Plan B Skateboards

Plan B udvikler, designer og fremstiller komplette skateboards i fede farver, gode materialer og unikke designs. Derudover har de også et omfattende sortiment af skateboard decks, hjul og meget mere indenfor skateboarding. Her på siden finder du hele vores sortiment fra Plan B Skateboards.

Viser et enkelt resultat

Plan B Skateboards er et skateboarding firma med base i San Diego, Californien i USA. Det blev etableret i 1991 af Mike Ternasky, Danny Way og Collin McKay, da stilen, street skateboarding opstod i samme årstal.

 

Hvorfor vælge skateboards og decks fra Plan B?

Plan B Skateboards har været det foretrukne valg hos flere professionelle skatere og har bl.a. haft Ryan Sheckler som team rider. Med mange professionelle skatere under sig, var Plan B Skateboards i sin stortid et af de mest foretrukne og bedste skateboarding mærker.

Fra Plan B Skateboards finder du bl.a. et omfattende sortiment af komplette skateboards i fedt grafik, de rette materialer og lang holdbarhed. De har naturligvis også et hav af skateboard decks, hjul og meget andet til skateboarding.

Plan B Skateboards er kendt for at lave skateboards i forholdsvis enkelte designs og samtidig lave til begynderen og den øvede.