Side by side rulleskøjter

Med et par side by side rulleskøjter er du sikret en fantastisk oplevelse i parken, på vejen ude foran huset eller hvor end du vil køre. Rulleskøjter side by side er sjovt og hyggeligt med din partner, venner, børn og bekendte, og så træner du samtidig balancen og får en god oplevelse. Her på siden finder du alle vores modeller til børn og voksne.

Viser alle 4 resultater

Med et par side by side rulleskøjter får du en unik og sjov måde, du kan dyrke rulleskøjteløb på. Her får du en speciel og gammeldags model, der gør det sjovt at stå på rulleskøjter med f.eks. din partner, ven, bekendte og børn. Har du ikke før prøvet side-by-side rulleskøjter, vil du opleve, hvordan denne type skaber en helt ny dynamik og ekstremt sjov tur!

Uanset om du leder efter det næste eventyr, du skal give dig i kast med eller ønsker lidt spænding til træningen, er side by side rulleskøjter et super godt valg!

 

Hvad er side by side rulleskøjter?

Her får du et par rulleskøjter, hvor hjulene sidder overfor hinanden som på en bil. De er designet med i alt fire hjul, som sidder “side by side”, altså ved siden af hinanden. De ligner meget traditionelle rulleskøjter, men har en bredere base og to separate skøjtepar, der er forbundet med en stang eller rem.

Dette gør, at de i højere grad er lavet til, at to personer kan stå på rulleskøjter sammen, hvorfor du kan dele glæden med din bedste ven, kæreste og partner eller børn.

 

Fordele ved rulleskøjter side by side

Der er mange fede fordele ved at stå på rulleskøjter med side by side hjul, men en af de bedste er den sociale oplevelse, som denne model tilbyder. Vil du gerne tilbringe tid med venner og familie, mens I begge kommer udenfor og får frisk luft, men også motion, har du med disse det oplagte valg!

Udover at det er hyggeligt og I får jer rørt, kan I samtidig også træne jeres balance og støtte samt opmuntre hinanden imens. Det er en ren win-win, hvis du spørger os!

Udover at være et godt produkt til at socialisere sig, får du med et par rulleskøjter side-by-side også ekstra stabilitet grundet placeringen af hjulene. Og når I står sammen, kan I samtidig støtte og læne jer op ad hinanden, som gør det nemmere at balancere og hvis I er gode, undgår I også at falde.

 

Side by side rulleskøjter til begyndere og øvede

Mange tror, at disse rulleskøjter er noget sværere end de smarte inline rulleskøjter, som du helt sikkert også kender, men bare rolig! Rulleskøjter side by side kan i høj grad også anvendes til begyndere og dem, der har svært ved at stå på traditionelle rulleskøjter.

Der findes mange forskellige varianter og modeller af side by side rulleskøjter, men i sidste ende ligner de i høj grad hinanden. Vær dog opmærksom på, at der er visse modeller, som egner sig bedre til begyndere, da der f.eks. kan være mere støtte og brugervenlighed.

 

Kombinér med beskyttelse

Vi anbefaler, at du kombinerer dine nye rulleskøjter med beskyttelse såsom en sikker hjelm, smarte albuebeskyttelse og gode knæbeskyttere. Vi ved godt, at det ikke altid ser mega smart ud, men det er ikke det, det handler om.

Det handler om, at være godt dækket ind, hvis du skulle være uheldig og falde – og det gør de fleste altså med tiden.. Asfalt er hårdt, det ved du, og derfor er det blot en god ide, at du får dækket dig ind på beskyttelsesudstyret, inden du får alvor går i gang med at stå på side by side rulleskøjter.

 

Køb de bedste side by side rulleskøjter på SURFMORE.dk

Vi er vilde med alt skating, uanset om det er billige side by side rulleskøjter til børn, voksne eller løbehjul og skateboarding. Derfor finder du hos os også et bredt sortiment og udvalg af mærker, størrelser og stilarter, så du kan finde det par, som passer bedst til dig!

Uanset om du blot leder efter et billigt par eller en anderledes farve, lover vi, at vi kan dække dig ind på området. Gå ikke glip af at prøve kræfter med side-by-side rulleskøjter og få en fed oplevelse, når du skal give den gas!