BMX cykler til børn

Med en BMX cykel til børn kan dit barn få timevis af sjov på de fede BMX cykler, som både kan bruges på baner og i løb, men også til freestyle og sjov. Hos os finder du et stort udvalg af BMX cykler til børn og junior til forskellige priser, men også i hver deres design, størrelser og farver.

Viser alle 3 resultater

 • stolen-agent-18-bmx-freestyle-bike-f1

  Stolen Agent 18″ BMX Cykel Børn

  2.899,00 kr.
 • wildcat-3a-mini-bmx-bike-ck

  Wildcat 3A Mini BMX Cykel – Royal Green

  2.749,00 kr.
 • wildcat-bmx-cykel-mini-børn

  Wildcat Venom 2A Mini BMX Cykel – Grøn

  2.799,00 kr.

At køre på BMX er ikke kun for voksne, men i høj grad også for børn og junior! Med en BMX cykel til børn og junior kan dit barn få en fantastisk oplevelse i BMX universet og udforske en verden af stunts, tricks og hop, uanset om det er på en pumptrack, gademiljøet eller den lokale skatepark og -hal.

En BMX cykel til børn giver masser af muligheder for sjov, men det kan samtidig være en svær proces at vælge den rigtige model, da der er mange cykler om valget. For at dit barn får den bedste oplevelse med BMX cykel, kan du med fordel læse med her, hvor vi gør dig klogere på BMX cykler til junior og børn.

 

Hvad gør en BMX cykel til børn unik?

Med en BMX til børn får du både sikkerhed, god holdbarhed og et sjovt produkt, som er designet, udviklet og fremstillet til børn. BMX cykler er som oftest lettere end traditionelle cykler, men dette skyldes også, at de er mindre i størrelsen. Med en BMX cykel til børn får dit barn derfor en cykel, som de på nemmere vis kan manøvrere og kontrollere.

BMX cykler til junior og børn er fremstillet i robuste konstruktioner med stærke komponenter, der giver en stærk BMX cykel, der kan klare landinger fra højt oppe, hårde stød og generelt set at blive brugt til det, som de er lavet til.

 

Hvilke typer af BMX cykler til børn findes der?

Der findes ikke kun én slags BMX cykel til børn og junior, men modeller, som er oplagt til forskelligt slags brug alt efter, om du ønsker at lave freestyle og tricks, køre på bane eller i udendørs terræn. Her er det essentielt, at du vælger den type BMX, der passer bedst til dit barn.

 

BMX til freestyle

Som det lidt ligger i navnet, er en BMX freestyle cykel en BMX til freestyle, tricks og stunts. Med en BMX freestyle cykel til børn har du den perfekte model, hvis du vil give den gas på skateramper i skateparker og -haller, hoppe op på rails og blot forsøge at udføre fede tricks!

 

BMX til race

Med en BMX race cykel til børn er dit barn klar til høje hastigheder og fuld fart over feltet, når der cykles på baner, men også i løb. Med en race BMX cykel til børn er der mulighed for at få meget fart på og bl.a. konkurrere i løb.

 

Dirt Jump BMX cykel

Med en Dirt Jump BMX får du en oplagt cykel til brug i naturen, der er designet med kraftige rammer, stærke dæk og affjedring, så den kan holde til stød og landinger.

 

Køb billig BMX cykel til børn på SURFMORE.dk

Er du på udkig efter en god, men billig BMX cykel til dit barn? Hos os finder du et bredt udvalg af BMX cykler til børn og junior til både billige priser, men også dyrere modeller. Vi har både BMX cykler til nybegyndere, øvede og avancerede ryttere!