Numsekælke

Med en numseslæde eller numsekælk, som den også kaldes, får du en sjov kælk til børn, der er lavet i fleksibelt og slidstærkt plastik. Numsekælke kommer med håndtag, så retningen kan styres. Se alle vores gode numsekælke herunder.

Viser alle 4 resultater

 • Tilbud numseslaede-gron

  Numsekælk – Grøn

  39,00 kr.
 • Tilbud numseslaede-orange

  Numsekælk – Orange

  39,00 kr.
 • Tilbud numsekaelk-roed

  Numsekælk – Rød

  39,00 kr.
 • Tilbud tallerkenkaelk-roed

  Tallerkenkælk – Rød

  89,00 kr.

Hvad er en numsekælk?

Du kender helt sikkert til numsekælken. Enten har du selv oplevet den som ung, når du har haft frikvarter i skolen, været i fritidsordningen eller måske havde I en numsekælk derhjemme, som I kælkede på i weekenden.

En numsekælk er en god, praktisk og sjov kælk, der er letvægtig, og derfor på enkel vis kan transporteres af børnene selv. Den er lavet i hårdfør og fleksibel plastik, så du kan suse ned ad bakken og ikke være i tvivl om, hvorvidt den holder eller ej – det gør den!

 

Hvorfor bør jeg vælge en numsekælk?

Der kan være mange gode grunde til, at du skal købe en numsekælk. Det er en billig kælk, der giver timevis af sjov i sneen og på kælkebakken. Derudover er den let i vægten og kommer med et håndtag, som barnet kan holde ved og dermed styre retningen.

Numsekælke kommer i mange forskellige farver, og du finder både numsekælke i rød, numsekælke i orange, men også grøn, blå, gul og mange andre fede farver. Er du ikke til den helt traditionelle numsekælk eller numseslæde, som den også kaldes, kan du vælge en tallerkenkælk, der har håndtag i begge sider.

 

Stort udvalg af numsekælke på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af alt fra numseslæder og numsekælke, kælke med rat og gode bobslæder. Vi har også alternative kælke som snow flyers fra STIGA, snow tubes, traditionelle kælke i træ, men også babykælke og meget andet.

Har du nogen spørgsmål til numsekælke, sidder vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig det bedste, som vi kan.