Skisokker

Herunder kan du finde alle vores skistrømper og skisokker til skiferien. Skal du være udenfor i de kolde vintermåneder, uanset om det er hjemme i Danmark, på skiferie eller et tredje sted, bør du have et par gode skisokker med varme. Her på siden finder du alle vores skisokker til dame, herre og børn.

Hvorfor bør jeg bruge skisokker?

Skal du på skiferie, er der flere ting, du skal have indkøbt. Du skal for alt i verden undgå at fryse. Derfor skal vi have klædt dig godt på, og det starter ved fødderne. Et par gode skisokker skal du bruge hver dag på din skiferie, og det er godt med flere par. Selvom det måske kan være et fristende sted at spare, er det vigtigt, at du får købt et par gode skisokker med masser af varme.

Skisokker er med til at holde dig varme, og har samtidig gode, isolerende effekter. Skisokker er enormt svedeffektive, men er også varme. Det er de især, da de selvfølgelig skal holde dine fødder varme, netop fordi dine fødder er en af de kropsdele, som hurtigere bliver nedkølet. 

Selvom skiferien foregår på bjerge og kolde pister, behøver det bestemt ikke at være en kold fornøjelse. Mange tror måske at man på en skiferie fryser, men det gør man altså ikke. Måske hvis mange venter længe på liften, men udover det, er skiferie en aktiv og varm ferie. Med den rette påklædning kommer du ikke til at fryse. 

Et par gode skisokker, skihandsker og en behagelig skihjelm, så kommer du langt og du slipper selvfølgelig også for at fryse. Gode skisokker er essentielle og et must-have til alle, som skal på skiferie. 

 

Skisokker med varme til skiferien 

Måske tænker du, at du bare kan nøjes med et par almindelige strømper fra skuffen, men der skal du tro om. Et par skisokker transporterer sved langt hurtigere og bedre end et par almindelige sokker og samtidig er længde og materiale anderledes.

Faktisk findes der et hav af forskellige typer skisokker til dame, herre og børn og alle i forskellige materialer og komforts. Mange benytter syntetiske skisokker eller skisokker i uld. Nedenfor har vi forsøgt at liste de primære typer materialer brugt i skisokker. 

 

Skisokker i bomuld

En almindelig strømpe eller sok til hverdagsbrug er typisk produceret i bomuld. Bomuld er varmt, let og ekstremt holdbart. Det betyder også, at dine strømper i bomuld nemt holder flere år. Og så er bomuld ovenikøbet et billigt materiale.

Undgå derfor at medbringe dine egne strømper, da de ikke vil have samme effekt som et par gode skisokker i f.eks uld eller kunststof. En bomuldsstrømpe giver ikke samme varmende effekt, og transporterer derudover ikke sved på samme måde. 

Står du f.eks i kø ved liften i 20 minutter, vil du opleve at dine strømper i bomuld ikke giver samme varme som f.eks. et par gode skisokker.

 

Skisokker i uld 

Skisokker i uld giver en enorm varme i dine ski eller snowboard støvler. Faktisk har uld den funktion, at det giver en rigtig god isolerende effekt, når det er koldt. 

Sokker i uld har åndbare effekter. Det betyder, at fugten hurtigere fordamper, og du undgår våde eller fugtige fødder. 

 

Skisokker i syntetisk materiale

Mange elsker de syntetiske skisokker, og det er der en særlig god grund til. Her får du en skistrømpe med maksimal isolering i sneen. Det er med til at øge komfort og varme, uanset hvor aktiv du er på bjerget. 

Syntetiske skistrømper er åndbare, og det er med til at holde dine fødder tørre, men er også lette i materialet og strækbare.

 

Hvad er forskellen på skisokker til herre, dame og børn?

Der findes ikke kun én samlet slags skisok, som passer til alle, men selvføgelig både til herre, dame og børn. Der er ikke just stor forskel på skisokker til dame og herre. Materialerne er de samme og det er ofte de samme store brands, som laver dem. Derfor skal du ikke være nervøs over, at købe forskellige skisokker til hele familien. 

Men for at opnå ekstra komfort i de skisokker, som du vælger, kan du med fordel vælge en model, der er udviklet og produceret til det specifikke køn. Pasformen i gode skisokker til herre kontra dame er nemlig anderledes, da den er rettet til herre, hvorimod et par skisokker til dame naturligvis er rettet mod kvinder. 

Der er ikke noget bedre end børn, som skal i gang med at stå på ski eller snowboard, og det kræver selvfølgelig en smule udstyr. I skal have indkøbt et par skibriller til børn, men også en god skihjelm til børn og sidst men ikke mindst, varme skisokker til børn.

Det nytter ikke noget, at i blot medbringer jeres egne strømper med i skitasken. Skistrømper til børn er vigtige, da det er med til at holde fødderne varme. Der er ikke noget værre end at fryse på skiferien. Børn har samtidigt nemmere ved at miste varmen, og derfor er det vigtigt, at I får indkøbt den rette beklædning. 

Skistrømper til børn findes i flere farver, størrelser og modeller. Det vigtige er i sig selv, at i får indkøbt nogle gode og isolerende skisokker til børn. 

 

Hold på varmen og køb skisokker på SURFMORE.dk

Hos os finder du et stort udvalg af skisokker til herre, dame og børn. Vi tilbyder skisokker med varme fra de anerkendte mærker som K2, Lenz og mange flere. Når du handler hos os får du 1-2 dages levering, 100 dages returret og fri fragt v/ 599 kr.