Skistrømper

Herunder kan du finde alle vores skistrømper til skiferien. Rul ned på siden, og find de bedste skisokker med varme.

Hvorfor bruge skistrømper?

Skal du på skiferie, så er der flere ting du skal have indkøbt. Du skal for alt i verden undgå, at fryse. Derfor skal vi have klædt dig godt på og det starter ved fødderne. En skistrømpe skal du bruge hver dag på din skiferie og det er godt med flere par. Selvom det måske kan være et fristende sted at spare, så er det vigtigt at det er rigtige skistrømper du får købt. 

Skistrømperne er med til at holde dig varme og samtidigt har de en isolerende effekt. En skistrømpe er enormt sved effektiv og samtidigt er den varm. Det er den især da den selvfølgelig skal holde dine fødder varme, netop fordi dine fødder er en af de kropsdele som hurtigere bliver nedkølet. 

Selvom skiferien foregår på bjerge og kolde pister, så behøver det bestemt ikke, at være en kold fornøjelse. Mange tror måske at man på en skiferie fryser, men det gør man altså ikke. Måske hvis mange venter længe på liften, men udover det er skiferie en aktiv og varm ferie. Med den rette påklædning kommer du ikke til at fryse. 

Et par gode skistrømper, handsker og en behagelig skihjelm, så kommer du langt og du slipper selvfølgelig også for at fryse. En skistrømpe er essentiel og et must-have til alle som skal på skiferie. 

 

Skistrømper med varme til skiferien 

Måske tænker du, at du bare kan nøjes med et par almindelige strømper fra skuffen. Der skal du tro om. Et par skistrømper transportere sved langt hurtigere og bedre, end et par almindelige strømper, samtidigt er længde og materiale anderledes. 

Faktisk findes der et hav af forskellige typer skistrømper, alle i forskellige materialer og komforts. Mange benytter syntetiske skistrømper eller skistrømper i uld. Nedenfor har vi forsøgt, at liste de primære typer materialer brugt i skistrømper. 

Bliv klogere på hvilke skistrømper du skal vælge: 

 

Skistrømper i bomuld

En almindelig strømpe til hverdags brugt er typisk produceret i bomuld. Bomuld er varmt, let og ekstremt holdbart. Det betyder også at dine strømper i bomuld nemt holder flere år og samtidigt er bomuld et billigt materiale at producere i.

Undgå derfor at medbringe dine egne strømper, da de ikke vil have samme effekt som et par skistrømper i f.eks uld eller kunststof. En bomuldsstrømpe giver ikke samme varmende effekt og transportere ikke sved på samme måde. 

Står du f.eks i kø ved liften i 20 minutter, så vil du opleve at dine strømper i bomuld ikke giver samme varme som et par rigtige skistrømper. 

 

Skistrømper i uld 

Skistrømper i uld giver en enorm varme i dine ski eller snowboard støvler. Faktisk har uld den funktion, at det giver en rigtig god isolerende effekt, når det er koldt. 

En uldstrømpe har samtidigt en god åndbar effekt. Det betyder at fugten hurtigere fordamper og du undgår våde eller fugtige fødder. 

 

Syntetisk skistrømpe 

Mange elsker de syntetiske skistrømper og det er der en særlig god grund til. Her får du en skistrømpe med maksimal isolering i sneen. Det er med til at øge komfort og varme, uanset hvor aktiv du er på bjerget. 

Samtidigt er syntetiske skistrømper åndbar og det er med til at holde dine fødder tørre. Syntetiske skistrømper er lette i materialet og strækbar.

 

Skisokker til herre

Du skal ikke være fristet af, at medbringe dine almindelige strømper til skiferien. Det dur simpelthen kort sagt ikke. På en skiferie har du behov for et par rigtige skisokker og det er der flere grunde til. 

Skisokker giver en varme og isolerende effekt, som du ikke får ved almindelige strømper. Du har enormt meget brug for en isolerende skisokke, da du godt kan komme til at bruge tid på at vente på pisten. Et par gode skisokker er derfor altafgørende. 

Skisokker findes til både børn, herre og damer. Sørg for at du får købt dine skisokker i den rigtige størrelse. Det er vores klare råd at du prioritere kvaliteten i dine skisokker til herre. Kvalitet og komfort er med til at give den gode oplevelse på pisten. 

 

Skistrømper til dame

Der er ikke just stor forskel på skistrømper til herre eller damer. Materialerne er de samme og det er ofte de samme store brands som laver dem. Derfor skal du ikke være nervøs over, at købe forskellige skistrømper til alle i familien. 

Det vigtige er dog, at du sørger for at skistrømperne passer til damer. Pasformen er nemlig anderledes i en skistrømpe til damer end til mænd. 

 

Skistrømper til børn 

Der er ikke noget bedre end børn, som skal i gang med at stå på ski eller snowboard. Det kræver selvfølgelig en smule udstyr. I skal have indkøbt et par goggles til børn, en god skihjelm og selvfølgelig også skistrømper til børn. 

Det nytter ikke noget, at i blot medbringer jeres egne strømper med i skitasken. Skistrømper til børn er vigtigt, da det er med til at holde fødderne varme. Der er ikke noget værre end at fryse på skiferien. Børn har samtidigt nemmere ved at komme til, at miste varmen på skiferien og derfor er det vigtigt at få indkøbt den rette beklædning. 

Skistrømper til børn findes i flere farver, størrelser og modeller. Det vigtige er i sig selv, at i får indkøbt nogle gode og isolerende skistrømper til børn. 

Rigtig god skiferie!