HÄAGO

HÄAGO begyndte deres rejse med en simpel mission, nemlig at lave miljøvenlige løsninger til friluftsentusiaster, uanset aktiviteten de dyrker. Mærket, HÄAGO er i dag førende, når det gælder miljøvenlige varmeapparater af høj kvalitet, effektivitet og med bæredygtighed i højsæde. Rul ned på siden, og find fodvarmere, håndvarmere, tåvarmere og førstehjælps kit fra HÄAGO.

Viser alle 5 resultater

 • Tilbud haago-haandvarmer-travel-5-pack

  HÄAGO Håndvarmer 5-pack

  65,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • haago-fodvarmer

  HÄAGO Fodvarmer

  29,00 kr.
 • Tilbud haago-foerstehjaelp-kit

  HÄAGO Førstehjælp Kit

  149,00 kr.
  Kun 4 stk tilbage
 • Tilbud haago-haand-varmer-01

  HÄAGO Håndvarmer

  10,00 kr.
 • Tilbud haago-taa-varmer-01

  HÄAGO Tåvarmer

  10,00 kr.

Hvem er HÄAGO?

HÄAGO har base i Storbritannien, og er en af de førende producenter på markedet af varmeapparater og – puder. Virksomheden havde én mission, da de begyndte at designe og fremstille varmeapparater til brug i friluftslivet, og det var, at bæredygtighed skulle være i højsædet. I dag laver HÄAGO op til flere 100% genanvendelige varmeapparater, der er fremstillet af naturlige ingredienser.

 

Hvilke produkter laver HÄAGO?

HÄAGO har løbende formået at udvide deres sortiment, og i dag består det af fodvarmere, håndvarmere, tåvarmere, kropsvarmere, men også et førstehjælps kit. Med en varmer fra HÄAGO uanset om det er til fødderne, hænderne eller tæerne, bliver du sikret varme. De er oplagte til brug i friluftslivet og spænder bredt – fra skiferie, vandreture eller efter surfing. Skal du ud i kulden, er du blevet våd eller noget helt tredje, kan en varmer fra HÄAGO blive din bedste ven.

Herunder kan du se produkterne fra HÄAGO, som vi forhandler hos SURFMORE.

 

Køb HÄAGO på tilbud hos SURFMORE

Vi er vilde med varmeapparaterne fra HÄAGO, og de giver 100% mening. Derfor har vi også valgt at forhandle dem, så du er sikret gode produkter, men også tilbud på HÄAGO.