Oppustelige redningsveste

Oppustelige redningsveste er letvægtige at have på, og bliver først udløst, når du rent faktisk får brug for det. En oppustelig redningsvest er oplagt til sejlads, kajak, paddleboard og anden vandsport, og giver dig sikkerhed på vandet. Rul ned på siden, og find alle vores tilbud på oppustelige og selvoppustelig redningsveste.

Viser alle 9 resultater

 • 1852-marine-fuldautomatisk-redningsvest

  1852 Marine Automatisk Vest Grand Ocean ISO 165N – Navy

  699,00 kr.
 • Tilbud surfmore-oppustelig-redningsvest

  SURFMORE Oppustelig Redningsvest inkl. 16g patron

  499,00 kr.
 • Tilbud restube-oppustelig-redningsvest-n50

  RESTUBE Oppustelig Redningsvest N50

  499,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-blaa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Blå

  2.749,00 kr.
 • secumar-survival-220-oppustelig-redningsvest-graa

  SECUMAR Survival 220 Oppustelig Redningsvest – Grå

  2.749,00 kr.
 • secumar-secufit-oppustelig-redningsvest

  Secumar Secufit Oppustelig Redningsvest 

  1.799,00 kr.
 • restube-oppustelig-redningsvest-75n

  RESTUBE Oppustelig Redningsvest 75N

  779,00 kr.
 • secumar-junior-left-pnr15471

  Secumar Junior Oppustelig Redningsvest

  1.798,00 kr.
 • crewsaver-crewfit-sport-oppustelig-redningsvest-165n-m-d-ring-navy

  Crewsaver Crewfit Sport Oppustelig Redningsvest 165N m/D-ring

  1.119,00 kr.

Hvad er en oppustelig redningsvest?

En oppustelig redningsvest er ekstremt vigtig, og bør være et must-have for alle, som dyrker vandsport. Først og fremmest giver den oppustelige redningsvest naturligvis sikkerhed, tryghed og ikke mindst opdrift på vandet.

Du ved sikkert allerede, at redningsveste findes i flere forskellige modeller og med mange forskellige måder at virke på. Det unikke ved en oppustelig redningsvest er, at den er nem at tage på, den er samtidigt komfortabel og så er den ekstrem nem at udløse og dermed aktivere ved behov. Det gør den oppustelige redningsvest unik!

En oppustelig redningsvest virker ved, at den aktiveres når behovet opstår. Selvfølgelig kan du finde oppustelige redningsveste som aktiverer automatisk, men du finder også sagtens nogle, som skal aktiveres manuelt, altså ved at udløse en snor og dermed kommer den oppustelige funktion til sit fulde.

Når du aktiverer din oppustelige redningsvest, kan det gøres ved at udløse den manuelt eller automatisk. Det kan du altid vælge, når du bestiller en oppustelig redningsvest. Når den oppustelige redningsvest har været aktiveret, skal du derefter anskaffe dig en ny patron til redningsvest. Den koster mellem kr. 30-40.

 

Hvorfor skal jeg købe oppustelig redningsvest?

Det er en smagssag, hvorvidt du bør vælge en oppustelig redningsvest eller en helt traditionel redningsvest. Der er altså ting som taler for, mens andre taler imod. I sidste ende træffer du selv valget og finder den løsning, som passer til netop dig.

Først og fremmest er den oppustelige redningsvest selvfølgelig smart. Den er nem, praktisk og samtidig komfortabel. Det gør den egnet til sejlbåde, joller og motorbåde.

Udover ikke bare at være praktisk, er funktionaliteten også i top. En selvoppustelig redningsvest er nem at aktivere, og det gør sikkerheden i top på vandet.

At vælge en oppustelig redningsvest er selvfølgelig individuelt og i sidste ende op til den enkelte forbruger. Nogle gange skal du prøve dig frem og forhøre dig hos andre, mens du i andre tilfælde kan bestille en god og billig redningsvest på nettet.

 

Hvilke typer af oppustelige redningsveste findes der?

Redningsveste og svømmeveste findes i mange forskellige modeller, materialer og pasforme. Hertil kommer selvfølgelig de oppustelige redningsveste, som er i en kategori for sig.

I sidste ende er det vigtige, at du bruger en god redningsvest, og så er det egentlig ligegyldigt, om du benytter en oppustelig redningsvest, en svømmevest eller en af de klassiske orange redningsveste med krav.

En redningsvest er den klassiske orange vest, som du kender, mens en svømmevest er skabt til actionsport på vandet. Det kan blandt andet være til oppustelige SUP board, hard SUP boards eller wingfoil, windsurf og kitesurf. Der er altså stor forskel på komforten og fleksibiliteten i disse veste til vandsport.

 

Oppustelig redningsvest til voksne

Man skal aldrig tage en oppustelig redningsvest til voksne for givet. Sikkerheden på vandet er vigtig, og den skal ALDRIG undervurderes. Derfor er det som voksen også dit ansvar at sikre, at alle om bord på båden har adgang til en redningsvest.

Som voksen bør du enten bære eller medbringe en oppustelig redningsvest. Når du vælger en selvoppustelig redningsvest, bør du se efter komfort, pasform og sikkerhed.

 

Oppustelig redningsvest til børn

Oppustelige redningsveste findes også til børn. Det er vigtigt, at du som forældre sikrer, at den oppustelige redningsvest du giver til dit barn, også er egnet til børn. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, da en redningsvest skal passe til brugeren af vesten.

En oppustelig redningsvest til børn er skabt og udviklet til børn, mens en oppustelig redningsvest til voksne har andre mål og mere opdrift. Størrelsen er altså vidt forskellige og derfor er det vigtigt, at børn bruger oppustelige redningsveste til børn, mens voksne benytter veste til deres størrelse.

Der findes flere forskellige populære mærker inden for oppustelige redningsveste til børn. Blandt andet er det tyske mærke SECUMAR kendt for deres populære oppustelige redningsveste til børn.

Du kan også vælge at se hele vores sortiment af SECUMAR redningsveste her.

 

Køb oppustelig redningsvest på tilbud hos SURFMORE

Hos SURFMORE har vi et stort udvalg af alle typer oppustelige og selvoppustelige redningsveste. Vi kender vigtigheden i sikkerheden på vandet, og værner i højeste grad om at kunne levere markedets bedste oppustelige redningsveste.

Vi er lagerførende i oppustelige redningsveste fra nogle af de bedste brands på markedet. Det er blandt andet oppustelige redningsveste fra SURFMORE, Secumar, 1852 Marine og RESTUBE. Gennem disse mærker vil du opleve en høj kvalitet, slidstærke produkter og priser som er til at betale.

Når du handler hos os, får du 100 dages returret. Vi gør altid vores bedste for at rådgive dig omkring det rette valg, når det kommer til sikkerheden. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.