, så træner barnet også balancen og det er nemt at komme frem og tilbage. Løbehjul fås i mange forskellige modeller og materialer. De kommer med store gummihjul, såvel små gummihjul.

 

Hvorfor skal jeg bruge et løbehjul?

Et løbehjul kan både bruges til sjov og leg, men også til transport til og fra. Det gør løbehjulet til et oplagt redskab, blandt både børn og voksne.

Mange bruger i dag løbehjul i den lokale skatepark, på gader og streder med plads til fart, leg og spænding. Løbehjulet åbner op for leg og tricks i landskabet og det kender nærmest ingen grænser. Dette er også en af grundene til at et løbehjul er så populært som det endnu engang er.

Ud over at være velegnet til tricks, så er løbehjulet også ideelt som transportmiddel. Måske bor du i en forstad til byen, eller måske skal du bare have en nem måde at komme frem til bussen. Med nogle få skub er du hurtigt fremme og du vil opleve at løbehjulet giver fart og fremdrift.

 

Kombiner dit løbehjul med en hjelm

Der er ingen regler eller lov omkring brugen af hjelm til løbehjul. Dog er det snusfornuftigt at bruge en hjelm, da den jo beskytter dit hoved mod styrt og tunge fald. Et løbehjul fungere bedst på asfalt og derfor er det især vigtigt at du beskytter dit hoved.

Beskyttelse til et løbehjul kan vise sig, at være yderst fornuftigt. Det beskytter alt fra dine håndled, til knæ og albuer. Når uheldet først er ude kan det være klogt, da du kan falde hårdt og slå dig. Undgå skrammer og ømme ben!

 

Find et kæmpe udvalg af løbehjul på SURFMORE.dk

Vi synes, at løbehjul er ekstremt fedt og er noget, som alle bør prøve! Derfor finder du hos os også et kæmpe udvalg af løbehjul til både voksne og børn, men også til tricks, med store hjul og løbehjul til trampolinen.

Har du nogen spørgsmål til et eventuelt løbehjul, sidder vi altid klar til at hjælpe dig.