BMX cykler til børn

Med en BMX cykel til børn kan dit barn få timevis af sjov på de fede BMX cykler, som både kan bruges på baner og i løb, men også til freestyle og sjov. Hos os finder du et stort udvalg af BMX cykler til børn og junior til forskellige priser, men også i hver deres design, størrelser og farver.

Viser alle 13 resultater

 • Mankind-NXS-18''-BM-XBike-Til-Børn

  Mankind NXS 18” BMX Bike Til Børn

  3.399,00 kr.
 • Radio-Revo-18"-BMX

  Radio Revo 18″ BMX Bike Til Børn

  3.099,00 kr.
 • stolen-agent-16-bmx-til-boern

  Stolen Agent 16” BMX Bike Til Børn

  2.799,00 kr.
 • Wethepeople-CRS-18"-FS-BMXBike-Til-Børn

  Wethepeople CRS 18″ FS BMX Bike Til Børn

  4.399,00 kr.
 • inspyre-neo-junior-bmx-race

  Inspyre Neo Junior 2024 BMX Race Bike

  3.899,00 kr.
 • inspyre-neo-mini-2024-bmx-cykel-race

  Inspyre Neo Micro 2024 Race BMX

  3.749,00 kr.
 • inspyre-neo-mini-bmx-cykel

  Inspyre Neo Mini 2024 – BMX Race

  3.799,00 kr.
 • mongoose-16-Legion-L16-grøn

  Mongoose Legion L16 BMX Freestyle – Grøn

  3.199,00 kr.
 • gt-performer-18-bmx-cykel-lilla

  GT Performer 18″ BMX – Lilla

  3.999,00 kr.
 • gt-performer-mercado-rasberry-yellow-bmx-cykel

  GT Performer Mercado 20.5″ – Raspberry/Yellow

  4.899,00 kr.
 • stolen-agent-18-bmx-freestyle-bike-f1

  Stolen Agent 18″ BMX Cykel Børn

  2.899,00 kr.
 • wildcat-3a-mini-bmx-bike-ck

  Wildcat 3A Mini BMX Cykel – Royal Green

  2.749,00 kr.
 • wildcat-venom-2a-mini-bmx-cykel-groen

  Wildcat Venom 2A Mini BMX Cykel – Grøn

  2.799,00 kr.

At køre på BMX er ikke kun for voksne, men i høj grad også for børn og junior! Med en BMX cykel til børn og junior kan dit barn få en fantastisk oplevelse i BMX universet og udforske en verden af stunts, tricks og hop, uanset om det er på en pumptrack, gademiljøet eller den lokale skatepark og -hal.

En BMX cykel til børn giver masser af muligheder for sjov, men det kan samtidig være en svær proces at vælge den rigtige model, da der er mange cykler om valget. For at dit barn får den bedste oplevelse med BMX cykel, kan du med fordel læse med her, hvor vi gør dig klogere på BMX cykler til junior og børn.

Brugervenlighed og udstyr som er designet til børn er formlen til succes fra start. Der er intet værre end at komme på fodboldbanen i et par støvler som er alt for store, og det samme gælder for BMX udstyr til børn. Find den rigtige størrelse fra start og få succes på dag 1.

 

Hvad gør en BMX cykel til børn unik?

Med en BMX til børn får du både sikkerhed, god holdbarhed og et sjovt produkt, som er designet, udviklet og fremstillet til børn. BMX cykler er som oftest lettere end traditionelle cykler, men dette skyldes også, at de er mindre i størrelsen. Med en BMX cykel til børn får dit barn derfor en cykel, som de på nemmere vis kan manøvrere og kontrollere.

BMX cykler til junior og børn er fremstillet i robuste konstruktioner med stærke komponenter, der giver en stærk BMX cykel, der kan klare landinger fra højt oppe, hårde stød og generelt set at blive brugt til det, som de er lavet til.

 

Hvilke typer af BMX cykler til børn findes der?

Der findes ikke kun én slags BMX cykel til børn og junior, men modeller, som er oplagt til forskelligt slags brug alt efter, om du ønsker at lave freestyle og tricks, køre på bane eller i udendørs terræn. Her er det essentielt, at du vælger den type BMX, der passer bedst til dit barn.

 

BMX til freestyle

Som det lidt ligger i navnet, er en BMX freestyle cykel en BMX til freestyle, tricks og stunts. Med en BMX freestyle cykel til børn har du den perfekte model, hvis du vil give den gas på skateramper i skateparker og -haller, hoppe op på rails og blot forsøge at udføre fede tricks!

 

BMX til race

Med en BMX race cykel til børn er dit barn klar til høje hastigheder og fuld fart over feltet, når der cykles på baner, men også i løb. Med en race BMX cykel til børn er der mulighed for at få meget fart på og bl.a. konkurrere i løb.

 

Dirt Jump BMX cykel

Med en Dirt Jump BMX får du en oplagt cykel til brug i naturen, der er designet med kraftige rammer, stærke dæk og affjedring, så den kan holde til stød og landinger.

En dirt jump BMX kan både bruges på den lokale BMX bane, men tilbyder også mulighed for at komme i skoven, dirt jump parker og urban cruse. Mulighederne er mange og begrænsningerne meget få.

 

Køb billig BMX cykel til børn på SURFMORE.dk

Er du på udkig efter en god, men billig BMX cykel til dit barn? Hos os finder du et bredt udvalg af BMX cykler til børn og junior til både billige priser, men også dyrere modeller. Vi har både BMX cykler til nybegyndere, øvede og avancerede ryttere!